Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wczorajsza wiadomosc

jak mozna tak postapic

Polecane posty

A ja dopiąłem na ostatni guzik nasze sex party, już miałem zaproszenie do Ciebie wystosować i żałobę ogłosili. Rozbity lech popsuł impreze :D

"wogole co was obchodzą nie wasze dzieci ??? jak tacy altruiści to zapier. do domów dziecka !! udzielac się, adoptować !!! nie przciwstawiac aborcji nie wpierd. w nie swoje sprawy !!!! " to moze napisze petycje do telewizji,zeby mi takich rzeczy nie puszczali w telewizji??ja nie musz eadoptowac swoje mam.I jestem za aborcja!Ona w parku nie zostawila plodu tylko poltoraroczne dziecko.Od ludzi takich jak ja nie zalezy to czy aborcja bedzie czy jej nie bedzie.A jakby bylo glosowanie to zdecydowanie na tak(do trzeciego miesiaca ciazy).

skoro dzialam Ci na nerwy .. to jest mi niezmiernie milo :) A wiesz że antykoncepcja nie jest nigdy w 100 % gwarantem ?? Czy nie wiesz dziewczynko ?? :D

do diabel wcieony - widzisz lech organizując swoja ipreze rozjeb. niejedna impreze ... ale za to jaka impreza czeka nas przez najbliższe dwa miesiące :P raz lech uczynil cos dobrego ... hehe :P

ja wiem wiem juz do tego przywykłam :P i kto jeszcze mial uczestniczyć w naszej orgii ???????? :P

heh same znakomitośći a wśród nich paru księży :D Zapewniłem też pełną obsługę - hostessy z tacami pełnymi koksu i tabletek wczesnoporonnych :P

diabełku ja uciekam odezwij sie na maila jesli chcesz a moze bede jeszcze wiezorem - dawno tu pewnie nikt nie sklócił połowy forum :P: hehe pa :* milego ...:*

skoro dzialam Ci na nerwy .. to jest mi niezmiernie milo A wiesz że antykoncepcja nie jest nigdy w 100 % gwarantem ?? Czy nie wiesz dziewczynko ?? Dziala dziala, jesli potrafi sie ja dobrze zastosowac, pekanie gum, ciaza podczas brania tabsow itd...rzadko sie zdarza, przewaznie wtedy kiedy sie zapomina, a jesli chodzi o gumy jakos nigdy nam (mi i mojemu partnerowi) sie nie zdarzylo zeby pekla. Pierdolisz tak bo brak Ci argumentow sucz.Kazdy ma prawo wyboru, zgadzam sie, ale nikt nie ma prawa wybierac, czy ktos ma zyc czy nie, nawet zwierzeta biora odpowiedzialnosc za swoje potomstwo!Widac maja wiecej "rozumu" niz ludzie!

Od czasu poczecia dla mnie plod w lonie matki to maly czlowiek, tak zaczyna sie zycie kazdego z nas, kiedy dochodzi do zaplodnienia, wtedy powstaje czlowiek, swoj zywot tak wlasnie zaczyna, a konczy kiedy spotyka go smierc, moze to byc smierc na zyczenie drugiej osoby albo osob, kobiety i mezczyzny, ktorzy gotowi sa zeby sie jebac i dorosli do tego, ale nie potrafia brac odpowiedzialnosc za inne zycie, ktore powstalo dzieki nim.

Żyjące na Madagaskarze mrówki Adetomyrma są nazywane wampirami z powodu okrutnych zwyczajów: królowa matka nacina odwłoki dzieci i zlizuje wypływający z ran płyn. Mrówki do końca życia noszą blizny. Samica afrykańskiego orła czarnego karmi tylko jedno z dwojga piskląt. Ze spokojem przygląda się, jak mniejsze młode słabnie, a w końcu zostaje zadziobane i wypchnięte z gniazda przez silniejszego pisklaka. Podobne sytuacje obserwowano u czapli, głuptaków, wydrzyków, pelikanów i mew. Dzieje się tak, gdy brakuje pokarmu. Przeżywa tylko najsilniejszy - ten, który wykluł się z jaja złożonego na początku sezonu lęgowego. Niektóre gatunki myszołowów i sów same zmniejszają liczbę piskląt, zjadając je. Czy w czasie nieurodzaju ptasi rodzice nie mogą zaplanować mniejszej liczby potomstwa? Niestety, przewidywanie dostępności pokarmu jest równie trudne jak prognozowanie pogody. Prawdopodobnie inwestycja w dodatkowe jajo to gwarancja na wypadek, gdyby z pierwszym pisklęciem stało się coś złego.

Gość wwrrr
"a jesli chodzi o gumy jakos nigdy nam (mi i mojemu partnerowi) sie nie zdarzylo zeby pekla." Tak! To bzdura z tymi gumami. Mi też nie pękła nigdy! To ewidentnie oznacza, że one nie pękają!

Gość wwrrr
"Od czasu poczecia dla mnie plod w lonie matki to maly czlowiek, tak zaczyna sie zycie kazdego z nas" 1: 'dla mnie' - phi, Twoje zdanie mało kogo obchodzi. 2: Każdy z nas zaczął życie jako jajo w ciele kobiety, i każda z kobiet marnuje takich jaj setki w swoim życiu, wyrodne morderczynie. Argument, że tak się zaczyna życie, jest raczej retoryczny, a nie merytoryczny. Diabeł - zsuniętej też nie widziałam. To stanowczo znaczy, że gumki są w 100% niezawodne!

Gość bfbetetbetbbetbtebetbettbetbee
Jestem na 100% pewna że gdyby aborcja była za darmo to ta laska dawno by się wyskrobała i by nie było kłopotu. A tak wyrośnie nam kolejne dziecko z patologicznej rodziny które z czasem urodzi kolejnego pasożyta. Domy dziecka też są przepełnione i nie spełniają swojej roli prawidłowo. Wypuszczają ludzi którzy w większośći kończą w burdelach, więzieniach albo na ulicy.

Hahahah diabel ale zes filozofia zablysnal:D:D Odpowiem Ci na to ze robia to juz po wykluciu sie pisklecia, nie zabijaj przed:D

Gość bfbetetbetbbetbtebetbettbetbee
no ale ta matka też nie zabiła przed tylko porzuciła tak jak ta orlica :D

No wlasnie, nie zabila a porzuciala, jedno i drugie jest nieludzkie. Czlowiek bedzie tlumaczyl, ze mozna zabijac do 3 czy 4 miesiaca, bo pozniej juz widac sylwetke malego czlowieka no i oczywiscie wtedy juz zal i nie wolno, a przeciez to ta sama istota, najlepiej zabic odrazu po poradzie jaka to roznica i zrobic ladny pogrzeb jesli to takie normalne i mamy prawo decydowac o tym czy ktos ma zyc, to robmy to w sposob normalny, jesli to jest normalne.Skoro mozna usunac poczetego czlowieka, jaka to roznica kiedy i w jakim okresie ciazy! Sama sobie na to odpowiem:D Taka roznica, ze czlowiekowi wtedy jest latwiej i wygodniej, tlumaczy sam sobie, ze to jeszcze nie czlowiek, wiedzac doskonale ze nie ma racji.

Gość kei
z jakiegoś powodu natura tak zrobiła, że znacznie więcej ludzi uważa za człowieka 3 miesięczny płód niż 1 miesięczny. i z pewnością ma to jakiś sens. oglądałem kiedyś na discovery film o indianach, którzy za człowieka uważają dopiero 10dniowego noworodka. biorąc pod uwagę warunki w jakich żyją jest to mądre i dobre dla ich społeczności.

Czlowiek czlowiek, jeden ma taki wybor inny inny wybor, bo kazdy decyduje jak mu pasuje i jak wygodnie, w indiach to i krowa jest swieta:D Kazdy czlowiek wie, kiedy powstaje czlowiek i od kiedy zaczyna swoj zywot, tylko dla wygody pierdolenie ze jest tak a nie inaczej!

Prosciej, kiedy dochodzi do zaplodnienia, w kobiecie zaczyna rosna czlowiek, czy wam pasuje czy nie, wlasnie tak jest a nie inaczej.Amen

Gość Polak Katolik Prawdziwy
tak, embrion to czlowiek. ale ja mimo wszystko uwazam ze zabojstwo takiego czlowieka jest dopuszczalne w niektorych przypadkach.

Gość kei
zabójstwo człowieka w ogóle jest dopuszczalne w niektórych przypadkach nawet dla najbardziej miłosiernych obrońców życia. kto myśli inaczej uprawia hipokryzję niezgodną choćby z nauką kościoła katolickiego.