Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybosom20

Jezu błagam pomozcie prosze !!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość rybosom20

wiem ze pewnie nie uwierzycie bo ja sam nie wierze;/ nie wiem czy to odpowiednie forum ale moze będa jakies wyrozumiale kobiety ktore mi poradza .. mam 20 lat.. od tego zaczne.. przyszla dzis do mnie dziewczyna i jakos stalismy chwile w przedpokoju zanim weszla i gadalsimy.. ale to najmniej wazne.. ona nagle patrzy na moje spodnie z wytrzeszczonymi oczami i ja spogladam a tam wielka plama ktora się powieksza;/ nie wiem jam mogles sie zsikac w spodnie nic mi sie nie przytrafila takeigo wczesniej;/ ani nei czulem parcia na pecherz..nawet nei czulem ze sikam!!!!!!!!!!!!!!!!!!jezu co za wstyd;/ zsikac sie w spodnei przy lasce.. co to moglo byc dlaczego tak sie stalo???najgorsze jest to ze ona wyszla bez slowa;/ zrobila jakas mine i wyszla;/ wstyd mi nawet do niej dzwonic bo co mialbym powiedziec?? blagam poradzcie mi cos.. zostawilybyscie swojego faceta przez cos takiego??????

Gość emilka18884
idz do lekarza sie zbadaj moze masz cos z pęcherzem . a ta twoja dziewczyna nie powinna sie tak obruszac bo wkoncu nic takiego sie nie stało

Gość rybosom20
nie odzywa sie do mnei ludzie pomocy.

hahahahahahahaha zaraz ja się posikam ze śmiechu!

Gość paulina 24
idź do lekarza bo najwidoczniej to nie jest nic normalnego a laską sie nie przejmuj najwidoczniej nie zależało jej na tobie