Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Carol_20

dobry i tani adwokat/K-ce, G-ce/ zna ktos MERITUM?

Polecane posty

Gość gość
Zapraszam: porady-prawne-online@wp.pl Prześlij swoje pytania do wyceny, opłać i otrzymasz odpowiedz na swoje pytania od jednego z prawników naszej kancelarii. Serdecznie zapraszamy

Gość gość
Ich nie ale sprawy spadkowe prowadzili mi w Kancelarii Signum w Sosnowcu i zdecydowanie moge polecić ich usługo. Znaja sie na rzeczy i mówią ludzkim językiem a nie prawniczym którego niestety ja nie rozumiem

Gość Anetka kolek
W Gliwicach to najczęściej polecają kancelarię Legaleo. Mówią, ze dobre ceny maja, sa bardzo pomocni, doswadczeni, profesjonalni i zaangazowani. Tez wlasnie szukam prawnika z tych okolic i umowilam sie do nich na wizyte na poniedzialek.

Gość gość1976
witam. potrzebuje namiar na taniego radce prawnego z zakresu prawa lokalowego

Gość nana er
Tego nie znam, ale wlasnie szukam kogos na slasku i sprawdzilam chyba caly internet i najbardziej polecaja Legaleo. Zamierzam do nich wieczorem zadzwonic i umowic sie na rozmowe.

Gość gość
Nie ma taniego dobrego adwokata :| za czyjąś wiedzę trzeba zapłacić Na internecie nie ma co szukać, najlepsze referencje są ustne.

Gość Nasza
Z czystym sumieniem polecam panią Joannę Wojas Pawlak z Kancelarii Legaleo z Gliwic. Korzystała z jej usług moja przyjaciółka, która sie pomyslnie rozwiodła pare miesiecy temu. Teraz ja korzystam. Jestesmy obie bardzo zadowolone. http://legaleo.pl/

Gość gość
Ja mogę polecić Meritum mieszczące się przy ulicy Kilińskiego 5/3, polecam sprawdzić. Można się u nich poradzić w wielu sprawach na miejscu lub online mailem przez biuro@poradyprawne-kancelaria.pl, prowadzą też sprawy, ja byłam zadowolona z profesjonalnej obsługi.

Gość yga
O meritum niestety ale doszly mnie zle opinie wiec ja korzystałam z Legaleo z Gliwic bo wiele osob na necie poleaclo

Gość Kate67
Witam Proszę o kontakt Pana który podpisuje się jako Paweł Chyżak o telefon do kancelarii Meritum aby wyjaśnić jego opinię, gdyż taki Pan nigdy nie był naszym klientem, wiec skąd ta opinia? nasz tel. 570186699

Gość gość
W samych Katowicach są 3 kancelarie Meritum, więc proszę ich nie szufladkować.

Gość gość
W gliwicach, jesli chodzi o sprawy rodziinne lub rozwody to wiele osob poleca kancelarię Legaleo http://legaleo.pl/

Gość gość
Jeśli chodzi o Katowice to polecam kancelarię prawną LexNord. Jeżeli ktoś szuka naprawdę dobrej porady prawniczej to warto się zgłosić właśnie tam. Radcy prawni, adwokaci pracujący w tymże miejscu mają różne specjalizacje - prawo bankowe, prawo odszkodowawcze, prawo cywilne, prawo gospodarcze i inne. Na swoim przypadku mogę powiedzieć, iż podejmują się spraw nawet najtrudniejszych. Nie ma chyba dla nich rzeczy niemożliwych, skoro pomogli mi pomyślnie zakończyć moją sprawę. :) Wszelkie dane umożliwiające kontakt można znaleźć tutaj - http://www.lexnord.com/kontakt/

Gość gość
Proszę zajrzeć na www.lexnord.com :) Bardzo dobrzy adwokaci, polecam.

Gość gość
W Meritum www.kancelariameritum.pl przy Granicznej spotkałam się z miłą i kompetentną obsługą prawną. Pomogli mi rozwiązać firmowy case prawny, który otworzył mi naprawdę wiele drzwi do potencjalnych partnerów biznesowych.

Gość gość
Dobrego adwokata na pewno znajdziesz w LexNord z Katowic, nie znam Meritum, ale za to mogę polecić właśnie LexNord :)

Gość gość
Nawet bardzo dobrego adwokata mogę polecić z kancelarii LexNord w Katowicach

Gość gość
Dobrego i taniego adwokata w Katowicach polecam z kancelarii LexNord

Gość gość
gość1976 Zajrzyj na stronę kancelarii radcy prawnego LexNord :)

Gość gość
Ja również polecam LexNord. Bardzo dobrze się z nimi współpracuje. Profesjonalnie prowadzą sprawy i wygrywają je.

Gość gość
Nie znam Meritum, ale mieszkam w Katowicach i znam kancelarię LexNord. Korzystała z niej moja przyjaciółka i jest bardzo zadowolona z pracy jaką wykonali.

Gość gość
Ja mogę polecić prawników z kancelarii LexNord mieszczącej się w Katowicach. Cechują się bardzo profesjonalnie wykonaną pracą.

Gość gość
Ja mogę polecić jedynie kancelarię LexNord jeśli ktoś będzie potrzebował skorzystać z ich usług. Polecam zajrzeć na ich stronę :)

Gość gość
W Katowicach polecam LexNord. Wszelkie dane umożliwiające kontakt można znaleźć tutaj - http://www.lexnord.com/kontakt/ , ale na stronie znajdują się również przydatne informacje o kancelarii.

Gość gość
Ja mogę polecić prawników z kancelarii LexNord. Cechują się profesjonalną pracą, szybkim czasem podjęcia się pracy i przede wszystkim zachowują pozytywną atmosferę podczas współpracy.

Gość klara

Witam. Jestem zadowolona z tego jak prowadziła moją sprawę Katarzyna Pawłowska. Z mężem było ciężko się dogadać, a jeszcze na końcu zaczął się migać od alimentów i udawał że go nie stać, zaniżał dochód przed sądem. Na szczęście wszystko wyszło na jaw i sprawiedliwości stało się zadość.

Gość gos91

Witajcie. Poszukuję dobrej kancelarii adwokackiej z Częstochowy. Czy ktoś z was zna www.kancelaria-kowalscy.pl?