Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annamariacleir

praca w aptece na lato

Polecane posty

Gość annamariacleir

witam mam pytanie w wakacje chcialabym pracowac w aptece jako pomoc badz przy ukladaniu towaru tylko zastanawiam sie nad tym czy mam chodzic do kazdej z aptek i poprosstu pytac sie? myslicie ze przyjma w aptece na okres wakacji?

Gość masz jakies wykształcenie
farmaceutyczne lub uczysz się w tym kierunku? Bo jesli nie to nie ma szans

Gość annamariacleir
dopiero za rok ide do studium farmac. nie mam zadnego wyksztalcenia .

Gość dołkor
faceci mają większe szanse na pracę w aptece :D Przychodzi Kowalski do apteki. Pani magister, co mi pani może dać na taki problem : otóż mam ciągły wzwód , nie chce mi opaśc zupełnie.... Proszę poczekać chwilę, muszę się naradzić z szefową - odpowiada farmaceutka. Za chwilę wraca. - Możemy panu dać etat , 1500 zł i pokój do zamieszkania, na więcej nas niestety nie stać.... :D

Ja też myślę, że bez papierów to nie ma szans. Co najwyżej do sprzątania i to też po znajomości pewnie.

Gość moja mama tak
pracuje od 15 lat....zaczynała bez żadnego wykształcenia. Moze i Tobe autorko się uda. A z jakiego jesteś miasta?

Gdzies w malej miescinie gdzie kazdy wie co sasiad ma na obiad to takie cos przejdzie, nawet jak sie kogos nie zna to sie zna ;) W innym wypadku wybij to sobie z glowy.

Gość annamarieclaire
lublin. ale mi chodzi o sprzatanie ukladanie towaru nawet te kilka godzin na dzien nawet nie musze duzo zarobic . poprostu podpatrzyc jak sie pracuje w aptece

Gość niestety nie masz szans
Ja pracuję w aptece i bez wykształcenia Cię nie przyjmą. Towar układają farmaceutki więc nie jest potrzebna do tego dodatkowa osoba ale próbuj, może Ci się uda.

Gość gość
przyjmuja tez technikow farmacji - tylko trzeba miec skonczone studium medyczne np www.dental.szczecin.pl :) wiec smialo, do dziela!

Gość gość
dokładnie, właśnie zapisałam się na to studium, szukałam opinii a tu prosze :) Jestem dobrej mysli :)

Gość gość
ja pracuje w aptece po studium www.dental.szczecin.pl :) i jestem zadowolona, ze wybralam taka droge :)