Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dżastinka112

Prosze odpowiadajcie:)

Polecane posty

Gość Dżastinka112

hej :0 Mam 15 lat.. jestem z moim chłopakiem od 11 miesiecy... do tej pory... piescimy sie w sposób taki, że ja go pieszcze reką a on mnie tez ręką w pochwie... albo pieści moje piersi.. Po reakcji wiem, że bardzo go to kręci jak go pieszcze. Mnie tez. :) Tylko nigdy nie doszedł do orgazmu.. :0 tylko takie skomlenia i szybkie oddychanie.. i druga sprawa.. Jak tak sie całujemy.. to zaraz mam mokro.. a jest to dosc krepujace jak wkłada mi reke pod bilezne.. i mam takie pytania.. czy go to może kręcic jak mam mokro.. pS. podkreslam, że w najblizszym czasie planujemy sex! :P Bardzo bede wdzieczna o normalne odpowiedzi.. pozdro :*

powinno to sygnal że dobrze się stara i jesteś gotowa na więcej. Jak nie ma orgazmu to co wogóle nie ma wytrysku.

Gość Dżastinka112
? Proszę o odpowiedzi.. ;P

Gość Dżastinka112
no tak, ale Czy on tez jest po naszych pieszczeniach przygotowany na seks? :>

Czy nie jesteś troszkę za młoda?? Hm..a jeśli już tak to jestem w 10000% pewna , że jemu się to podoba, ba można nawet powiedzieć że jest tym zachwycony.

Gość Dżastinka112
Wytrysku tez nie ma.. może za mało sie staram?? :( ale zaznaczam, że gdy go pieszcze to nie trwa to nawet 10 minut.. ;p

Jeżeli chcesz żeby on miał orgazm, to masuj jego penisa tak długo aż wytryśnie. Jeżeli po twoich pieszczotach on osiąga erekcję, tzn. że jest przygotowany do stosunku.

Gość Dżastinka112
Nie jestem za młoda.. tu nie chodzi o wiek. tylko o to czy jestem dojrzała emocjonalnie.. podkreslam, że chłopak w sierpniu konczy 18 lat. i jest prawiczkiem ;)

Gość Dżastinka112
a ja już piewszy raz mam za sobą, moge go nauczyć parę sztuczek:)

Gość bebe tete
a to co teraz to co jak nie seks?? to teraz nie uprawiacie seksu? ach te małolaty... a jak małolat nie dochodzi do orgazmu po takich pieszczotach, to coś dziwne jest: albo chory, albo stremowany, albo go nie podniecasz A co do wilgoci w majtkach to powinno wpłynąć też na jego wilgoć w penisie

Gość Dżastinka112
erekcję on osiąga juZ podczas całowania... zawsze mu 'staje' po tym jak się całujemy. :) a w póxniejszych pieszczotach.. wydziela mu się sluz ;) ale nigdy jeszcze nie miał orgazmu ;)P

Ej... kurde nie ejstem doswiadczony.. za jakis czas dziewczynie mam zrobic dobrze xD chcialbym zrobic fajna gre wstepna... jak zobaczyc czy jest mokra?...

Gość Dżastinka112
heh.. do tej pani która wspomniała cos o małolatach..: a wiesz czym róóżni się seks od pieszczot że tak głupio piszesz.!

Dzastinka moze ty jestes chetna mi to wytlumaczyc?... Jestem w twoim wieku:P

Gość Dżastinka112
wsadź jej ręke w majtki to się dowiesz.. :)

Gość Dżastinka112
a jeżeli nie chcesz jej reki wsadzic w bilizne to po prostu, jakos napewno wyczujesz że ma mokro..

Haha... ale jak to jest:P... bo nie wiem czy to tak bardzo czy nie:D

Gość Dżastinka112
No jeżeli np. dziewczyna szybko oddycha, to wiadomo że juz jest podniecona.. ale najlepszych sposobem bedzie jak ocenisz ręka :P

Nie no nie bd sie krepowal nie jestem wstydniś:D... tylko niew iem czy to jakos bardzo macie mokro czy jak:D..ha...xD

proste jak facet ma wytrysk ma orgazm musisz się bardziej postarać a może ten sluz o którym piszesz to wytrysk hehe.

Gość Wi kipedia
"W znaczeniu ogólnym seks (łac. sexus płeć) oznacza całość życia erotycznego człowieka, w znaczeniu węższym zachowania seksualne, a potocznie stosunek płciowy"- Wikipedia Dżastinka112 jest potoczną dziewczyną, a bebe tete zbyt ogólną

Gość Dżastinka112
na swoim przykładzie ci powiem, że jak mam mokro i jeszcze mój chłopak wsadzi ręke to nieraz czuje jak mi mocno cieknie.. a pytasz jak mamy mokro tak? to zalezy.. niektóre laski bardzo maja mokro niektóre mniej.. zalezy jaki jestes sprawb\ny zęby ją podniecic. a może wrócmy do mojego pytania. może macie jakies pytanie które pomoga wam ocenic sytuacje:)

Gość Dżastinka112
Do WIKIPEDIA: kolezance chodziło o to że jak my się tak pieścimy to to jest sex.. a ja uwazam że seks jest wtedy gdy dochodzi to pełnego stosunku nie poprzez ręce tylko poprzez narządy..

Gość Dżastinka112
zobacz nieco wyżej to zobaczysz. a może masz jakies pytanie wspomagające ocenic sytuacje?

Chodzi Ci o to ze chesz hm.. zeby mial wytrysk?...ta..?i ze myslisz ze sie za malo starasz?..

Gość Dariecco
Zajebiście że masz mokro, o to chodzi. Mnie to zawsze kreci jak cholera.

Gość Dżastinka112
Noo powiedzmy ze o to.. nigdy nie miał orgazmu tylko tak szybko oddychał ale to nie to.. :( jak go doprowadzic do orgazmu? :>