Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaxlat

Nie umiem sie poskladac po tym co sie dzis dowiedzialam !

Polecane posty

Gość onaxlat

Jestem w rozsypce. Dzisiaj dowiedzialam sie, ze facet, z ktorym dzis jestem, jak ze soba zaczelismy krecic, przespal sie ze swoja byla...

Gość odpuść mu

Gość Nienarzeczona
wybacz mu. Sentyment świezo po rozstaniu jest normalny. To logiczne, ze wtedy ona była blizsza niz Ty. Dla facetów byłe kobiety się z czasem nie liczą. Daruj mu

Gość szmaragdowa wiewiórka
Nie przejmuj się, miałam podobną sytuację - zaczęłam się spotykać z moim M., jeszcze oficjalnie nie byliśmy razem ale było widać że to kwestia czasu, a niedawno dowiedziałam się, że w tym czasie sypiał jeszcze ze swoją byłą "wielką miłością" mimo że nie byli razem już od pół roku.Gdy mu powiedziałam o tym odpowiedział, że przecież jeszcze nie byliśmy razem bo dopiero zaczynaliśmy ze sobą "kręcić". Niby racja, ale i tak mi przykro...

Gość esminka
olej go nie jest ciebie wart !

Gość ratunek w drodze
ja jestem jedną z takich byłych, z którymi spotyka się facet, który teoretycznie ma już nową laske :D ZAPAMIĘTAJ: są takie kobiety, których nie da się zapomnieć, po prostu nie można, jest w nich coś magnetycznego, co przyciąga ich zawsze, za każdym razem gdy mają okazję, a często też nawet wtedy, gdy jej nie mają... faceci są jak BUMERANGI, zawsze wracają... i to jest kwestią tego, na ile laska jest pewna siebie i odważna - bo to jest ten typ, który ma "to coś" i facet chce do niej wracać, ale nie chce z nią być, albo po prostu nie może, bo ona go nie chce, ale pozwala mu wracać na rozrywki ;)

Gość onaxlat
To ona za nim latala i to ona sie na niego rzucila. (choc nie chce mi sie wierzyc, facet majacy 190 cm wzrostu dajacy sie prawie zgwalcic kobiecie ktora ma ponac 160 cm wzrostu). Nie wiem czy mu wybacze. On mowi, ze kocha, ze jestem najwazniejsza, ze mam nadzieje, ze mu wybacze... Jestesmy ze soba pol roku, poza tym jest idealnie, facet na rekach mnie nosi, ale teraz juz sama nie wiem... Nie moge sie otrzasnac.

Gość Nienarzeczona
to co ich przyciąga to dobry sex i nie tłumacz sobie tego swoim jakimś magnetyzmem. Też byłam kobietą, do której faceci wracali, ale ja ich nie chciałam mogliśmy się pobawić, ale to wszystko do czego potrzebny facet, z którym nie chce juz być. Ja należe do kobiet, które nie dadzą jak facet jest w związku. I oby było nas więcej

Gość Nienarzeczona
ostatnio mój przyjaciel, który jest z dziewczyna pół roku, zaczął świrować do innej. Mówiłam mu, zeby se ogarnął. Przespali się i zrozumiał jak ważna jest dla niego jego dziewczyna i ze nie chce jej zdradzac. Teraz, chociaz sie nie przyznał ( i dobrze ) jest baaaardzo za swoja dziewczyna

A długo z nim jesteś? Dalej się z nią spotyka, kontaktuje?

Gość :D:D:D:
Ona.. - jak zwykle przytomna :o

: D ; D ; D No ba, trza trwać na posterunku niesienia pomocy, wsparcia, porad i dobrego słowa :D

Gość rosyjska ruletka
onaxlat, "facet, z ktorym dzis jestem, jak ze soba zaczelismy krecic, przespal sie ze swoja byla..." "Nie moge sie otrzasnac." "poza tym jest idealnie, facet na rekach mnie nosi" Jakie ma znaczenie co jest poza tym, jeżeli to co jest najważniejsze jest dalekie od ideału. Co ta za WARTOŚCIOWY facet, który bzyka tak sobie, tylko dlatego, że musi, różne byłe, przyszłe nic nie znaczące itp. I nie ma to żadnego znaczenia, że tylko Ciebie jedną kocha, że wczesniej jeszcze nie był z Tobą (dopiero zaczynał kręcić), a bzyknięcie byłej nic nie znaczyło, bo już jej nie kochał. Ile razy w życiu chcesz jeszcze usłyszeć podobne bzdury? Jak długo chcesz się oszukiwać, że tak było kiedyś ale teraz się zmienił? A propos noszenia na rękach. To szybko przejdzie, jak każda moda. To tylko tak na początek. Prędzej czy później dowiesz się, że tego już się nie nosi, wyszło z mody!!! Nie łudź się, że Ty go zmienisz. Albo zaakceptujesz jego niedoskonałości, albo nigdy się nie otrząśniesz. Jest jeszcze jedno wyjście, ale nie wskazuję go, bo i tak usłyszę ALE PRZECIEŻ GO KOCHAM.

Gość napisze w skrocie
facet, ktory spotyka sie z bylymi, a rozpoczyna zwiazki z obecnymi nie jest wart funta klakow. on nigdy sie nie zmieni. poznaje wciaz nowe kobiety i przesypia sie z nimi, a tak naprawde nie moze zerwac dawnych kontaktow. ten typ tak ma i pisze ci to jako facet.

Gość racje ma ten pan powyzej
:)

Gość onaxlat
Wszystko rozeszlo sie po kosciach. Nie zabronilam mu kontaktu z byla, nie bede jakas toksyczna. Ale z drugiej strony, jak gdzies wychodzi, jak slysze dzwiek smsa czy telefonu, na glowie jeża mi sie włosy, w myslach klebia mi sie zazdrosne mysli... Nie ufam mu juz. Ciezko mi z tym. A co najgorsze zdazylam sie zakochac porzadnie.

Gość mężczyzna czytający wypociny
Wiesz jaki typ faceta wraca do swojej byłej dziewczyny ? Pewnie nie wiesz to ci powiem: CIOTY . Tak tylko cioty wracają do swoich byłych dziewczyn, bo prawdziwy facet tego nie robi. Jako że prawdziwy facet jest 100% mężczyzną szuka sobie nowej dziewczyny a o starej zapomina

Gość masochistka999
Współczuje, ja byłam kiedyś taką "byłą", spotykałam się czasem z byłym i zdarzało nam się wylądować w łóżku, twierdził,że nikogo nie ma w tym momencie, dopiero jak dowiedziałam się,że ma dziewczynę, z którą jest kilka mies. ukróciłam to wszystko, do dzisiaj nie mogę sobie wybaczyć, jaka głupia byłam, tej dziewczyny mimo wszystko mi nie szkoda, bo też podobno kawał kur...... z niej a ja byłam jeszcze głupia, zakochana, ślepa myślałam,że się ułoży, on jest teraz z nią dalej, ja dziękuje za taką "miłość", gdzie podczas swojego 8mies. związku z nią, zdradził ją chyba z 10razy

Gość onaxlat
Ale to bylo na poczatku, zanim jeszcze nie bylismy razem. Od tamtej pory widza sie raz na 3 miesiace. I to jeszcze ze mna. Tylko ze ja wciaz nie moge sie pozbierac po tym, co uslyszalam. Naprawde. Ciezko mi. Juz mu nie ufam. Od 2 dni go nie widzialam, a juz wariuje. Powiedzialam mu, ze chce odpoczac od niego do niedzieli, nie powiedzialam z jakiego powodu. Wciaz NIE WIEM, co mam zrobic.

Miałam podobny problem - ale nie było seksu ani spotkań, tylko podświadomie wyczuwałam, że on dalej ma do eks sentyment. Pogadałam, przeczekałam - i już poza mną świata nie widzi :) Chociaż mi teraz też zdarzają się chore filmy, że on jednak coś dalej (wcześniej przez 4,5 roku się schodzili i rozchodzili, zawsze od razu po rozstaniu poznawał nową, i się spotykał 2 miesiace, po czym koniec, mnie poznał 7 miesiecy po rozstaniu, i jestesmy prawie pół roku razem), ale to tylko wymysły mojej wyobraźni wybujałej i znudzonej :) Wiadomo - co innego by było gdyby się z nią przespał jak już mnie znał, ale może warto mu dać szansę? Oni się dawno rozstali? Kiedy poznaliście się wy i jak długo jestescie razem? I w jakim wieku jesteście :)

Gość onaxlat
Poza tym jak juz znalazlam te 2 polowke, wiem, ze moglabym z nim spedzic zycie, to stwierdzam, ze wolalabym byc singielka studiujaca w innym miescie niz teraz.. Jestem straszna!

Gość onaxlat
Byl z nia rok. Ona z nim zerwala. Po 4 miesiacach zaczal byc ze mna. Razem jestesmy pol roku. Mamy po 22 lata.

Gość onaxlat
Aha, i znamy sie od gimnazjum. Czyli dosc dlugo. Zawsze jakos nas do siebie ciagnelo... Teraz jest mi ciezko. Nie wiem czy nie lepiej byloby mi samej. Z drugiej strony kocham go, mam za soba pare zwiazkow, w tym jeden dwuletni. Pierwszy raz w zyciu czuje ze to jest to i ze mogloby byc tak cale życie. Z drugiej strony mam chore mysli, ze mnie moze zdradza teraz gdzies i ja o tym nie wiem.

Gość zaq1
co do chorych myśli ja też je miałam, ciągle sobie wkręcałam, że mój facet ma jeszcze coś do swojej byłej, choć wiedziałam że to bzdura i ufałam mu, i mimo to że rozum mi mówił jedno, to serce drugie i tylko niepotrzebnie się chłopaka czepiałam taka zołza ze mnie, ale to z czasem mija. Jesteśmy ze sobą już 2 lata i ufam mu bezgranicznie, a co do ciebie to ja jednak gdybym była na twoim miejscu nie umiała bym mu zaufać ponownie ani wybaczyć nigdy!

Gość zapach pomarańczy...
"onaxlat" Jesteś z nim na początku wspólnej drogi, a już się zamartwiasz. I nie myśl sobie, że jak się ożeni, to się zmieni. Wiesz dlaczego tak się stało? Nie dał sobie czasu po rozstaniu z byłą, nie uwolnił się od niej na 100%. Tak jak ktoś wyżej napisał, mial lub ma jeszcze sentyment do byłej. A jeżeli ich łaczył dobry seks, to w chwili słabości skorzysta z okazji. Gdyby, to był mądry facet i zależało by mu na tobie, nigdy by ci o tym nie powiedział, aby nie ranić twoich uczuć. Różne są kobiety, a najgorsze są te, co same z facetem nie chcą być, były z nim nieszczęśliwe, a gdy facet pozna inną kobietę, wtedy widzą , co staciły i usiłują wszelkimi sposobami nakłonić go do powrotu. Słaby emocjonalnie facet im ulegnie, nie potrafi sobie odmówić dawnej przyjemności. Faceci oddzielają seks od uczuć, kobiety nie(choć są wyjątki i u kobiet- wyrachowanie, zawód miłosny, porzucenie, itp). Nie angażuj się jeszcze w ten związek uczuciowo, jeżeli kontaktuje się ze swoją byłą, będziesz z tego powodu niepotrzebnie cierpieć. Każda kobieta chce mieć zapewnione poczucie bezpieczeństwa, jak nie ma zaufania do faceta, są wątpliwości, to będzie z czasem toksyczny związek.

Gość zdanie faceta so true:
"facet, ktory spotyka sie z bylymi, a rozpoczyna zwiazki z obecnymi nie jest wart funta klakow. on nigdy sie nie zmieni. poznaje wciaz nowe kobiety i przesypia sie z nimi, a tak naprawde nie moze zerwac dawnych kontaktow. ten typ tak ma i pisze ci to jako facet."