Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spacerowka

Duze dzieci w spacerowce. Czy matki aby nie przesadzaja?

Polecane posty

Gość zniesmaczonaaa
to dałas czadu batmanorobinko :P MASAKRA.Aż żal, wg mnie powinnas miec wypad na inną planetę :D Albo poszukaj Spdermana i fruń z nim. Dałas obraz typowej rozchwianej emocjonalnie przekupy,wścibiajacej nos w cudze sprawy,a blizej spojrzec na....siebie :P

Gość Wiosenny powiew wiatru
Ja tez jeszcze nigdzie nie spotkałam się z takimi idiotycznymi zapytaniami... a dlaczego tak? a po co? A bo dziecko juz duze? jak to w ogole wyglada? przeciez to nie wypada, bo dziecko uposledzone, a jak nie dziecko, to matka :o Mieszkalam 5 lat w niemczech, teraz mieszkam w austrii i tutaj nikt sie nie zajmuje takimi pierdolami, bo kazdy ma swoje wlasne zycie. do glowy by mi nawet nie przyszlo, zeby czepiac sie o cos takiego. Mentalnosc polakow czasami jest poprostu zalosna. Ciesze sie, ze tutaj nie mieszkam, ze nikt mi dupy nie obrabia za plecami i nie wysmiewa. Mozecie teraz wylac na mnie troche swojego jadu :o

Gość moj ma 2,5 roku
wyglada na 4. jezdzi ostatrnio czesto w spacerówce za kara jak mi ucieka. nie moge dzwigac bo jestem w dugiej ciazy. nie rozumiem problemu autorki

Mój Syn w czerwcu skończy 4 latka, w jego grupie jest 3 dzieci ze smoczkiem i 7 z pampersem! Rodzice mówią ze oduczą na wakacjach... i oczywiście dzieci są przywożone do przedszkola wózkami. z całej grupy jedynie moj Syn i jego kolega sami przyjezszaja rowerkami, (fakt, ze częściej biegowymi niż normalnymi) ale po spojrzeniu rodziców to śmiało mogę powiedzieć że maja nas za nienormalnych :) bo jak mozna takim małym dzieciom "kazać" jeździć rowerkiem :(żdżają rowerkami, ale po spojrzeniu rodziców to śmiało mogę powiedzieć że maja nas za nienormalnych :) bo jak mozna takim małym dzieciom "kazać" jeździć rowerkiem :( jakby wiedzieli ze ostatnio mój Syn przejechał dokładnie 22km to by mnie chyba ukamieniowali :(

Gość gość sis89
To zależy od dziecka ...moja córka ma 3 latka, nie jest otyła ale wysoka i tak zabieram wózek i na spacer i na zakupy . Najcześciej wózek jedzie pusty ... czasem cała droge. Ale są dni że córka sama chce tym wózkiem jechac. Nie uważam ze robie jej krzywdę . Sama decyduje kiedy do niego wsiądzie . A prawde mówiąc nie wyobrażam sobie jej nieść bo nagle bedzie miała dosyc . Rowerki ...hulajnogi -owszem tez zabieramy...ale nie zawsze sie to sprawdza. Wiec dlaczego mam odstawic wozek który jest przystosowany dla dzieci do 25 kg <4lat> tylko dla tego ze innym mamom sie to nie podoba .