Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość astraalnaaa

SULPIRYD !!!

Polecane posty

Gość astraalnaaa

brał ktoś z was kiedyś? pomógł wam? i napiszcie na jakie zaburzenie/schorzenie go braliście ja mam zamiar zacząć brać od jutra, na nerwicę, trochę się boję, bo to mój pierwszy 'psycho lek' :O

Gość wrr wrrrr wrrrrrrrrrrrrrr
Ja brałam, na nerwicę lękową. Miałam go przyjmować rano, na dobry początek dnia ;) W południe brałam coś uspokajającego, żeby się powoli wyciszyć, a na noc lek nasenny. Sulpiryd dawał mi mnóstwo energii, chciało mi się wyjść na dwór i biegać :D Brałam chyba miesiąc, potem lekarka zdecydowała, że należy mi zmienić leki (nie wiem czemu), więc obecnie biorę inne i niestety nadal walczę z tym choróbskiem.

Gość ten_co_siee_zna
jestem schizofrenikiem, brałem przez jakiś czas daaawno temu, za dużo mi nie pomógł, jedynie byłem spokojniejszy po nim

Gość astraalnaaa
a i jeszcze jestem ciekawa czy występowały u was jakieś skutki uboczne po tym leku

Gość wrr wrrrr wrrrrrrrrrrrrrr
Żadnych skutków ubocznych. Jednego dnia bardzo się przestraszyłam, bo spuchła mi cała twarz, ale nie wiem, czy to było akurat od leków, i czy konkretnie od tego... Po paru godzinach opuchlizna zniknęła i nie wróciła.

Gość gość
Cześć, Mama do odsprzedania 2 opakowania Alprox po 30 tabletek (razem 60 tabletek)- jedno opakowanie 0,5 mg (za 13,50zł), drugie opakowanie 1 mg (za 23 zł) – data ważności 11.2018 i 01.2019 Oraz Sulpiryd TEVA : 1) 2 opakowania 100 mg po 24 kapsułki hermetycznie zamknięte (razem 48) 2) 1 opakowanie 100 mg napoczęte, gdzie jest 20 kapsułek hermetycznie zamkniętych 3) I 28 kapsułek 100 mg zapakowanych oddzielnie w małym foliowym woreczku (przez jakiś czas udawałam, że biorę i przekładałam do tego małego foliowego woreczka..)- daty ważności to 10.2018 i 01.2019. Razem 96 kapsułek. Za wszystkie 96 sztuk - 28 zł. Wysyłam Pocztą Polską, dlatego plus koszty wysyłki, chyba, że odbiór osobisty w Łodzi. Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o wiadomość: mamamonikalodz@wp.pl