Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlosywlosywlosy

musze rozjasnic wlosy

Polecane posty

Gość wlosywlosywlosy

otoz sprawa wyglada tak : jestem z natury szatynka ale od 10 lat siwieje zawsze farbowalam na brazy ale teraz siwizna jest prawie 100 % wiec nie daje rady z farbowaniem bo po 10 dniach sa juz widoczne spore odrosty. przy skorze sa siwe natomiast reszta jest ciemno brozowa(bardzo mocno nasycone kolorem bo wiadomo ciagle farbwane. strasznie sie boje tego zabiegu rozjasniania bo mam bardzo cienkie wlsoy a wiadomo ze pewnie najpierw fryzjerka bedzie musiala uzyc dekoloryzatora. no i boje sie ze w blondzie bede wygladac zle :-( moze sa na necie jakies stronki gdzie mozna sprawdzic jak sie bedzie wygladalo w danym kolorze? i jeszcze jedno czy to prawda ze cienkie wlosy w blondzie wygladaja zle? ze wydaje sie ze ich jest mniej a ciemny optycznie je pogrubia? mam cienkie i wogole nie podatne na ukladanie wlsoy. mam juz ich dosyc :-( i jeszcze ta siwizna :-(

Gość kokon1
no własnie odwrotnie jak sa jasne włosy jest ich więcej a w cimnych mniej proponuje pofabrowac na gołebi to nie bedzie widac siwych włosów i koniecznie u gryzjera|!!!! nie rób tego sama

Gość wlosywlosywlosy
ale ja cale zycie ciemne a tu raptem golebi boje sie ze bede zle wygladac. mam twarz sklonna do zaczerwien a podobno w ciemnych wlosach to sie mniej rzuca w oczy przy jasnych bardziej to widac. pojde do ryzjera bo wiadomo ze sama tego nie zrobie. zreszta nie wiem czy fryzjer w jeden raz mi to zrobi z tak ciemnego chociazby na sredni blond. boje sie ze bedzie to taki sztuczny kolor i bede zle wygladac. ze rysy twarzy beda takie rozmyte i tak mam raczej lagodne ciemne wlosy troche to wyostrzaja

Gość wlosywlosywlosy

Gość wlosywlosywlosy

Gość uuppppppppppppp

Gość uuppppppppppppp

Gość niechmiktosdoradzi

Gość niechmiktosdoradzi
ta stronka jest platna trzeba wyslac smsa za 19 zl. nawet na koncie tyle nie mam

Gość DEMUUU
co ty gadasz..ja założyłam konto za darmo :O

Gość konto za darmo ale potem
zeby sobie sprawdzac i dobierac kolory to trzeba najpierw wyslac smsa za 19 zl

Gość ile masz lat?
bo ja mam ten sam problem, a jestem zapewne młodsza:O z tym, ze ja bym chciała jasny brąz, lub bardzo ciemny blond...

33 lata mam i 10 lat borykam sie z siwizna juz mam dosc powoli bo na ciemnych po tygodniu juz widac siwe

Gość ile masz lat?
to ja jestem lepsza:O mam 24 lata i już mi się siwe pojawiają włosy, i to sporo już nie tylko przy przedziałku:O dlatego chce je rozjaśnic troszkę, zeby odrosty - naturalne i siwe - nie były aż tak widoczne... ja bym chciała np. coś takiego: http://img40.imageshack.us/i/herbataw.jpg/

no ja juz mam tyle siwych ze na takim kolorze i tak byloby widac. w wieku 23 lat mialam sie glownie na skroniach . teraz juz cala glowa