Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdhddgfdgdfgdfgfd

wygląd czy charakter ?

Polecane posty

Gość fdhddgfdgdfgdfgfd

Zawsze stawialam przede wszystkim na charakter ... ale zauwazyłam ze wiekszość moich znajomych stawia na wygląd !!! Mój mężczyzna nie nalezy do przystojniaków ale urzekła mnie jego inteligencja, zaradność :) on za to ciągle powtarza ze jestesmy jak piękna i bestia ,ze boi sie ze kiedyś go zostawie przez ten wygląd...a dla mnie jest piękny przez jego wnętrze . Nie lubie jak mi wbija do głowy ze jestem dla niego za ładna :/ moi znajomi to samo mowią "co Ty w nim widzisz" , "przeciez on jest taki brzydki"...jezuuu jacy ludzie są beznadziejni

Gość fdhddgfdgdfgdfgfd
No właśnie :/ większość stawia na wyglad... ale co ? wolicie być z pięknymi pustakami niż miec inteligentnego partnera ? Oczywiscie nie mówie ze wszystkie piękności to bezmózgi...ale niektore blondynki :P

Gość fhyjyt
i wyglad i charakter, jak niby wyobrazasz sobie seks z kims kto jest brzydki i cie nie pociaga? glupoty takie gadanie ze wyglad sie nie liczy

dla mnie wygląd nie jest ważny bo nikt nie jest winien temu jaki się urodził a charakter się nabywa więc on powinien się liczyć ważne tylko aby nawet brzydki chłopak jako tako o siebie dbał

Gość akdhruye
A potem musisz pilnowac takiego przystojniaka bo baby polują,TYLKO CHARAKTER!

Autorko jak wygląda ten Twój niby nie przystojniak, możesz go opisać? Ja uważam ze charakter jest ważniejszy ale wygląd też jest ważny, chociaż nigdy nie szukałam ideału ani nikogo "z okładki"

jedno i drugie się liczy... natomiast na Twoim miejscu nie przejmowałabym się kompletnie opiniami "życzliwych"

wygląd 70% charakter 30% jak ktos jest brzydki no nie dostanie szansy na poznanie go więc moze miec super charakter ale nikt tego nie zauwazy

Gość
wygląd jest rzeczą gustu, każdemu moze podobać sie ktos inny.

Zwracam uwagę wyłącznie na urodę, niestety ale niczym innym nie mozecie zaimponować żadnemu mężczyźnie.

Gość fhyjyt
oczywiscie ze kazdemu moze sie podobac co innego, ale o to wlasnie chodzi by sie podobalo! a nie "brzydki jest, wstretny, kobiety od niego uciekaja ale i tak sie zwiaze bo ma super charakter no i nie zdradzi mnie bo nikt go nie zechce!" to zalosne :O niski- oczywiscie ze jak ktos nie pociaga to powinien zostaj przyjacielem,

Gość fdhddgfdgdfgdfgfd
Absolutnie sie nie przejmuje tym co mówią inni :))) Mój ukochany ma połamany nos :P był niegrzeczny w okresie kiedy był nastolatkiem i odbiło sie to na jego nosku :/ Jest Misiowaty :P czyli warzy 105 kg na 180 wzrostu :) co akurat mi sie podoba bo sam w sobie jest zbudowany a ma tylko malenki brzuszek :P za to ma pięknie umięśnione nogi bo przez dłuuuugie lata grał w piłke nożna :) A zalet ma całe mnóstwo !!!!!! na 1 miejscu jest jego nieprzeciętna inteligencja, ambicja ,jest niesamowicie kontaktowy :) lubiany , mozna z nim rozmawiać na wiele tematów !!! z nim czuje sie przecudownie !!! i powiem wam ,ze jestem pewna ze gdybym nie poznała go przez internet :P gdzie najpierw poznaliśmy swoje charaktery a po 4 miechach sie zobaczylismy po raz pierwszy :) byc moze w realu nie zwróciłabym na niego uwagi..dlatego ciesze sie ze poznałam go w taki sposób :)

Gość jedno i drugie wazne
wazniejszy charakter

/oczywiscie ze jak ktos nie pociaga to powinien zostaj przyjacielem,/ Lepiej będzie jak się całkowicie odetnie od tej osoby , bo tyljko zniszczy sobie psychę jakimiś wyobrażeniami :D.

Gość wyglad 60%
40% charakter

Gość terefereeeee
a jednak czesto sie widzi przystojniakow z przecietnymi i na odwrot, wiec cos w tym musi byc...Ja jak widze ladnego z brzydula to sobie mysle, ze widocznie ta dziewczyna musi byc wartosciowa i czyms przyciagla tego przystojniaka;)

Gość fdhddgfdgdfgdfgfd
terefereeeeeee - dobrze powiedziane :) tez czesto widuje takie pary i mysle tak samo...

Gość fdhddgfdgdfgdfgfd
niezapominajka....ciało jest ok :) twarz juz mniej :P ale uwielbiam go :D jest niesamowity !!!! jest męski z charakteru !!! zaradny...własnie robi kolejne studia , dba o siebie :) uzywa najlepszych perfum i prysznice ze mna codziennie :D wszyscy narezkaja na jego twarz bo jest pocharatana bójkami...kiedyś był bardzo zadziorny :/ teraz ma 27 lat i jest ok :) uspokoił sie i dba o buzie...no i ejszcze jedno !! ma na twarzy na kości szczekowej blizne po nozu niestety :( blizna wyróznia sie jest ciemniejsza niz skóra ale to takze dodaje mu uroku :)

Gość fhyjyt
niski, po co sie odcinac? jak poznaje kogos wartosciowego, o dobrym charakterze to dlaczego mamy nie utrzymywac kontaktow? przyjazn, a nawet zwykle kolezenstwo to wazna rzecz, przynajmniej mam z kim wychodzic do baru itp a nie jak tu na kafe, tyle lasek jeczy ze jak nie ma faceta to nie ma swojego zycia, no nic dziwnego, skoro jak ty uwazaja ze kontakty towarzyskie to tylko facet-zwiazek a inne juz nie istnieja

/skoro jak ty uwazaja ze kontakty towarzyskie to tylko facet-zwiazek a inne juz nie istnieja/ Nie oto mi chodziło..jeśli ona mu sie podoba a on jej to jaki ma sens takie koleżeństwo chyba destrukcyjne jednej osoby :P.

Gość fdhddgfdgdfgdfgfd
Jak założe szpile to jesteśmy równi z moim kochanym :D ja tez jestem wysoka wiec nie ma miedzy nami zbytniej róznicy :) ale nawet gdyby był niski to kochałabym tak samo :) BO MA CUDOWNY CHARAKTER !!!!!

Ja poznajac faceta nie zastanawialam sie zbytnio nad charakterem. Na poczatku urzekl mnie wszystkim i wygladem i zachowaniem. Po 2 latach zwiazku niestety wyglad jest bez zmian a charakter? PORAZKA! :o

Gość fdhddgfdgdfgdfgfd
Niski - jeśli jesteś inteligentny ,ambitny ,zaradny ,towarzyski ,szarmancki itepe to Jesteś ok :D i jak sie z tym czujesz ? :D:D:D:D

Gość fdhddgfdgdfgdfgfd
rurka - jesteś idealnym przykładem dla tych ktorzy widza tylko wygląd !! niestety wygląd nic nie pomoże jak człowiek jest z charakteru niznośny :|