Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marttttha

Przyszlam do domu i sie poplakałam...

Polecane posty

Gość marttttha

wiem moze powiecie że to chore......nie obraze sie wiem ze to idiotyczne ale nie mam sie komu wygadac wrocilam z badan usg i bede miala chlopca....i tu wlasnie problem marzylam o dziewczynce a nie o chlopcu....a chce tylko jedno dziecko nie bedzie nastepnego....wogole teraz nie planowalam tylko na póxniej ale jak sie przydarzylo to sie cieszylam ze pewnie bede miala dziewczynke a tu takie cos...nie ciesze sie jak powiecie z tego ze wazne ze zdrowe i takie tam teraz załuje ze wogole jestem w ciazy ze bede miala dziecko....wiem jestem wyrodna ale sie nie ciesze nie lubie chlopcow wogole....ze tez nie da sie zaprogramowac plci :( :( :( przybita jestem juz na dobre teraz......i to bardzo :(

Gość patrycja 255 latekk
ech to mas zniefart ale przezyjesz chlopcy to podobno slodziaki!

Gość ale macie problem
w ktorym jestes tygodniu????

Gość marttttha
w 15 tc

Gość marttttha
to wyzej to byl podszyw jestem juz w 19tygodniu ciazy....mam nadzieje ze mi minie jak go zobacze malego....bo teraz zlapalam dola...wiem ze niektorzy nie moga i takie tam jestem wyrodna zla...ale tak jest nie jest to prowokacja powaznie placze i dzieki ze moglam sie wygadac bo mezowi tego nigdy nie powiem chyba....

Gość patrycja 255 latekk
czy to na 100 % bo wiesz roznie to bywa p.s nie wiedzialam ze taks zybko mozna wykryc plec dziecka, ja myslalam ze tylko po 21 tygodniach dopiero!!!!!!!!

Gdy ja byłam w ciąży, nie informowano po badaniach USG o płci dziecka. Całą ciążę byłam pewna, że urodzę chłopca - nie wyobrażałam sobie, by mogło być inaczej. Gdy mnie wybudzano po cesarce i usłyszałam "ma pani dziewczynkę", rozejrzałam się po sali, bo myślałam, że ktoś jeszcze rodzi obok mnie;) Przez pierwsze miesiące z rozpędu mówiłam czasem do dziecka "synku", tak jak w ciąży... I wiesz, co? Nie zamieniłabym tej mojej córki na żadnego chłopca! Ty też pokochasz swoje dziecko i jego płeć nie będzie miała znaczenia.

Gość patrycja 255 latekk
mąż na pewno przeszczesliwy będzie, meski potomek, przekaze dalej nazwisko :P z reszta zobaczysz ze ty tez go pokochasz!

Gość pytająca mamusia
oj przestan n ie jestes wyrodna, ja tez marzyłam o dziewczynce hihi :) a okazało sie ze to chłopak i wiesz co? zakochałam sie po uszy :P boje sie ze kiedys bede nadopiekuncza matka bo swiata poza nim nie widze, jest takim przylepkiem mamy i ciagle daje mi soczyste obslinione buziaki :) albo tuli, kładzie główke mi na kolana... minie Ci i nie zamienisz na milion dziewczynek :) chłopcy to takie cycki mamy ze sie tak wyraze :)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaala
ja sie boje ze tak bede miala jak z usg wyjdzie mi druga dziewczynka :O:O:O

Gość marttttha
bardzo wam dziekuje wa wsparcie dziewczyny....az nawet nie wiedzialam ze moge zareagowac placzem i tak sie podlamac... to bylo badanie usg prenatalne i na 100 % chlopiec kilka razy nawet lekarka sprawdzala i pokazywala malego miedzy nozkami....no mam 19tc i 6 dni wiec juz praktycznie 20. Widac juz wtedy plec na pewno naprawde wyraźnie. Mam nadzieje ze mi to jakos minie i sie pogodze a marzenie odloze w kat....chce sie cieszyc tylko nie potrafie jak na razie tylko lzy sie wyciskaja

ja tez chcialam dziewczynke,a mam chlopca i jest najkochanszym synusiem mamusi :) Podobno wszyscy chlopcy wola mamusie,a dziewczynki ciagna do taty. Zobaczysz,ze jak sie juz urodzi to bedzie kochanienki. a czujesz juz ruchy? i przestan tak myslec,bo synus tez to czuje..ze mamusia go nie chce..

Gość ZORRRRRO
Dziewczyno co Ty mówisz!!?? Chłopcy są o niebo lepsi niż dziewczynki!! No pomyśl- nie bedziesz sie musiała bawic głupimy lalkami, robic warkoczyków ubierac jak małą księżniczkę ( a tak na prawdę jak stara malutka) potem będzie się non stop zakochiwać, wyrośnie na blacharę która bedzie słuchać głupiej muzyki chodzić na dyskoteki puszczać się, bedzie naiwna, głupio mówić, Koszmar!! Z facetami nie ma takich problemów!! Ciesz się dziewczyno a nie rozpaczaj!!

Gość do patrycja
Pati M, to TY?

Gość ja się dopiero staram...
no i oczywiście najważniejsze, żeby zdrowe było :P Ale jak nie będę mieć chłopca, to chyba też będę bardzo zawiedziona, szczerze mówiąc... Ale i tak pokocham jak swoje :D

Gość patrycja 255 latekk
what? nie ja tu robie podszywy tylko :D

Gość marttttha
no wlasnie boje sie tego ze on to pewnie czuje....tymbardziej ze juz dobrze czuje ruchy :( postaram sie dlatego cieszyc...ale naprawde zlapalam jakiegos dola i chyba tylko tutaj sie moglam wyzalic

Gość zwyczajnaniezwyczajna
A ja jutro mam sie dowiedzieć co będzie.... i marzę o chłopcu!!!!!!!!!!!!! W sumie to pierwsze dziecko a planuje wiecej więc płeć nie ma znaczenia ale błagam Boga żeby był chłopak!!!!!!!!! Moja siostra ma 2 dziewczynki, mój brat zginął w wypadku i wiem że gdyby był chłopak to moi rodzice oszaleli by ze szczęścia...więc chcę tego tylko dla nich. Ale wierzę w to że brat mnie wysłuchał i pomógł...jeszcze jak nie byłam w ciązy ale już sie staraliśmy to chodziłam na cmentarz i tam prosiłam brata żeby przypilnował tego żebym urodziła chłopca...wiec myślę że tak będzie. Ufffff aż sie popłakałam... A jak ja będę miała dziewczynkę to sie zamienimy co??? ;)

A dlaczego chcesz miec tylko 1 dziecko?Nie odpowiadaj jesli nie chcesz,tak tylko pytam ;)

Gość marttttha
no mozemy sie zamienic :) dzieki wam....jakos sie mudze przelamac ale na frazie jest mi bardzo ciezko naprawde myslalam ze jakos to zniose a tu normalnie przyszlam i ze mnie polecialo i dol sie zrobil

Gość pytająca mamusia
moja mama tak miała, chciała najpierw chłopca - miała, potem chciała dziewczynke - i była, potem myślała ze nie bedzie juz wiecej bo parka wystarczy - i pojawiłam sie ja :)

coś czuje ze jutro ja będe miała takiego doła....:((((

Gość marttttha
raczej chce miec jedno ze wzgledow mysle finansowych...boje sie jednak przyszlosci i chcialabym zeby to dziecko mialo zapewniona dobra przyszlosc...ja mialam kilkoro rodzenstwa i pamietam jak bylo niekiedy ciezko...nie zawsze byly pieniadze na ksiazki, ubrania, lepsze jedznie...i ja tak dla swojego nie chce po prostu wiem ze rodzenstwo jest wspaniale ale no nie wiem zobacze jakie beda warunki

Gość marttttha
nie bedziesz miec zwtczajnaniezwyczajna, zycze Ci zeby tobie sie udalo :)

Gość Jusstyśka24
A NO TAK TO JUŻ JEST-DLA MNIE NIBY NIE MA RÓŻNICY, ALE WOLAŁABYM CHŁOPCA.NIE ZNAM JESZCZE PŁCI-POZNAM ZA DWA TYDODNIE-BĘDZIE TO MÓJ 23 TYDZIEŃ CIĄŻY.A JA CZUJE, ŻE TO JEDNAK BEDZIE DZIEWUSZKA:))NIE WAŻNE, WAŻNE, ZE ZDROWE.POZDRAWIAM!!!

Gość "ja"
mi się wydaje że to zminne humory ;] napewno będziesz zarówno kochała i synka i cureczke aby było zdrowe ;}

zobaczymy.Jutro dam znać. Ostatnio lekarka mi powiedziała że na jej oko coś jest miedzy nogami ale to jeszcze za wczesnie żeby coś mówić (był to 12 tydz).

Gość fhfhfhfgfhrrr
kurwa jakie wy baby jesteście głupie i infatylne, jak te wasze dzieciaki podrosną dadzą wam kopa w tyłek