Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brille Gaga Lady

Ile minimum cm wzrostu musi mieć facet-instruktor prawka?

Polecane posty

Gość Brille Gaga Lady

Dzisiaj miałam 1 jazdę z instruktorem, ale coś mi nie pasi :( Facet niby OK, dobrze tłumaczy, ale jest bardzo niski!! Sama mam 170 cm, a on na oko 30-lat i wyraźnie niższy ode mnie!! Na oko ma gdzieś ze 168 cm :( I tutaj mam obawy, bo gdzieś czytałam że aby facet mógł zostać instruktorem nauki jazdy to NIE MOŻE być niskiego wzrostu ani mieć wątłej budowy! Boję się że jego wzrost i zbyt drobna budowa mogą sprawić, że nie będzie on w stanie dobrze nauczyć mnie np placu manewrowego oraz w momencie kiedy np spowoduję jakieś zagrożenie (w końcu dopiero zaczęłam naukę jazdy), to nie będzie miał siły zatrzymać mnie :( A wy jakie macie doświadczenie z instruktorami? Czy uczył was kiedyś niski facet poniżej 170 cm?

Gość instruktorka prawka
Brille, to bzdura co piszesz!! Facet aby zostać instruktorem NIE MOŻE być niższy (nawet 1 cm) niż 170 CM !! Każdy wątpliwy wzrost kandydata ubiegającego się o zawód instruktora jest DOKŁADNIE mierzony i jeśli się okaże że ma nawet 169 cm to NIE MA MOŻLIWOŚCI wykonywania zawodu instruktora!! Z kobietami na szczęście jest lepiej, bo aby zostać instruktorką wystarczy mieć 160 cm :) Sama mam 165 i od 5 lat nią jestem :)

Gość zmień instruktora
168 cm to facet niepełnosprawny. Sam pewnie dobrze nie umie jeździć mając taki niski wzrost, a co dopiero ma uczyć jak jeździć!! Zmień go jak najszybciej!!

Gość inndygo
znowu ten sam duperelny temat ? tobie ktoś placi żebyś co trochę to wrzucała z powrotem ? i wkólko to samo - zaraz bedziesz udowadniać ,ze niski instruktor - to kiepski instruktor . a tak na marginesie - to ile miesiecy ty to prawko robisz ? 12 - chyba nawet wiecej - tobie nawet instrukto 190 cm nie pomoże - na rowe siadaj i nie marudz - albo wymyśl coś lepszego .