Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakajkajkjakkjajjaa

ocencie moja przerobke zdjecia.......

Polecane posty

Gość kamiirellla
Moim zdaniem ekstra:) Tylko usunelabym ta smuge na srodku. SUper!

Gość jakajkajkjakkjajjaa
smuge??? to krzyczaca twarz

Gość jakajkajkjakkjajjaa
ale co z ta smuga nie tak?bo jedyne co mam zamiar w niej zmienic to kolor, na szary, bez jakichs tam tonow zolci czy zieleni, ale to efekt oryginalnego zdjecia twarzy, musze zmienic a niebo?co z niebem?za ciemne?

Gość kachazmazur
a mogłabys to usunac jeszcze i pokazac jaki efekt? bo jest ładnie ale jeszcze fajnie by byc moglo..

Gość betylii
moim zdaniem gdyby nie ta smuga, postac czy jak to nazwac.. to byloby spoko,tajemnicze, troche ,mroczne, a ta twarz wszystko psuje

Gość kachazmazur
chodzi mi o ten biały pasek rozmyty.. nie widać za bardzo ze to jest twarz :(

niebo za ciemne, wokoło ruin dziwna jasna otoczka, lewa strona zdjecia za ciemna w stosunku do prawej

Gość uuyew5
jeszcze ta smuga taka zielonkawa jak moje rzygi :p widac ze przerabiane wszystko.. :o

Gość jakajkajkjakkjajjaa
to znaczy ze musze jeszcze ostro popracowac , bo twarz musi byc, to ma byc nieracjonalne zdjecie, takie podchodzace pod reklame horroru, jak"krzyk", hostel" itp. wiec sam budynek niczego nie tworzy a ta twarz moze macie racje, psuje efekt bo ma inny kolor, gryzie sie z calym obrazkiem :(

Gość uuyew5
ale krzyk to był o seryjnym mordercy a nie o duchach :o

Gość rozumiem ideę
ale mimo wszystko ta twarz psuje efekt. Nie jest straszna - raczej humorystyczna. Ja mam od razu skojarzenie, że to takie jo-jo, którym ktoś się bawi przez okno...... Sorry, no ale tak to widzę.

Gość jakajkajkjakkjajjaa
no ale to nie ma byc realne zdjecie!!! ma byc przerobione, i nie bede tego ukrywac tak jak TO mniej wiecej, widac ze jest przeorobione, a pomimo tego jest zaje...ste http://www.shanemielke.com/projects/archives/empryean.html ok, przyznam racje ze moje jest niedopracowane, bo twarz jest nie dopasowana jeszcze a kiedy przestawie twarz?oczywiscie potem zmienie jej kolor i ton http://www.voila.pl/075/s33x0/?1

Gość jakajkajkjakkjajjaa
uuyew5 niewazne, niech bedzie to film o ruinie i ukrytej w niej duchach spalonych cial :(

Gość rozumiem ideę
o niebo lepiej! :-)

Gość jakajkajkjakkjajjaa
to byla moja pierwsze wersja, ale moj mezunio-fotograf amator, polecil przeniesienie twrzyczki pod okno :( tez mi nie pasowalo troche, ale slucham jego opini :P jeszcze potem zmienie kolor tej twarzy

to co podałaś za przykład to kompletnie inna bajka :) profesjonalne wykonanie przede wszystkim... photoshopa czy gimpa nie nie nauczysz się obsługiwać w jeden dzień przy jednej fotce :(

Gość jakajkajkjakkjajjaa
pyziutkowa a kim jestes ze sie tak znasz? wiem ze sie nie naucze przy jednym zdjeciu,to sa moje poczatki-przyznaje i mam zamiar brnac w to dalej ;)

pracowałam do niedawna w agencji reklamowej jako grafik... a jak chcesz w to brnąć to zacznij od tutków najpierw i najlepiej jest zacząć od kopiowania czyichś prac... bo masz wtedy porównanie ;)

Gość jakajkajkjakkjajjaa
ja zakupilas sobie kursy photoshop-a i illustarotr-a, flash-a bardzo chcialabym pracowac w agencji, tworzyc ciekawe rzeczy, kocham rysowac, szkicowac, malowac, a powiedz mi prosze jaka szkole skonczylas....bardzo mnie to interesuje, bo wiem ze nie wszyscy pracujacy graficy, designerzy maja szkoly pokonczone w tym kierunku ja mam public relations, i boje sie czy to sie tez liczy ,czy najwazniejszy jest talent? podpowiedz prosze

ja nie mam żadnej szkoły :) najważniejszy jest talent... jak masz ciekawe portfolio to pracodawca ma w dupie głęboka czy jesteś z zawodu rzeźnikiem, ogrodnikiem czy kiblonurkiem ;p a PR ci się na pewno przyda :)

Gość jakajkajkjakkjajjaa
mozesz pokazac mi swoje portfolio?albo choc cos z niego? dlaczego nie pracujesz juz w agencji?

Gość jakajkajkjakkjajjaa
hallo, jestes jeszcze?

Gość jakajkajkjakkjajjaa
spoko :) hehe, w sumie ja tez,co jakis czas dobiegam do kompa wiec do pozniej

Gość jakajkajkjakkjajjaa
bardzo mi sie podoba :) swietne ---a zdjecia dostajesz czy sama robisz? ta kobieta na muszli......niesamowita precyzja, a laska na tle malowanym pedzlem, otoczona wiezowcami-zarabiste!!!!! -----jak ty ja tak wyraznie posadzilas na tej muszli?mozesz zdradzic?wiem ze to dla ciebie glupio -proste pytanie, ale ja kiedy probuje polaczyc przedmioty to zawsze widac ta granice miedzy nimi :( -----i tego wszystkiego nauczylas sie tylko z tutoriali???? faaajnie :(