Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umiarkowany przeciwnik

chcą doprowadzic do zamnknięcia osiedlowego solarium

Polecane posty

Stare baby moherowe chcą doprowadzić do zamkniecia solarium u mnie na osiedlu. Zbieraja podpisy, straszą Bogiem i wysyłają petycje do prezydenta miasta. A wtórują im matki nastoletnich gówniar :D Ciekawe po co to robią skoro wiadomo, że i tak nic nie zwojują

Beda nasylac sanepid i inne kontrole tak dlugo az wlascicielce zbrzydnie. Wiec posrednio moze im sie udac.

Gość lkmnjbhvgbhjkm
taaa i może wierza jeszcze w to że jak te solarium zamkną to ich córcie nie pójdą gdzie indziej . . . :/

Nie sądze bo solarium zostało otworzone pół roku temu po kapitalnym remoncie. Nie jestem bezstronny bo to mój stary kumpel otworzył a otworzył bo byla taka "potrzeba rynku". Wszystkie małolaty i tak popieczone byly a najbliższe solarium kilka przystanków autobusem wiec trafił w punkt. A najlepsze jest to, że mamusie twierdzą że ich córki przedtem się nie opalały :)

jesli na solarium chodzi małolata, to wiadomo, że to blachara jeśli mężatka, to wiadomo, że ma zamiar sie puszczać :classic_cool:

Ja tam jestem zdania, że wszystko jest dla ludzi a to co nie jest zabronione jest dozwolone. Wiedza gówniary czym to grozi i jak podejmuja ryzyko to znaczy, że sie z tym liczą

Gość l,mkbhjcfgchbj
Nic mu nie zrobia bo niby na jakiej podstawie. Solarium to legalny biznes i wpuszczac może osoby w każdym wieku bo przepisy tego nie regulują. A Smarkule i tak sie beda smazyć jak nie tu to gdzie indziej

solaria należy traktować na równi z dopalaczami... nie są zabronione, ale należy to niszczyć :classic_cool: i Bóg jeden raczy wiedzić, co bardziej szkodzi zdrowiu..

Tak, słyszałem że on jest diabłem i że tym solarium mami mlode dziewczyny i zarabia na ich naiwności i że bóg sie z nim policzy

Gość brzuch mnie boli rozwolnienie
kurwa no faszyści jebani

Gość
najlepiej winę zrzucić na kogos innego, zamiast zająć sie wychowywaniem córek

Bo stare kurwy z zazdrości to robią wszystko. Zazdroszcza młodym laskom że teraz tyle różnych mozliwości. Staruchy będąc w ich wieku mialy do wyboru odgrozowywanie warszawy albo ganianie za fajerką z drutem w reku :D

"wpuszczac może osoby w każdym wieku bo przepisy tego nie regulują." Jeszcze, ale bedzie od 18r.z.

Wszystko jest dla ludzi. Jeśli ktoś rozsądnie korzysta z solarium, nie przyniesie mu ono szkód, co innego, jak niektórzy codziennie latają:o

Gość lkmnjhbjgbjn
ciekawe co jeszcze wymysla niedługo? może zakaz jeżdżenia samochodami w okolicach szkół żeby dzieci nie przejechać