Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiunia

Dziewczyny!Jakie podpaski waszym zdaniem są naj?

Polecane posty

Gość Kasiunia

Dziewczyny!Jakie podpaski waszym zdaniem są najlepsze? Chcę po prostu sprawdziś!;)

Gość ssssssssssskkkkkkkkkkkk
żadne! :o Tylko tampony!

Gość zgadzam się podpaski są
niehigieniczne i niewygodne. Przy tamponie nawet nie czuję że mam okres i nie ma szans że przecieknie, chyba że ktoś nosi tampon cały dzień ale wątpię że są jeszcze tacy "ludzie" :p

Gość kandydatka-na-zone
Always i biedronkowe Femina czy jakoś tak :P tampony blee :P krew nie schodzi...jak powinna a później choróbska macie

Gość podszywam się pod siebie
z podpasek to preferuję naturellę :P

Gość kascka dziwaczka
always są najlepsze :D i egzekwo Naturella. A daleko za szarym końcem -> Bella :/

Gość Kasiunia
Moim zdaniem always na drugim miejscu bella perfecta a naturella nie lubię....mają ładny zapach,ale nie przypadły mi do gustu!;D

Gość zgadzam się podpaski są
Chyba od 10 lat używam tamponów i nigdy żadnej choroby czy infekcji nie miałam, za to przy podpaskach wieczne problemy mimo że zmieniałam bardzo często.

Gość magnamamn
Też używam tamponów. Co do naturelli to :o Zawsze można wyczuć dziewczynę która ma okres, ten okropny zapach pseudorumiankowy jedzie na kilometr :o

Gość 85 60 85
NAJLEPSZE SĄ TAMPONY!!!

Gość podszywam się pod siebie
to chyba ty masz jakiś wyostrzony węch, pewnie ze wzrokiem u ciebie nie bardzo :o

Gość ej powiedz
bella perfecta blue :P

Ja używam tamponów i podpasek. Najlepsze podpaski wg mnie są always. Naturella jest beznadziejna :O 🖐️ Tampony najlepsze OB pro comfort.

Gość from the insideee
Naturella ale tylko te "grubsze". Wszelkie cieniutkie z siateczką, zwijają się lub "przyklejają".

Gość yyyyyyyyyetet
podpaski allways (uzywam tylko jak jestem w domu) a jak wychodze to tampony Tampax z aplikatorem

Jak używałam podpasek- bella perfecta blue, więc oryginalna nie jestem :D Always zawsze się przyklejały, zsuwały, zdarzały mi się odparzenia w upały- źle reaguję na na tą siateczkę. Co do naturelli się zgadzam- mocny zapach, zbyt mocny. Teraz- tylko tampony, najczęściej z Rossmana- dobra jakość i cena (13 zł. za 64 szt.) Tampaxy nie są fajne, aplikacja ok ale sam tampon się rozwala, parę razy w kawałkach wyjmowałam. Polecane dla "początkujących"- jakbym to miała na początku, chyba bym miała uraz do tamponów. Zaczęłam stosować tampony na wakacjach, kiedy nie chciałam tracić połowy pobytu nad morzem z powodu okresu, chyba 14 lat miałam, od tej pory żadnych problemów. Podpasek czasem używam jak w pracy czekam aż mi się okres zacznie. Co do głupich argumentów że to niehigieniczne- tampony zmienia się tak często jak podpaski, nie mają szans ubrudzić się w pochwie, nie brudzi się skóra na zewnątrz, bielizna- co się może zdarzyć przy podpaskach. A chyba i tak każdy przynajmniej raz dziennie się myje... Lepsze jest chodzenie z kawałkiem zakrwawionej waty i siateczki między nogami, która brudzi skórę, włosy łonowe? Przecież, zwłaszcza w upał, to paskudne, a ja tam nie mam okazji myć się przy każdej zmianie podpaski.

Gość miniminuuuur
my żyjemy w zgodzie z naturą i uzywamy podpasek. Jak ma naturalnie leciec, niech leci, a nie zeby to tamowac. w zyciu nie zaloze tamp.

Gość Jak dla mnie always
Na pierwsze dni te granatowe badz rozowe,fajne sa bo sa dlugie i nie martwie sie,ze plame na tylku bede miala (a nie raz tak bywalo) Co do tamponow to zawsze bylam na NIE ale jednak zaryzykowalam....Kupilam sobie O.B. i od tego czasu je uzywam.Szkoda tylko,ze nie maja woreczkow.Oczywiscie w pierwszych dniach a pozniej tylko podpaskie.Gdyby brzuch tak nie wysadzal i nie bolal to zapomnialabym,ze wogole mam okres ;) I tampony sa bardziej higieniczne niz podpaski i napewno bardziej komfortowe

Gość Kasiunia
Ja lubię podpaski!Przyznam sama,że czasem przeciekało,ale od tej pory kiedy uzywam alays żadnych przecieków nie ma one są super!a tampony?-no cóz nie uzywam i nie wypowiadam się na ich temat;)