Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lori dorii

Macie tak ??

Polecane posty

Gość lori dorii

że jak czytacie o jakims bestialskim traktowaniu psow to myslicie o boooze dobrze ze moj jest w domu i ma tak dobrze ??? bo ja tak :O

Gość beble
też tak mam i jeszcze najlepiej to chciałabym wszystkie psy uratować przed bestwialstwem człowieka

Gość lori dorii
no ja tak samo i zajebała bym wszytskich co im to robią !!!

Gość Mistrz Polski w koniobiciu
Jak tam z psami jest to nie wiem, ale konia to bić trzeba bo uschnie :)

Gość kandydatka-na-zone
bardziej się ludźmi przejmuje niż sierściuchami :P

A ja właśnie bardziej przejmuję się zwierzakami,bo są totalnie bezbronne i nigdy nie są niczemu winne,ludzie znęcają sie nad nimi bez powodu,a one nie mogą sie poskarżyć ani same sobie pomóc

Gość TUlii 2812
Dlaczego martwicie się tylko o psy , a kto z was widział jak zabija się cielaka , krówke , byka czy świnkę czy jeszcze inne zwierzątka , które potem z chęcią zajadacie.... myślicie ,że one nie czują .

Gość beble
ja też bardziej przejmuje sie zwierzętami , bo one są bezbronne i od człowieka zalezy je los . te c o trafiaja w dobre rece - to jak mówi mój tesć - to jakby wygrały w totolotka:) zawsze sie litauje nad pieskami czy kotkami co biegają po osiedlu i mam dla nich wode mleko czy jakas kiełbaske, czy hocby psie chrupki

Gość TUlii 2812
tak karmisz je kiełbaską z innego zwierzęcia , któremu poderżnięto gardło ... ale masz dobre serce :-P

TUlii 2812 nie raz widziałam jak zabija sie np kurę czy kaczkę,wiekszość ludzi robi to szybko i humanitarnie,taka śmierć trwa parę sekund.W rzeźniach też przeważnie odbywa sie to w jak najmniej brutalny sposób,choć wiadomo że nie zawsze.Niestety w naszym społeczeństwie,szczególnie starsze pokolenia,wciąż nie zdaja sobie sprawy z tego,że zwierzęta też czują strach i ból. Z tym,że zwierzęta hodowlane "istnieją"po to,żeby je zabić i zjeść.Psy to inna sprawa.Pies to przyjaciel,wierny i zawsze kochający,a jakaś podła świnia zrobi to co Ozzy'emu :O Przeczytałam to i sie popłakałam.Wklejam link,może ktoś zechce podpisać petycję http://artykuly.animalia.pl/artykuly.php?id=199

Gość do jones
tuli, ty nie filozuj tylko idź się wirtualnie ruchać z Tomusiem :classic_cool: 🖐️

Gość nie myślę tak bo
nie mam psa.

Gość TUlii 2812
Spokojnie jestem już z Tomusiem ... ;-) tak rzeczywiście humanitarnie zabija sie kaczke , której po głowie jeżdzi się nożem , aby mieć krew w wiadomym celu... co do rzeźni to ja wiem co się tam dzieje i uwierz mi rzadko jest tam to robione humanitarnie... U nas krówka ,świnka tam piesek co za różnica i to i to czuje ...

Wiem i chciałabym,żeby przestało sie zabijać zwierzęta,ale to niemożliwe.Więc przynajmniej nie zabijajmy tych,których nie jemy.I jak ktoś sie decyduje zaopiekować sie zwierzęciem,to dlaczego sie nad nim znęca?Niech go odda i już

Gość beble
nie uratujemy wszystkich przykre -ale prawdziwe . Robi eco mogę by pomóc tym co tej pomocy potrzebują , każdy ma w życiu jakiś cel - jedni chcą zwiedzić świat i miec wille z basenem inny swoją energie przeznaczaja na to by pełny był brzuszek czworonogów.