Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataliiiiaaaaaa

schudlam w miesiac ponad 13 kg chetnie pomoge jakiejs dziewczynie

Polecane posty

Gość WiecznaOdchudzaczka222
Natalia a dlaczego nie mozesz tutaj napisac tylko na maila? Pisz tu, wszystkie skorzystamy, po to jest ten portal. Napisz, ja odchudzam sie 2 lata i nic.

Gość marcin.misiek@op.pl
Wystarczy sie zakochać i wtedy nie myśli sie o jedzeniu schudłem w miesiąc 10kg

Gość gość
Heej. Też chce tak schudnąć podajcie mi jakieś rady. Mój email : sararitter@wp.pl

Czesc mam 26 lat 169cm, waze 78 kg chce jak najszybciej zrzucic moj wielki brzuch :( Pomozecie mi?

Gość emenemens
Schudłem 15kg w dwa miesiące z 94kg na 79kg. Recepta jest prosta, ale nieciekawa: - 10 godzin dziennie na budowie - rozstanie z kobietą. Nikomu nie życzę.

Gość gość
tez mam wielki brzuch i chyba zaczne jesc malo

Gość Paulincia to ja
Ja schudłam w półtora miesiąca 13 kg. Nie jem ziemniaków,makarony tylko pełnoziarniste ale rzadko,mięso tylko drób Gotowane,pieczone,smażone nie wchodzi w grę. Ziemniaki zastapiłam kaszą gryczaną,ryżem brązowym...ponadto nie słodzę nie używam soli. Jem dużo warzyw. Śniadanie to podstawa oczywiście :) jem co 3 godziny cztery posiłki dziennie. Jestem mamą 2 latka więc jestem aktywna fizycznie,raz na jakiś czas wykonuję ćwiczenia Cardio...moja waga sięgnęła 95 kg!! teraz waze 82 i czekam na wiosnę i rower! Bardzo lubię na nim jeździć mysle ze do lata uda mi sie zgubić jeszcze 10 kg ale jak wiadomo pierwsze kg schodzą szybko przy takiej tuszy potem bedzie ciezej ale dam rade!!!!

Gość gosinnie283
nie wiem czy w miesiąc to realne schudnąć aż 13kg ja chociaż dużo się ruszam,jem regularnie i przyjmuję suplementacje African Mango http://szczupla-kobieta.pl to chudnę po 6-8kg w miesiąc !