Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ten inny 8798955

Mam 19 lat i jestem po gimnazjum

Polecane posty

Gość Ten inny 8798955

Co myślicie o takim człowieku ? Jestem ciekaw opini ludzi jak patrzą na takie osoby.

ja bym się wstydziła nie mieć żadnego wykształcenia jakiegokolwiek ale jak kto lubi i uważa:-)

Gość 12345654321
W polsce jest obwiaze nauki do 18 roku zycia wiec musiales bardzo dluuuuugo konczyc to gimnazjum

Gość Ten inny 8798955
Ej Metallica jak śmiesz mieć w nicku ten o to zespół a wypisywać takie głupoty. Gimnazjum ukończyłem w wieku 16 lat a potem moja historia dość dziwnie się potoczyła. Johnny Depp rzucił szkołę w wieku 15 lat Jimi Hendrix olał edukację bo znalazł lepsze zajęcie więc ludzie którzy szybko rzucają szkoły wychodzą lepiej od tych co kończą choć jak mają jakieś plany na przyszłość.

Gość dddddf
Roznie zycie sie uklada. Mam 20lat i jestem w 2 klasie LO(podobna sytuacja do twojej)

Tylko ci ludzie co rzucili szkoły mieli już zadatki na kogoś a ty masz jak narazie na pisanie farmazonów na forum :classic_cool:.

jakby wykształcenie nie było potrzebne to by uczelnie nie istniały a pisałam ze swojego punktu widzenia jak nie zauważyłeś i w nicku mam to co chce a tobie nic do tego

Gość Ten inny 8798955
Depp nie miał żadnych planów tylko chciał tam zostać gwiazdą rocka ale mu nie wyszło a potem poznał Nicholasa no i mu się poszczęściło w życiu.Dlatego myślę że człowiek powinien iść swoimi ścieżkami nie patrząc na innych.

Gość bosanoga
"o to"? musiałam się zastanowić zanim skumałam o co ci kaman człowieku. Ciekawi mnie co robisz na codzien? Bo "Dżony Dep" na bank raczej się nie obijał;)

Gość master blaster
autorze wzroujesz sie na gwiazdach hollywood?:d niezły cyrk:classic_cool:

Gość brunetkaa23
A więc jak potoczyło się twoje życie, bo może jak troche opiszesz sytuację to zrozumiemy, bo jak narazie trudno. Piszesz na forum z pytaniem a gdy ci odpowiadamy co o tym myślimy wielce się irytujesz.

Gość brunetkaa23
Stawiam na to że w wieku 16 lat zabrano cie za granicę, lub sam się tam ulotniłeś, a teraz obudziłeś sie wielce z ręka w nocniku

Gość Ten inny 8798955
Johnny Depp coś robił tzn coś z reklamami.A to co ja robię to już mój interes.Nie piszę że kimś będę ale w życiu trzeba ryzykować żeby coś osiągnąć.

Gość koleszka3541
ja mam 25 lat i jestem po ginazjum i wcale mniej nie zarabiam od swojch kolegow bo otworzylem swoj biznes szkola jest tak naprawda dlatych co nie potrafia zadbac o siebie !!! ja wolalem latac do kolezanek rano niz do szkoly :)

Gość Ten inny 8798955
Ale ja się nie czuję jakiś beznadziejny,nawet można powiedzieć cieszę się ze swojej sytuacji i nie robię z tego igły widły.Tylko śmieszy mnie postawa ludzi którzy tak patrzą na czyjeś wykształcenie a później nawet po studiach roboty znaleść nie mogą.

Gość sztyron1900
ludzie wrzućcie na luz z tym tematem i autorem tematu przecież po tym jak się odnosi do innych forumowiczów od razu widać że szkoły nie ma a zamiast tego ma pustkę w głowie i zadatki na lesera dekady

Gość brunetkaa23
Gdyby ci tak nie zależało na opinii innych wogóle byś tego tematu nie zakładał i żył byś swoim życiem, ale jak widać jednak martwi cie opinia ludzi co myśla o takim czowieku jak ty, więc przestań zgrywać twardziela

Gość Ten inny 8798955
Opinia ludzi mnie nie interesuję tylko chciałem mieć jakaś pewność odnośnie takiej osoby jak ja no ale nic nowego nie zauważyłem dlatego wiem że ludzie nigdy się nie zmienią.

Gość nie zmieniają się tylko krowy
i żrą trawę, przez całe życie, a ludzie zmieniają się co 7 lat....

Gość rcsaaazadsdsd
a no tak bo ty zapewne oczekiwałeś wyrazów szacunku i braw od nas jaki to ty mądry jesteś:-)

Gość Ten inny 8798955
Ale tak szczerzę idioci potrafią kończyć szkoły tylko że ja zazwyczaj miałem problemy z frekwencją.

Gość hjgujkivg
a mój kuzyn nawet gimnazjum nieskończył, a ma 22 lata, ale co z tego jak za granicą zarabia ok. 6 tys miesiecznie? wiekszosc studentow moze sobie pomarzyc o takiej forsie, i w sumie duzo tych co pokonczylo studia też, nie wazne jest wyksztalcenie, liczy sie zaradnosc życiowa... i znajomości

Gość rcsaaazadsdsd
a ty myślisz że skoro ci się do szkoły nie chciało chodzić to będzie ci się chciało zająć jakąś robotą, wątpie

Gość a ja mam 23 lata i tez jestem
i tez jestem po gimnazjum. i z doświadczenia widzę ze ci niedouczenie pod presja mądrego społeczeństwa maja więcej mobilizacji do działania. sa bardziej ambitni jak słyszą w kółko "do niczego nie dojdziesz" tacy po studiach przeważnie czekają aż praca dobrze płatna i najlepiej kierownicze stanowisko przyjdzie do nich samo. bo przecież maja mgr inz przed nazwiskiem to sa kimś

A wg mnie to zależy dlaczego właśnie ludzie nie poszli dalej tylko poprzestali na np. gimnazjum. W zyciu roznie bywa , jedni nie koncza bo im sie nie chce, bo maja to gdzies,a inni bo w zyciu cos im sie przydarzyło ... Różne sa przypadki. Tyle ode mnie.

Gość Ten inny 8798955
Zgadzam się z tobą w 100 %. Trzeba brać co się da nawet za te marne 1200 zł. Zbytnio pieniądze tutaj nie są tak ważne ale ważne jest postrzeganie życia i umiejętność radzenia sobie nim w rożnych trudnych sytuacjach.

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dla mnie to dno, odczujesz to za pare lat jak bedziesz rypał za marne grosze i jak ludzie beda Toba pomiatac, no a porównanie do Hedrixa czy deepa świadczy o tym jak pusto masz w głowie, nie licz na szczescie jak oni, bo jak tak dalej pójdzie to w wieku Deepa bedziesz bezdomnym dziadem