Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakajkajkjakkjajjaa

ocencie moja przerobke zdjecia.......

Polecane posty

Gość jakajkajkjakkjajjaa
jestes niesamowita!!!! :) tak ot sobie wytrzepalas odpowiedz na moje pytanie, czadzik!! dziekuje bardzo:) .......i dzieki za stronke!!! zobacz cos dodalam do tego zdjecia , moze tandetne troche, ale ucze sie i trenuje jeszcze :) http://www.voila.pl/393/ho9sf/?1

Gość jakajkajkjakkjajjaa
i wiem wiem , ze kolor twarzy "ducha" czy czegos tam takiego jest nie do konca dopracowany, przeswituje jeszcze zolc,i wogole tak szybko cos cos tam sobie zrobilam... ale moze chociaz pomysl nie jest zly , co??

"tak ot sobie wytrzepalas odpowiedz na moje pytanie, czadzik!!" a o co kaman bo nie czaje :D :p nie przepadam za takimi przeróbkami, nie mój klimat wiec nie moge cie ocenić :) dużo ćwicz i trachaj tutoriale... dużo można się z nich wywiedzieć :)

Gość jakajkajkjakkjajjaa
wytrzepalas odpowiedz to znaczy ze szybko znalazlas odpowiedz, "trzepac jak z rekawa" -znam takie powiedzenie . Dla mnie to trudne, ciezko mi znalezc konkretna odpowiedz na konkretne pytanie dotyczace grafiki, programow adobe, technik graficznych i takie tam.. za jakimi przerobkami nie przepadasz?przeciez te prace ktore mi przedstawilas to laczenie rzeczy ze soba, ...teraz ja nie wiem zabardzo o co chodzi :( zobacz, wiem ze nie przepadsz , ale znalazlam zastosowanie "tej przerobki" do czegos: http://www.voila.pl/173/6l4z0/?1 pozdrawiam i dziekuje

w sensie że za mrocznymi klimatami :D nigdy nie wiedziałam jak to przedstawić... na polskich stronach nic nie znajdziesz :( musisz wpisywać angielskie hasła w wyszukiwarkę wtedy na pewno znajdziesz co cie interesuje... a manipulacja spoko :)

A mnie niestety zadna z autorki przerobek - prob nie podoba sie, kicz i tandeta...do tego pozna doliczyc nieumiejetnosc pisania po polsku, o angielskim nie wspomne... Pyz - swietne folio :)

Gość jakajkajkjakkjajjaa
anthillium akurat jezyk angielski czy polski nie jest tutaj teraz najwazniejszy- a co do moich umiejetnosci nie bede cie przekonywac ;) dzieki na opinie ;) mysle ze kazdy poczatkujacy musi "dostac po dupie" :O ale mnie to akurat motywuje :)

Nie chodzi o dostanie po dupie... Nie kazdy poczatkujacy pokazuje swiatu swoje wypociny... I nie kazdy nazywa to cos 'swietnym' Ciekawi mnie ile ty masz lat, bo z wypowiedzi przypominasz mi napalona nastolatke do czegos ktorej zapal do 'czegos' ucieka po paru nie powodzeniach.. Coz, moze sie myle... Niestety znam wielu takich :)

co do angielskiego i polskiego, ' jak cie widza tak cie pisza' czy jak to bylo :P umiescilas tekst po angielsku na ostatiej 'manipulacji'... tego sie przyczepilam.. jezeli nie wiesz jak sie poslugiwac danym jezykiem lepiej sobie odpuscic to, czyz nie? :)

Gość jakajkajkjakkjajjaa
anthillium brzmisz CO NAJMNIEJ jak wszechwiedzaca pani grafik :D widze ze nie ma sensu rozmowa z toba przyczepiasz sie do mojego wieku, do tekstu ktory akurat w tym przypadku nie ma znaczenia, bo nie o to mi chodzi, krytykujesz mnie i oceniasz wogole mnie nie znajac(napalona nastolatka-tez mi cos :D,do czegos ktorej zapal do 'czegos' ucieka po paru nie powodzeniach.. przemilcze to ) co ma to wszystko z tematem topiku wspolego??? nigdzie nie nazwalam swojej pracy "swietna", "wypocinami" tez tego nie nazywam! 😠 a tekst:------- "co do angielskiego i polskiego, ' jak cie widza tak cie pisza' CZY JAK TO BYLO..." samo mowi za siebie :O :D wiec daj sobie lasko spokoj, a wyzyc idz sie do lasu

Jestem studentka 3 roku Fine Art w Londynie, wiem co mowie.. Coz, widac jak krytyka cie ugryzla, juz nie mam watpliwosci co do twojego wieku. :) Tak jak kolezanka powyzej ci doradzila, poczytaj troche adekwatnej lektury, pocwicz, potem pokazuj 'wypowiny'... I troche dystansu do siebie :P

Gość ee noo fajnie
naprawde, nie znam sie na przerabianiu ale jak na moje oko bardzo dobrze :)

Gość jakajkajkjakkjajjaa
"Jestem studentka 3 roku Fine Art w Londynie"-hehe, tak tez myslalam :O a co do reszty -to wszystko co mam do powiedzenia ;) A tym Londynem sie tak nie chwal :P bo sa inni zdolniejsi i w o wiele lepszych szkolach . I widzisz?... ja np.zaczynym niedlugo kursy Adobe w Luxemburgu, tu mam meza i tu mieszkam.....wiec zamiast oceniac ludzi (a nie ich prace) wez sie za tworzenie ;)

Gość jakajkajkjakkjajjaa
"napalona 15-latka" dobre :D :D :D

Powodzenia w twoim wyimaginowanym kursie :) ( Wyimaginowany poniewaz z tym co narazie soba prezentujesz nikt cie tam nie przyjmie) Co do oceniania pracy to to zrobilam, gdybys miala choc troche dystansu do siebie moja droga zdolna i skromna ' lasko' nie obruszylabys sie tak :) Widzisz nawet nie powiedzialam gdzie dokladnie studiuje :) gdybym chciala sie chwalic moglabym powiedziec ze ten twoj luksemburg nie umywa sie przy moim londynie... Jak to bylo? Bez pracy nie ma kolaczy czyz nie? Moja droga uzdolniona mezatko z liksemburga idz dalej tworz swoja zjawe, powodzenia :D

Gość jakajkajkjakkjajjaa
dobrze anthillium niech bedzie ze jestem tukiem odwalajacym tandete ;) nie mam czasu na dyskusje wiem ze nie jestem dobra , ale wszystko przedemna :) pyziutkowa jeszcze raz dzieki

Gość jakajkajkjakkjajjaa
aga552 nie jestem specjalistka, jak juz kolezanka wyzej to wyraznie podkreslila, ale mi sie podoba, przypomina mi postac z "Alice in Wonderland" film ktory niedawno widzialam w kinie

Ja też nie jestem specjalistka i dzieki za ocene :) ale sie okombinowałam przy tym zdjeciu... uff siedziałam cztery godiny i wszystko doklejałam do siebie ale chyba sie opłacilo hehe:D

anthillium "jezeli nie wiesz jak sie poslugiwac danym jezykiem lepiej sobie odpuscic to, czyz nie?" Chyba raczej warto wtedy uczyc się ciągle i doskonalic język, aby nie popoelniac już błędów, a nie sobie odpuszczac. Demotywujesz dziewczynę bo zazdrościsz jej pasji? Może to , co teraz robi nie jest artystyczną wyżyną, ale jak sie podszkoli to na pewno będzie lepiej.

Po prostu nie lubię jak ktoś bezpodstawnie po kimś jedzie :)

pyziutkowa masz ukończone studia w kierunku grafiki komputerowej? Ile idzie zarobić? Ja mam dylemat czy iść na grafikę komputerową, co do przeróbki to jak dla mnie słabo :o

Gość takie sobieeeee
nie jest najgorzej, ale zeby powiedziec - bardzo dobre, to jeszcze brakuje.

nie mam :) w ogóle nie mam wykształcenia :o w dużych miastach dużo zarobisz w małych miastach zdechniesz z głodu... :o

Gość W-ruszka
do Anthillum - zamknij sie, dziecie z gwaltu, c.b. :D

Jak ci się udało dostać do agencji reklamowej jako grafik? ja siedze w ps od 4 lat i teraz biore się za projektowanie 3d, ale jest ciężkie, i na dodatek nie mam tabletu :o