Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krupier

Małżeństwo.. Prywatośc

Polecane posty

Gość krupier

Czesc Jestem z dziewczyna 7 msc. i ona już namawia mnie na slub. Nie wyobrazam sobie po tak krotkim czasie malzenstwa. Dla mnie zwiazek z nia jest super, ale ona za bardzo naciska nawija o tym 24/7. Mowie jej, że nie doroslem do takiej decyzji, ze jestem za mlody mam 24 lata, poprostu nie i koniec, ale ona dalej swoje. Doprowadza mnie to juz do wrzenia coraz czesciej sa awantury. Moze da sie jakos odwiesc ja od tego slubu, jesli nie to koniec zwiazku..

Gość przebieraj mloda jestes i lepi
niezla ma cisnienie, nie mysle ze sie dogadacie, zapytaj Jej sie ile jeszcze wytrzyma i przemysl czy Ci to pasuje

Gość 12345654321
po pierwsze 7 mies to nie jest za krotki czas na osiwdaczyny wszyskto zalezy od zazylosic partnerow czasu jakiego ze soba spedzaja po drugie 24 lata to nie jest za mlody wiek na malzenswo ale wiaodmo sprawa indywidualna nie kazdy jeszcze moze dojrzec po trzecie jak ona tak naciska chce cie zmusic dobrze to nie wrozy

Gość do drugiego komentarza
czy nie zauważyłaś, ze ten post pisał chłopak i to on m akłopot z dziewczyną?? 7 miesięcy to za szybko na ślub, tym bardziej, ze nie jestes na to gotowy... jak nie docieraja do niej argumenty to lepiej się rozstańcie, bo jak się poddasz jej presjii to bedziesz nieszczęsliwy w tym związku

Gość 12345654321
do drugiego komentarza alez oczywiscie ze zauwazylam tylko pragne sie nie zgodzic z tym co pisze autor ze wszystko za szybko z e ten wiek jest za mlody dla niego moze tak ale to nie znaczy ze dla kazdego tak jest a jesli on nie czuje sie gotowy a ona naciska oczywiscie ze im nie po drodz ei jak ona tego nie zrozumie to bedzie koniec zwiazku ja tu nie widze problemu facet ma 24 lata i nie potrafi lasce powiedziec ze to nie ten moment?? a jak jego argumenty ja nie przekonuja to o czym my w ogole mowimy ...

Gość kuszolka
19 lat..

Gość Maciiiejka
oświadcz się jej i na jakiś czas będziesz miał problem z głowy :)