Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiePanujeNadTym

tabletki na uspokojenie? - proszę o radę

Polecane posty

Gość NiePanujeNadTym

witam Jestem osobą... wrażliwą, a wręcz zbyt wrażliwą. Często coś mnie wzrusza albo doprowadza do płaczu, nawet gdy to mnie nie dotyczy a np. obcych mi osób. Wystarczą jakieś myśli... muzyka... zupełnie obca mi sprawa a ja mogę się popłakać:/ Denerwuje mnie to. Chciałabym nad tym zapanować a nie potrafię :( Teraz zbliża się pewna "sprawa" do mnie. Dosyć mi obca. Chce po prostu zachować powagę, ale nie popłakać się po jakiejś tam myśli albo podczas jakiegoś utworu... Dlatego czy mógłby mi ktoś polecić jakieś tabletki na hmmm uspokojenie?? albo inne... ale tak, żeby jakoś mnie wyciszyły, żebym nie była taka emocjonalna?? Wiem, że to jest głupie, ale ja naprawdę nie potrafię nad tym zapanować i czuję, że z całej kuli ziemskiej takie osoby jak ja to można na palcach jednej ręki policzyć :/

Gość odpowiad
deprim

Gość tab.uspokajające są pod tą
nazwą w aptece, ziołowe

Gość zupa pomindorowAA
ja mam to samo, wkurza mnie to. ja zazywam valerin mite doraznie 2 tabletki-uspokajam sie. ale cos poczac taki nasz charakter a swiat zly i okrutny.

Gość tabletki uspakajające
są po 20szt ok 5zł i po 60 szt i po 90 szt

Gość NiePanujeNadTym
dziękuję za odpowiedzi:) czy ten deprim i valerin naprawdę Wam pomaga? ja nigdy nie stosowałam takich tabletek i nie wiem jak one działają? czy robi się też sennie? chociaż nie powinno, bo to nie tabletki na spanie;) zupa pomidorowAA - gdy zażyjesz valerin to wtedy jest już ok? nie wzrusza Cie już nic? jesteś spokojna? mówię tylko o momencie dzialania tych tabletek.

Gość NiePanujeNadTym
jakieś opinie na ten temat?? bo te tabletki potrzebuję na sobotę, więc chcę od razu dobrze kupić;) zupa pomidrowAA napiszesz coś na temat tych tabletek? skoro bierzesz to pewnie dobrze Ci służą?:)