Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale sytuacjaa

facet chce mnie wyrzucić z domu

Polecane posty

Gość ale sytuacjaa

jesteśmy w konkubinacie kilkanaście lat mamy wspólnie kupiony domek ,z tym żze ja nie potrafie udowodnić swojego wkladu bo moje pieniadze się przejadalo a mój facet swoje inwestował,zawsze twierdzil ze to dla nas ,ja zarabialam niewiele prowadziłam dom nie moglam dorobic bo zajmowałam się jego chorą matką i naszym dzieckiem ,jak zmarla teściowa to stwierdzil że zmieni swoje zycie zaczely się kochanki i uprzykrzanie mi życia .twierdzi ze nie mam prawa tu mieszkać i mam się wynosić .wiem że w Polsce konkubinat nie ma praw wiec co mam robic nie mam gdzie mieszkać a dalej w tym piekle to oszaleje

Gość taka anka niedobra
bardzo Ci współczuję, bo faktycznie nie masz co zrobić, jeśli nie masz żadnych faktur ani rachunków na sebie, to bardzo Ci współczuję, dlatego ja nie ufam facetom, bo za wiele juz widziałam, nawet mojemu mężowi nie mogę zaufać tak do końca :O

Gość ale sytuacjaa
w najgorszych snach nie myślałam że mieszkam z takim podłym człowiekiem,kochalam go i bezgranicznie ufałam nie mogę sobie z tym poradzić

Gość taka anka niedobra
a powiedz mi czy pracujesz? ile masz lat? i ile ma wasze dziecko?

Gość baba jak się znudzi
powinna być wymieniona ,popieram twojego mena pewnie się zapuściłaś

Gość taka anka niedobra
baba jak się znudzi powinna być wymieniona ,popieram twojego mena pewnie się zapuściłaś popsułeś już swoje klocki,że za rozmowy dorosłych się bierzesz?? ;)

odejdz ,od niego i od tego wszystkiego ,niestety nie ma innej rady,chocoa bardzo bym chciala ci ja dac.musisz uwierzyc ze to najlepsze wyjscie,pogodzic sie z tym,ze Cie zawiodl,ale nie tracic nadziei ze nie wszyscy tacy sa.

Gość hmmmm:)
Dlatego uważam że kobiety powinny być nie zależne a nie bazować na facetach !!

Gość ale sytuacjaa
tak pracuje na półtora etatu (zlecone) ale praca nie pewna dzis jest a jutro może nie być zarobki nie najgorsze ale nie na tyle żeby coś wynając (warszawa) syn prawie 17 lat

Gość taka anka niedobra
aha, to faktycznie nieciekawie :O ale rozumiem,że na syna utrzymanie łoży ten drań? jesteś tam zameldowana?

Autorko mylisz się,konkubinat ma prawa!Poszukaj adwokata,nie jesteś na straconej pozycji.

Gość ale sytuacjaa
ja już nie mam problemu z zakończeniem tego związku ,chciala bym odejśc ale nie mam gdzie nie utrzymam sie wynajmując nawet jakąś klitkę ,nie moge sobie poradzic ze on ma wszystko a ja zero

Będzi ci musiał zapewnić środki finansowe,MUSI!Wg prawa.Kilkunasto,kilkuletni konkubinata ma prawa.

Gość taka anka niedobra
anete mylisz sie moja droga

Gość ale sytuacjaa
tak łoży na syna pozwalając mu jeść to co kupi przy okazji wykrzykujac że za duzo syn żre ,a jeśli chodzi o ubranie i inne rzeczy to już mu nic nie mówimy bo ,wtedy jesteśmy wszami ,pasożytami itp

Gość taka anka niedobra
to załóż gnojowi sprawe o alimenty na dziecko :D na siebie nie możesz wnieść, ale na wspólnego potomka owszem :) a nie napisałaś czy jesteś tam zameldowana, bop jeśli tak, to ciężko mu będzie Cie wyrzucić

Gość ale sytuacjaa
perlistasłodycz a co ty bys zrobila będac na moim miejscu,piszesz ale mysle ze nie umiesz sobie wyobrazic sytuacji brak lokum ,zero oszczędności i zero wsparcia od kogokolwiek

no fakt,nie mialam takiej sytuacji,nie wiem poszlabym do rodzicow,do jakiejS przyjaciolki,z tego co piSzesz on WAS traktuje jak osatnich,Boze,co Ty tam jeszcze robisz ,albo jak nie mozesz od razu to przynajmniej wymysl sobie jakis plan,PLAN ZMIANY FACETA I ZYCIA

Gość ale sytuacjaa
tak jestem zameldowana,wiem że nie moze mnie ot tak wyrzucić,ale robi mi takie piekło zebym sama poszła,nie bije nie pije ,wraca z lajdactwa i mnie podlapuje ze śmiechem a co mi zrobisz,albo napluje mi do zupyi mówi że ja sobie coś wymyślilam robi z domu chlew ,ja muszę po nim sprzątać

Gość ale sytuacjaa
do hmmmm ja nie bazowalam na nim pracowalam ,ale ze względu na to ze to on lepiej zarabial ja nie dorabialam sobie tylko przejelam domowe obowiązki na siebie ,dziecko ,teściowa po wylewie to ja musialam ze wszystkich planow i marzen rezygnować ,to facet na mnie bazował

Gość taka anka niedobra
ne sprzataj, albo mu wrzuć tyo co zostawi do szafki z ubraniami :D ciekawe kiedy sie wkurzy

Gość ale sytuacjaa
on zrobi chlew i wybywa na kilka dni a ja mam wybór albo siedzieć w chlewie albo posprzątać ,jak chce sie umyc to muszę wyszorować wanne pozbierać gacie skarpety bo on sie wystroi i pojdzie na 4 dni

Gość taka anka niedobra
ale zostaw to wszystko, posprzątaj sobie tylko swoje rzeczy w pokoju, który zajmujesz, a wanne tez mu zostaw brudną jak wróci, bo na razie to pomiata Tobą palant

Gość ja pieeeerdole
ale skurwiel ,kobieto współczuje

Gość byla żona już wolna
musi być jakieś wyjście,dziewczyno długo tak żyć nie dasz rady ,myślałam że mój był sqrwielem ,ale przy twoim to anioł

Gość To nie jest proste
Współczuję Ci naprawde, czytałam i miałam łzy w oczach a wiesz czemu? bo ja jestem w identycznej sytuacji z ta róznicą ,że nie mam dziecka i tez nie wiem co robić. to jest upokarzające

Gość cytrynowacytryna
a może iść do adwokata może jest jakieś wyjście ,to nie jest życie w takim upokorzeniu

Gość cfertyuwe
z tego co piszesz on się dzięki tobie wzbogacił ,jest w prawie takie coś jak bezpodstawne wzbogacenie ,i inne przepisy ,idz koniecznie do adwokata ,myśle że nie wszystko stracone