Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewaaaaa

brzuch w ciąży u niskich kobiet...

Polecane posty

Gość ewaaaaa

tak jak w temacie chciałbym poznać inne opinie, czy to prawda ze kobiety o niższym wzroście mają większe i szybciej pojawiające się brzuszki.... ja mam akurat 159cm wzrostu i 16tc no i jak na ten tydzień brzuszek dość widoczny wyglądem dający tydzień przynajmniej 20... a jak jest u was?....

Gość ffgdfdgg
"Brzuszek" LEZĘ :D

Gość poniewaz dziecko rodzi sie
na ogól podobnej wagi i wzrostu, niezaleznie od wzrostu kobiety, brzuch u niskiej moze sie wydac ciut wiekszy ( kwestia proporcji)

Gość buahahahahahahhaahahah
tobie oprócz penisa to mozg tez sie skulił ćwoku.....

Gość hehehehehehehehehe
:D

Gość syfrant zielonka
ale ktuś pojechał po całosci

I ma racje :D niska w ciąży wyglada jak dziecko z etiopii z wodobrzuszem. Teraz mozecie mnie pojechac.

czołgista ty, za to jestes najwiekszym przystojniakiem w okolicy i wszechswiecie dlatego cale swoje zycie spedzasz na kafeterii, prowadzac wirtualny zywot:D:D:D zazdroscimy ci kurwa jak nikomu innemu :D:D: czlowieku z orzeszkiem zamiast mozgu i glista zamiast fiuta:D:D:D

Gość ewaaaa ja jestem w 9 tygodniu
i mam juz na prawde spory brzuch ;) mam 160 cm i wszyscy sa zdziwieni ze to juz... Jestem szczupła a brzuszek juz mam taki se fajny ;)

hahahahahhhahhah:D:D:D:D zgaduj dalej,pudło:D:D:D:D: palancie:D:D:D:D

serioooo?????? tobie sie musialo chyba pare innych rzeczy zaciac w dziecinstwie i juz tak zostalo:D:D:D:D:D:D:D

Gość ewaaaaa
nie wydaje mi się żebym była słoniem...waze 49kg przed ciążą 50.5kg takze do słoni nie naleze i nie zgodzę się z tym ze kobiety wysokie są lepsze wyglądem...własnie te filigranowe mają więcej powodzenia u faceta...a i zresztą większość niskich kobiet na długo zachowuje swoje ładne kształty...

Gość to niech wysokie rodzą
dzieci;)Niskie kobiety będą więc z tej wątpliwej przyjemności zwolnione;)

Gość ewaaaaa
i cieszę się ze mam te 160 niż prawie 180cm....

Gość ewaaaaa
nie wiem kto sobie takie parodie wymyślił że niska to już ciąży się nie nadaję.....

Gość ewaaaaa
a dla ciebie to nie śmiesznie kiedy bardzo chuda i wysoka osoba jest w ciąży wystające kości i duży brzuch...czy ty wogóle widziałes niską osobę w ciąży...czy twój cały świat to kafe...i nosa nigdzie indziej nie wychylasz... bo wszędzie cie pełno..

Gość ale mnei rozbawiliście
niskie kobiety dłużej zachowują figurę.....taaaaa zwłaszcza po ciąży, tyją 20-30 kilo i potem mają "wiele powodzenia" u facetów jakoś nie zauważyłam by faceci preferowali okrągłe kurduple z Krórkimi nóżkami.... Twojej teorii przeczy fakt że modelki mają takie powodzenie, ciekawe czemu ? czy dlatego że mają prawie 180 wzrostu i i w 3/4 ich sylwetki składa się z długich zgrabnych nóg ?

"jakoś nie zauważyłam by faceci preferowali okrągłe kurduple z Krórkimi nóżkami...." Nie wazne co widzisz, wazne co sobie wkrecisz zeby sie lepiej poczuc ;) Takkkkkkkk wszyscy kochamy kurdupelki z nadwaga :D :D:D

Gość ewaaaaa
rzeczywiście wychudzone modelki to najpiękniejsze kobiety... a tak po drugie już mam za sobą ciąże w której przytyłam 20 kg i i kilka miesięcy po porodzie wazyłam jak przed ciążą a nawet 2 kg mniej i nie wiedze jakiś fałd czy ndmiernych rozstępów... i nawet jezeli ma się te 180cm to też można się zapuścić po ciąży to tylko i wyłącznie zalezy jak będziemy o siebie dbały a nie nie jakiś wpływ wzrostu..

Gość ewaaaaa
ile wy wogóle macie lat bo rozum przedszkolaka..

Gość ewaaaaa
chyba facet bardziej woli za coś złapać anie za kości ...wżyłam 44kg i to była tragedia same kości i nie wim co w tym pięknego...