Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdfhgjk

Nienawidze mojej przyszłej teściowej

Polecane posty

Gość gdfhgjk

Wiecie co moja teściowa zrobiła? Jestem w stałym związku z moim chłopakiem, ktory jest normalny w przeciwienstwie do jego rodzinki. Jego braciszek wyladawał jakies czas temu narazie w areszcie, obecnie przebywa na sankach. Teraz toczy się śledztwo przeciwko niemu. Policja zapukała do nich bo szukają zeby go zamknąc ( jak dla mnie moze isc nawet na dożywocie) No i pytali sie do kogo moga się udać zeby się czegoś zapytać czy cos takiego, no i ta głupia kurwa podała poje nazwisko i adres ze może ja coś wiem.. Tylko dobrze wie że ja czy tak nic nie wniosę do sprawy bo nic nie wiem.. Bo nawet mnie to nie obchodzi.. No i ona do mnie dzwoni ze mam pomoc Bartusiowi no kurwa co to mnie obchodzi. Tak ją zjebałam ze sie w pale nie mieści, rozumiem że chce pomoc synowi ale po co mnie wpierdala. Teraz jak zapukają do mnie a mnie nie zastaną przyjada do pracy a jak przyjada do parcy to się ze wstydu spale.. Tak się skała że z policją nie chce miec nic wspolnego.. Normalnie myślałam ze jej w łep wyjebie az odpadnie.. szok sorry za wzburzenie..

Gość gdfhgjk
sankcja.. oczekiwanie na rozprawe

Aha, cóż - nie dziw się, że teściowa chce jakoś synowi pomóc, choć jej pobudki są nieco zawoalowane. On jest jej bliższy niż ty.

Gość CCCC.............
Rzeczywiscie pojebana kobita

Gość gdfhgjk
no dobrze.. rozumiem to ale po co mnie wtraca skoro zdaje sobie sprawe ze ja nic nie wiem o tej sprawie.. Nawet nie mam z Bartusiem kontaktu czy numeru telefonu. A świety to on nigdy nie był..

Gość gdfhgjk
Tak dokladnie cala rodzina jest popierdolona tylko moj jakos sie uchował.. A jak jego stara do mnie jeszcze raz do mnei zachwoni to ją zgłosze ze jest niebezpieczna dla otoczenia i że ma schizofrenie paranoidalną i ją do psychiatryka zamkną.. A ojciec tez ma z mozgu jakies szmery no mowie wam.. w ogole nawet tam nie przebywam i nie chodze bo nie chce mi sie nawet patrzyc na te ich mordy..

Mam podobnie:) Stronię od teściów, bo są wg mnie ludźmi niepoważnymi. Daj spokój - powiedz policji prawdę i babskiem się nie przejmuj.

Gość gdfhgjk
jedynie to szanuje ich psa który posuwa mnie od tylca a reszty to nienawidze.

Gość gdfhgjk
tzn policja do mnie jeszcze nie zapukała ale pewnie zapuka tylko boje sie tego wstydu bo moje sasiedztwo jest strasznie wscipskie.. i beda gadali wiem ze nie powinnam sie na nich patrzec ale chociaz a nie daj Boże jakby się dowiedziała moja mama albo otworzyla drzwi a tu dzien dobry policja kryminalna .. o kurde nawet nie chce o tym myśleć. Jak sie wkurwie to sama pojde na komisariat i powiem ze nic nei wiem..

Gość gdfhgjk
Mój Boże jak ja jej nienawidze.. Jest ktoś jeszcze taki kto tak samo niecierpi rodziny swojego chłopaka

Gość gdfhgjk
Mój Boże jak ja jej nienawidze.. Jest ktoś jeszcze taki kto tak samo niecierpi rodziny swojego chłopaka