Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EDYTABE

wasze mega obciachy

Polecane posty

Gość EDYTABE

moje drogie tutaj zapraszam do wpisywania najwięlszych tzw.obciachów w waszym życiu większość z nas dojrzała jest wystarczająco by śmiać się z siebie, a ja osobiście uwielbiam takie topiki mam nadzieję zaglądać często a i wpisać a póki co dobrej nocki

Gość brzyszczotka
ja juz kiedys opisywalam tu moje obciachy ale nikt mi nie uwierzyl:( nocowalam u mojego faceta, ktory jest strasznym pedantem i czystusiem. rano poszlam pod prysznic a on mial przygotowac sniadanie. i co? zrobilam siku pod prysznicem, poranny zolty mocz a tu nagle drzwi sie otwieraja i moj facet probuje wejsc do kabiny a woda nie splywa:( w koncu sie wmocowal spojrzal w brodzik a ja probowalam zazartowac, ze to ze strachu przed nim sie posikalam:( to taki moj ostatni obciach ale ogolnie to bylo ich wiele:(

Gość S0va
:O z tymi sikami to szok! Ostatnio na lekcji jeden kolega, puścił głośnego bąka. Było trochę śmiechu.

Gość brzyszczotka
jakbys zobaczylam jego mine:O choc minely juz 3 miesiace nawet gdybym chciala to nie puscilabym nawet malego strumyczka pod prysznicem:O czasem zastanawiam sie czemu po calym wstydzie jaki jemu i sobie narobilam on wciaz ze mna jest:O

Gość a co jest obciachowego
w sikaniu pod prysznicem? jest ktos kto tak nigdy nie robił?

Gość brzyszczotka
jesli ktos taki istanieje to wlasnie moj facet:O obciachowe nie bylo to, ze sie wysilakalam tylko to, ze on ten moj pomaranczowo-zolty mocz w swoim brodziku zobaczyl