Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wczorajsza wiadomosc

jak mozna tak postapic

Polecane posty

Jak matka moze zostawic wlasne dziecko na pastwe losu w parku i do tego 1,5 roczne.Az rece opadaja, bym takiej wsadzila wiertarke w pisssde i wiercila az by jej sie odechcialo do konca zycia sexu! Dziecko 1,5 roku, wszystkiego ciekawe, nie znajace swiata zostawic w parku bez zadnej opieki, co siedzi w takim czlowieku, pojac nie moge!

Gość gdzie ojciec sie podzial???

Nie wiem gdzie ojciec, szmata zostawila ja w parku, nachlana, rowerzysta znalazl dziecko i powiadomil policje.Kurwisko sie przyznalo ze zostawilo bo mialo juz dosc, nawet nie zapytala o dziecko.

Gość zabic to malo!powiesic bez
litosci bez sadu,na pierwszej galezi!

głupie pytanie ... skoro to zrobiła ( nie ona pierwsza ) to najwyrazniej mozna !!!

Gość wczoraj to podali,
że znaleźli matkę, a to dziecko kilka dni temu rowerzysta znalazł. Dziecko było zadbane, z tego co się wypowiadali lekarze. Moim zdaniem kobita się załamała, coś ją przerosło, ale nie tak się rozwiązuje problemy!!!!!

Gość Gladiusss
A jak można zrobić taki oto numer: wyrodna matka zostawiła w przedszkolu dziecko i uciekła, licząc na to, że zaopiekują się nim przedszkolanki. Wcześniej chciała usunąć ciążę, ale było już za późno. A później takie dziecko ma zaburzoną psychikę i nie może odnaleźć się w świecie. To jest karygodne!

Gość zabic to malo!powiesic bez
tak to nawet pisac nie mozna!sucz___(iza27@autograf.pl)głupie pytanie...skoro to zrobiła( nie ona pierwsza)to najwyrazniej mozna !!!

Dla takich kobiet powinien być wyrok przymusowej kastracji :-) W ogóle w prawie powinien być wyrok kastracji dla zwyrodniałych matek i ojców żeby się nie rozmnażali dalej :-p

Gość Gladiusss
Iza, mogę do Ciebie napisać na @? Również się stęskniłem.

A ja uważam, że gdyby była aborcja to by było mniej niechcianych dzieci.

Gość tak zalamala sie!to idz i ja p
oglaszcz po glowce i powiedz ze dobrze zrobila!wczoraj to podali,że znaleźli matkę,a to dziecko kilka dni temu rowerzysta znalazł.Dziecko było zadbane,z tego co się wypowiadali lekarze.Moim zdaniem kobita się załamała,coś ją przerosło,ale nie tak się rozwiązuje problemy!!!!!

"I dlatego jestem zwolennikiem aborcji" dokladnie,a to jeszcze nic.Wystarczy sobie pogoglowac."Zwloki noworodka znalezione w wannie","zwloki noworodka na wysypisku smieci","czesciowo zweglone zwloki noworodka znalezino w piecu..." itp. szok kraj w ktorym kazdy wszedzie moze sobie zapalic papieroska i jednoczesnie kraj w ktorym aborcja=morderstwo

kpiarz ? wbacz ale nie pamiętam ? taki sam dawniej mialeś nick ??? Wiesz czesto się pode mnie podszywaja - moja sława mnie przerasta hehehe :P:P

Gość gdzie ojciec sie podzial???
ojciec nie mogl zajac sie dzieckiem??? znikl i nie wiedzial co sie dzieje ;/

wogole co was obchodzą nie wasze dzieci ??? jak tacy altruiści to zapier. do domów dziecka !! udzielac się, adoptować !!! nie przciwstawiac aborcji nie wpierd. w nie swoje sprawy !!!!

"oglaszcz po glowce i powiedz ze dobrze zrobila!wczoraj to podali,że znaleźli matkę,a to dziecko kilka dni temu rowerzysta znalazł.Dziecko było zadbane,z tego co się wypowiadali lekarze.Moim zdaniem kobita się załamała,coś ją przerosło,ale nie tak się rozwiązuje problemy!!!!!" dziecko bylo zadbane,bo ostatnie dni przed zaginieciem opikowala sie nim babcia.Matka oddala pod opieke swoje dziecko swojej matce i powiedziala,ze musi zalatwic jakies sprawy urzedowe.Tymczasem nie bylo jej dobrych pare dni.Matka corce na ulicy oddala dziecko jak ja spotkala.Co ja przeroslo??Rola matki ja przerosla.Ale odpowiedziec za to musi.Dziecko to nie jest stara szafa,ktorej sie pozbywasz.Nie wydaje mi sie,zeby miala jakies wilkie problemy.Ona poprostu ubolewala nad swoim zyciem pewnie,ze juz nie ma tyle swobody co kiedys.

Nic nie slyszalam o ojcu dziecka, matke znalezli najebana.Zalamala sie??Taaaa kurwie chlac sie chcialo i jebac!

Gość do Coco de Bata podpisuje
sie pod twoimi slowami...!

Gość do Coco de Bata podpisuje
dokladnie!wczorajsza wiadomosc Nic nie slyszalam o ojcu dziecka,matke znalezli naj**ana.Zalamala sie??Taaaa k**wie chlac sie chcialo i j**ac!

o krolu lechu hahahah moze tym smoku wawelskim nowym naszym heheheh no widzisz zyłam wrocilam do codzienności :D

sucz, dzialasz na moje nerwy! Jest antykoncepcja po to zeby Ci ktorzy dzieci nie chca ich nie mieli.Szkoda ze nie spotkalam tej kurwy osobiscie...