Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba mi siądzie psycha

test-plamienia pomyślicie ze mną?

Polecane posty

Gość chyba mi siądzie psycha

Jestem już po miesiączce, tylko to nie była normalna miesiączka, trwała 2 dni i lekki brązowe plamienia, zero krwi. Pomyślałam, że to dość dziwne, więc zrobiłam test. Po 2, 5 i 10 minutach negatyw, ale dziś patrzę a tam leciuchna druga kreska :o I 3 dni po skończonej miesiączce zaczęłam znowu plamić. Dodam, że zabezpieczam się yasminelle i kilka razy zapomniałam wziąć tabletkę, wzięłam zapomniane rano, zamiast wieczorem. Możliwe, że mogę być w ciąży? Korci mnie, żeby pojechać po drugi test... Aha, nie za bardzo bym chciała być w ciąży, więc nie jest to radosne oczekiwanie :o

Dobrze wiesz, że to może nie być nic, a może być i ciąża.. nie pomożemy na odległość.. najlepiej zrób w całodobowym laboratorium analitycznym beta hcg. Ja płaciłam 20 zł w Olsztynie.

chcesz powiedzieć ,że patrzałaś na ten sam test który wykazał negatyw po kilku a nawet kilkunastu godzinach? ... przecież wiadomo ,że ten test już jest nieważny i nie masz się co przejmować , nie należy patrzeć na test po takim czasie bo wynik już jest błędny !!!!!!!!!!!!!!! nawet na ulotce pisze...