Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Carol_20

dobry i tani adwokat/K-ce, G-ce/ zna ktos MERITUM?

Polecane posty

Witam czy ktos może mi polecić dobrego i taniego adwokata z katowic bądź gliwic ? takiego który specjalizuje sie w prawie rodzinnym a konkretnie w rozwodach? Czy ktos zna kancelarie radcy prawnego MERITUM? w katowicach przy ul. Granicznej????? Jakie macie opinie na temat radcy który tam pracuje, czy może ktoś juz korzystał z jego usług? warto? Odpiszcie prosze to wazne

Gość hjgh
dla Twojej informacji: radca zajmuje sie glownie spr gospodarczymi i reprezentuje osoby prawne lub osoby fizyczne w spr gospodarczych - tylko! Wiec do rozwodu szukaj jednak adwokata. Pozdrawiam!

rola radców prawnych troche się zmieniła z tego co mi wiadomo, ten z meritum zajmuje się głównie unieważnianiem małżeństw kanonicznych, więc wnioskuję iż ogólnie ma jakieś doświadczenie w sprawach rozwodowych. Jednak jeśli ktoś już korzystał z jego pomocy, chętnie wysłucham opini Teraz radca prawny również może reprezentowac w sądach. I w sprawach cywilnych i rodzinnych tez

Witam, mnie rozwodzi mec. Anna Groyecka-Kurdybelska, ma kancelarie Na Kochanowskiego w Katowicach. Jestem zadowolona z jej ruchów. Nie patrzy na zegarek podczas spotkań, nie kasuje nic za spotkania, nie kasuje dodatkowo za porady telefoniczne. Zanim ją wybrałam, byłam u kilku adwokatów, każdy za samo wejśce chciał 200zl, a ona nic, wcisnęła mnie w "kalendarz" i spokojnie dała się wygadać, po czym nakreśliła plan działania który razem skutecznie wdrażamy !

Gość szukam prawnika
który zajmuje się błędami popelnianymi przez lekarzy, Katowice

Gość szukam prawnika
mogą też byc okoliczne miasta.

jeżeli chcesz odszkodowanie to możesz do niej iść ostatnio przy mnie wychodzili od niej ludzie i wyszło że się sądzą ze szpitalem. Mam nadzieje że pomoże. Warto spróbować, bo za spotkanie pewnie nic nie weźmie od Ciebie, a może pomoże.

Gość gość
Również mogę polecić Wam usługi Pana Przemysława Bujniaka! Pomógł już nie jednej kobiecie, która potrzebowała zawalczyć o swoje!

Gość Alicjoza
Byłam i u Przemysława Bujniaka i faktycznie daje się wyczuć jego profesjonalne podejście do klienta i jego sprawy. Kiedy z nim rozmawiałam to wprost czułam jak ogarnia mnie spokój i napełniam się nadzieją na pozytywne zakończenie!

Gość gość
Pan Przemysław pomógł już nie jednej osobie i dlatego właśnie cieszy się bardzo pozytywną opinią u nas w Jaworznie, ale i nie tylko. Często widać u niego pod kancelarią samochody na różnych rejestracjach, bo ludzie polecają go dalej!

Gość dystrybutor monavie
Pan Przemysław to przegrany frajer, ma tu nick k***s nastroszoyn

Gość gość
adwokat jest albo dobry albo tani.

Jak ktoś nie prowadzi biura w samych Katowicach, to może zjechać trochę z ceny za swoje usług, prawda? Dlatego uważam, że mimo, iż Przemysław Bujniak ma ceny niższe, to w żadnych stopniu nie jest gorszy od tych adwokatów z wielkich miast. A co więcej, wydaje mi się, że spokojnie sobie z nimi radzi i dlatego ma tyle pozytywów w Internecie.

Gość Naderska
Jeżeli potrzebujesz porady prawnej w zakresie prawa rodzinnego, to ja bym się na Twoim miejscu kierowała do Mysłowic - http://www.edytawozniak.pl/ Bardzo mi pomogła właśnie w sprawie związanej z prawem rodzinnym.

Gość ulerr
Miałem taką sytuację, że musiałem ogłosić upadłość i w tym temacie dużo mi dała współpraca z kancelarią – Invictus. Mają siedzibę na Wita Stwosza i swoją stronę - http://invictusprawnicy.pl. Gdyby nie upadłość konsumencka to bym dzisiaj tonął w długach i nie wiem czy by się na odsiadce nie skończyło.

Gość ingixx
W sprawach windykacyjnych to bym doradzał grupę Invictus. Ja już straciłem nadzieję, że odzyskam choć część pieniędzy, a udało się blisko 80 procent ściągnąć. Są skuteczni i działają tak długo jak trzeba, dopóki nie będzie efektu. Kontakt jest na ich portalu invictusprawnicy.pl.

Gość gość
ulerr a ja myślałam o upadłości ale mi odradzono że będę do końca życia uwalona. Wzięłam kredyt firmowy bo ktoś mnie oszukał i teraz sama musze go spłacać a firma już zamknięta. Podpowiedz coś więcej....

Gość martsaaa
Sądziłam się na początku samodzielnie z nieuczciwym pracodawcą, ale nic z tego nie wynikało. Do sprawy zaangażowałam z polecenia dobrego znajomego ludzi z kancelariakpw.pl. Nie dość, że przywrócono mnie na dawne stanowisko pod innym kierownictwem to jeszcze dostałam odszkodowanie, zaległe składki i kilka dodatkowych świadczeń. Współpraca z kancelarią bardzo mi się opłaciła i nawet w niewielkich sprawach teraz się do nich zgłaszam. Świetne, merytoryczne podejście i ponadprzeciętne zaangażowanie w obsługę klienta. Czuć u nich atmosferę profesjonalizmu, no i kancelaria jest skuteczna. Dają realne szanse, nawet w trudniejszych sprawach, takich jak moja.

Gość gość
Ja akurat jakiś czas temu szukałam dobrego adwokata z Wrocławia. Zależało mi na kimś, kto specjalizuje się w sprawach rozwodowych oraz prawie rodzinnym. Całe szczęście znajoma poleciła mi http://adwokat-wroclaw.net.pl/. Natrafiłam tam na świetną Panią adwokat, która pomogła mi się rozwieść. Dzieki niej wszystko przebiegło szybko i bezboleśnie.

Gość Julita2233
Byłam na Granicznej się zorientować i jeszcze w drugiej kancelarii w Gliwicach - http://legaleo.pl/. Wybrałam Legaleo z 3 względów. Po pierwsze, podejście do klienta. Już na pierwszej wizycie "orientacyjnej" uzyskałam dużo istotnych informacji i rad. Po drugie nie musiałam ciągnąć Pani Adwokat za język i wydawała mi się bardziej konkretna i życzliwa. A po trzecie, w Legaleo rozwiodła się moja koleżanka, więc stwierdziłam, że nie bede ryzykowac z inną kancelarią, którą znam tylko z komentarzy w internecie.

Gość Daria Skorupa
Ja też korzystam z Legaleo w Gliwicach jak koleżanka wyżej i podpisuję się pod tym rękami i nogami :)

Gość Anulka12348
Obilo mi sie o uszy to Meritum jak szukalam awokata dla siebie do mojego rozwodu. Juz nie pamietam czy mieli dobre opinie czy nie. Jednak ja zdecydowalam sie na kancelarię Legaleo z dwóch względów. przede wszystkim z tego powodu, ze moja koleżanka się dzieki nim rozwiodła, a poza tym podczas wstępnej rozmowy, ktora przeprowadzilam w sumie z 3 prawnikami, legaleo wyszło najlepiej. Widac bylo, ze maja ogromną wiedze. Ich pomoc byla wyczerpujaca, sami proponowali rozwiazania. Dobrze podchodzili do mnie i moich problemow od pierwszego maila, poprzez kontakt telefoniczny i tak samo bylo podczas rozmowy twarza w twarz. Widac, ze zależy im na klientach. Sprawa jest już zakonczona. Dokładnie skonczyla sie w ubiegly piatek :) polecam! Wyrok byl bardziej pozytywny dla mnie niz wczesniej zakladalam, choc byly tez mial nawet dobrego adwokata, ale moj widocznie byl lepszy :) i drodzy nie są, a zrobilam dobre rozeznane w tej kwestii

Gość gość
Ja korzystalam jedynie z jednego adwoakata - http://dobryadwokat.org.pl/ - moge go jednakl polecic. Nam pomagali regularnie i za kazdym razem sie sprawdzili.

Gość gość
Katowice i adwokat zajmujący się prawem rodzinnym? Możesz udac się do www.piotrbanczyk.pl. Z niejednym rozwodem miał styczność ;)