Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lalilllaaaaa

MOJE WŁOSY

Polecane posty

Gość Lalilllaaaaa

Hej. Mam bardzo cienkie włosy i często,a tak na prawdę zawsze spinam je w ,,kitkę,,-fakt że jest ona bardzo cieniutka ale dla mnie bardzo wygodna.Ostatnio słyszę na jej temat trochę uwag,a mianowicie ,że mam mysi ogonek zamiast włosów,że są bardzo cienkie itd.Zastanawiam sie nad zmianą fryzury.I mam pytanie do Was czy to na prawdę tak żel wygląda jak ktoś ma cieniutkie włosy i średniej długości kitkę?Piszę bo kafeteria zawsze motywuje mnie do działania.

Gość Lalilllaaaaa
?????????????????????????

Gość Lalilllaaaaa
No właśnie tak myśle czy nie ściąć.A ta fryzurka nawet ładne.Przeraża mnie tylko ciągłe układanie ich,a ja jednak wygodna jestem i chciałabym czasem spiąć je w ,,kitkę,,

Właśnie zgadzam się z powyższym. Super fryzurka. Ja też mam cienkie włosy i wlasnie taka fryzure, tylko grzywka jest krótsza i bardziej ukosna.

Gość Lalilllaaaaa
A powiedz co jaki czas myjesz i układasz włosy??

Gość Lalilllaaaaa
????????????

Ja mam cienkie włosy, myję i układam każdego ranka.Są długości jak na zdjęciu powyżej, miałam przez kilka lat nawet taką fryzurę, ale teraz zapuszczam grzywkę.

Gość Lalilllaaaaa
I mi też chyba by się zdało myć i układać codziennie bo co drugi to chyba nie ciekawie by wyglądało.Bo tak pomyślałam też żeby ściąć się do ramion żeby właśnie w drugi dzień zrobić,,kitke,,Czy przesadzam już z ta wygodą?

Gość Lalilllaaaaa
?????????????????????

Gość Lalilllaaaaa
Ide do fryzjera:)

modeluj na okrąglej szczotce, używaj pianki zwiekszajacej obietosc, a na koncowki jedwabiu biosilk. Niestety cienkie wlosy sie nie ukladaja zbyt ladnie, wiec trzeba im troche pomoc, ale moim zdanim, nie dla ciebie jest kitka, bo jeszcze bardziej "przylizuje" wlosy

Gość kulka***
witam ,też mam cieńkie włosy i na dodatek wypadają, nie spinam ich w kiktke bo to u mnie naprawde wygląda masakra, jak juz spinam to spinką albo robie gumką yaki kok jakby żeby nie zwisały ale kręcą mi sie troche czyli jak umyje to nie ma tak żle

Gość kulka***
a cięgłe związywanie osłabia cebulki czyli totalnie odpada, wiąże tylko spinką i odkryłam nowy sposób na to żeby były gęstesze i wyglądały na więcej, napewno wiele dziewczyn sie na to nie zgodzi ale ja po myciu poprostu ich nie czesze (a mam włosy do łapatek) :) dopiero przed następnym myciem bo po pewnym czesie nie mogłabym ich wogóle rozczesac

a ja polecam ampulki ziolowe radical farmony do wlosow cienkich wypadajacych i majacych ogolne problemy.pobudza mieszki wlosowe do pracy i w efekcie masz grubsze wlosy i jest ich wiecej,poniewaz ampulki pobudzaja wzrost wlosow. ja stosuje juz 3cie opakowanie i mam pelno takich malutkich nowych wlosow. do kupienia w aptece:) niedrogo,polecam,bo to dziala!

a ja polecam ampulki ziolowe radical farmony do wlosow cienkich wypadajacych i majacych ogolne problemy.pobudza mieszki wlosowe do pracy i w efekcie masz grubsze wlosy i jest ich wiecej,poniewaz ampulki pobudzaja wzrost wlosow. ja stosuje juz 3cie opakowanie i mam pelno takich malutkich nowych wlosow. do kupienia w aptece:) niedrogo,polecam,bo to dziala!

Gość ja mam cienkie proste
wlosy i w zyciu z nich nie wyczaruje takiej fryzury jak na tym zdjeciu. kobietka ma grube wlosy

Gość olej obie a sama
ja zawsz mialam cienkie i beznadziejne, kitka wygladala jak u zdechlej myszy :P jak zaczynalam sie wkurzac to obcinalam na bombke i wkurzalam sie codziennym ukladaniem na szczotce. w koncu sie wzielam za wlosy i teraz nikt by nie powiedzial ze to te same. zapuscilam i teraz sa do polowy plecow przefarbowalam na naturalny jasny blond (nie zolty, bialy ani popielaty) wycieniowalam uzywam szamponu z odzywka kerastase na mocne wlosy nie uzywam gumki ani mocnych spinek bo niszcza wlosy, gumka je przecina i dlatego kitka wyglada jak mysi ogonek :P

Gość upppppppppppp
ja dbam o swoje pielegnuje rozne wcierki ziola i inne bzdety a i tak mam cienkie niepodatne na ukladanie wiecznie przylizane

Gość Lalilllaaaaa
A myjecie je codziennie?

Gość hajdi klóm
to ja się dołanczam. Mam cienkie i rzadkie. Jak zepnę w gumkę to wyglądają jak włosy małej dziewczynki cieniutkie. Dlatego zapuściłam do łopatek, fryzjerka wycieniowała na długości i podniosły się do góry, modeluje na szczotce okrągłej a na końcówki jedwab. Acha myje codziennie, jakbym nie umyła to łolaboga:o

Gość olej obie a sama
no jasne ze codziennie, jak nie to porazka :P myje rano, nakladam odzywke lub maske na pare minut, susze chlodnym powietrzem (wazne) i ew nakladam na wysuszone koncowki jakis balsam wygladzajacy lub serum, ale nie za duzo. wierzcie lub nie ale po butelce szamponu kerastase z odzywka wlosy sa naprawde mocniejsze. kiedys potrafily sie lamac jak je przygniotlam torebka lub szalikiem, teraz jak probuje urwac wlosa w polowie to sie trzyma i zwija w sprezynke ale nie urywa. poniewaz szampon jest dosyc drogi uzywalam 2 na raz, najpierw na pierwszy rzut jakis normalny, np Elseve zeby zmyc tluszcz itp a dopiero za drugim razem dawalam kerastase. co do odzywki to wazne zeby wlosy najpierw wytrzec recznikiem zanim sie ja nalozy bo jesli nalozycie na mokre wlosy to splynie i nic nie da. teraz uzywam tez mleczka z tej samej serii do suszenia i prostowania. musze przyznac ze dodaje wlosom troche objetosci polecam

Gość kulka***
a możecie mi powiedziec jaki to dokładnie szampon kerestese :)

Gość ja nie czesze po umyciu tylko
dopiero jak wyschna!kulka***a cięgłe związywanie osłabia cebulki czyli totalnie odpada, wiąże tylko spinką i odkryłam nowy sposób na to żeby były gęstesze i wyglądały na więcej,napewno wiele dziewczyn sie na to nie zgodzi ale ja po myciu poprostu ich nie czesze(a mam włosy do łapatek)dopiero przed następnym myciem bo po pewnym czesie nie mogłabym ich wogóle rozczesac

Gość upupupupupupupu
ale mi kerastase raczej nie pomozebo ja mimo ze mam cienkie to wcale sie nie lamia sa lsniace zero zniszczen a przez to ze sa takie gladkie to sa wiecznie przyklapniete.

Gość njalpeiej to oglic sie na
lyso brzytwa kilka razy to nowe wlosy beda rosnac gestsze..... chyba warto rok czy poltora polazic z lysa pala i miec ladne wlosy przez lkolejne 20 lat niz nosic brzydka kitke do konca zycia....a nwet i nie bo po 40 wlosy sa jeszcze ciensze.

Gość wlosywlosywlosy
ale cienkie wlsoy nie oznacza ze rzadkie to 2 rozne sprawy . to ze zgole na lyso nie spowoduje ze wlos bedzie grubszy