Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slodka_brzoskwinka

pomocy mam spieczona twarz po solarium:(

Polecane posty

Gość slodka_brzoskwinka

Potrzebuje waszej pomocy bo nie wiem co robic:( we worek bylam na solarium byl to moj juz 5 seans , poszlam na 10 minut, przed wejsciem do kabiny kupilam w solarium srodek intensywnie nawilzajacy , babeczka go zachwalala ze bede sie opalala na brazowo i nie bedzie podraznien, wydalam na saszetke prawie 10 zl, wysmarowalam sie ,i na twarzy i na ciele, i we wtorek wieczorem przezylam szok, twarz cala purpurowa, czerwona, cala noc robilam okladay z mleka i kladlam mleczko nawilzajace, wczoraj tez mialam czerwona twarz, przykladalam aloes do twarzy i dzisiaj jakby mniej bylo ale nadal mam czerwone policzki, czlolo troche zbladlo. Nie wiem co uzywac, smarowalam sie tym aloesem ale znowu skora lekko sie zaczerwienila, teraz polozylam na twarz balsam nawilzajacy z aloesu i oliwek, skorka mnie na poczatku troszke szczypala. Jutro mam widziec sie z chlopakiem, chcialabym aby mi to do konca zeszlo pomozcie mi prosze:( co mam teraz robic> smarowac sie tym balsamem??? Najgorsze jest to ze poliki mam lekko zaczerwienione natomiast plecy nogi brzuszek ladnie brazowy:(

Gość kandydatka-na-zone
kup sobie wodę termalną w sprayu, np Vichy albo La roche posay i pryskaj twarz co jakiś czas coś ok 10 zł kosztuje ale bardzo wydajne jest mnie po uczuleniu pomogło... całą sparzoną twarz miałam po opalaniu też łagodzi

Gość slodka_brzoskwinka
no juz nie bede chodzila:( teraz nie wiem czy tenspecyfik tak zadzial?? bo na nogach i plecach sie mniej nim posmarowalam i zaczerwienienia nie bylo i nic mnie nie boli:(

Gość kandydatka-na-zone
twarz bardzo wrażliwa jest... dlatego się spiekła bardziej

Gość slodka_brzoskwinka
a powiedzcie czy taki balsam nawilzajacy nadaje sie do leczenia tych oparzen??? bo wiem ze krem ten niebieski nivea jest za tlusty. Nie wiem co juz uzywac, bo jak mialam troche spieczone piersi to smarowalam sie balsamem i mi zeszlo na drugi dizne i dzis mam spokoj, zostala mi jeszce tylko ta twarz glownie chodzi o policzki:(

Gość slodka_brzoskwinka
weslzam tutaj bo jakis czas temu czytalam gdzies w necie ze nie wolno natluszczac tej skory tylko robic oklady no ale jak bede caly czas robila oklay to skora sie wysuszy ii bedzie podrazniona. A w innym miejscu wyczytalam ze najpierw robic zimne oklady i dopiero potem klasc balsam nawilzajacy. To jak to juz w koncu jest;/

Gość kandydatka-na-zone
balsamem twarzy nie smaruj.... jak już to jakiś lekki krem nawilżający... ale nie balsamy!! masz jakąś butelkę z psikaczem? nalej se wody przegotowanej, wsadź do lodówki i psikaj się co chwilę na twarz jak nie chce kupować wody termalnej, ale bym Ci ją jednak polecała wciąż, dostępne w aptekach są...

Gość slodka_brzoskwinka
to ja lece zmyc ta twarz co nasmarowalam balsamem:( dzieki wielkie, dobra to znajde jakas butelke z psikaczem i bede pryskala. lece szukac

Gość slodka_brzoskwinka
juz zmylam ten balsam , ochlodzilam skore, przykladam teraz zimne kompresy, butelke znalazlam juz sie chlodzi w lodowce. dzieki za rady.

Gość Annnkana
Też niedawno doświadczyłam tego... tylko ja opalałam się na plaży. Ale dzięki za rady i kupiłam wodę termalną - Termissa, naszą z Podhala, jest dostępna w HEBE i super podziałała!

Gość gośćKingulla123
Właśnie czytałam że woda termalna ma świetne właściwości. Muszę się wybrać do Hebe w takim razie i kupić Termisse, skoro pomoże i wygląd skóry się poprawi

Gość slodka_brzoskwinka
Mam pomysl powiem mojemu chlopakowi zeby mi ejlulatem natryskal buzie a ja to rozsmaruje i zostawie na noc tak slyszalam ze to dziala

Gość palinek
Termissa jest super, też polecam! Lećcie do Hebe! :)