Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

przez kobiety na kafeteri nabawilem sie kompleksu wzrostu

Polecane posty

nie nie skonczyly sie juz dawno sie nabawilem baby na tym forum ciagle mowja jacy ca faceci niscy kurduple i wogole i mowjia o wiele wyzszych o demnie wiec jak mialem sie nie nabawic

nie no juz ladne pare lat jestem na kafe i odkad zaczolem sie udzielac tutaj zaczolem czytac komentarze natemat wzrostu facetow a wczesniej jakos nie mialem kompleksu jezeli chodzi o wzrost

Gość uiroifuhe87ryf08
bzdura z tym wzrostem on istnieje tylko w sieci, duzo gadania a zycie swoje. w realu u mnie na uczelni najlepsze kozki rwa kolesie po 175 cm wzrostu, moze i maja dobre geby no ale skoro wzrost jest taki wazny to o co kaman????

Gość wzorst nie jest_
glownym kryterium :o co wyscie sie tak na to uparli, znam wielu niskich facetow ktorzy maja fajne laski i zadnego problemu z dziewczynami, tak samo jak wysokich z problemami z kobietami

Gość la la mi do FA
gorzej jak facet jest niski,brzydki,z nadmiarem kilkogramów i do tego mało zaradny,w dodatku bez wykształcenia :o toż to masakra na maxa

dokladnie ludziom odwalilo z tym wzrostem. Powiem nawet ze wiecej widze kolesi niskich z zajeb. kobietami niz wysokich. wogole to zauwazylem ze nawet wazniejsza niz wzrost jest dla kobiet naturalnie ladna symetryczna budowa ciala. Sam mam 183 niski nie jestem a jakos nie widze bonusow z tym zwiazanych , u kobiet rowniez

Gość i dobrze ze mowia
w koncu to MY mamy prawo glosu a nie wy parszywe samczyki !!!! ciagle jakies niestworzone wymogi co do wygladu, charakteryu !! dosc !!!

Gość i dobrze ze mowia
mamy dobre geny a wy gnijecie i niedlugo juz wyginiecie :D !!!

Gość ciotka klotka88
ponowie nie przejmujcie sie, co z tego, ze facet jest wysoki, jak z twarzą może być nie teges.. ja mam 160, mój chłopak 175 i wyzszego już nie chciałabym miec. zobaczcie jak oni niezgrabnie wyglądają- najczęściej ci wysocy są zgarbieni (wieeelu wysokich facetów się garbi!) i przede wszystkim niemiłosiernie chudzi, albo kawał kloca:/ mi by tam nie przeszkadzało 164 cm u faceta, pod warunkiem, że byłby dla mnie kochany i miał fajny charakter. szukajcie fajnych filigranowych kobietek:)

no mój facet ma 193, nigdy bym nie byla z facetem który ma 175cm i niżej...wiem ze to glupie ale mam pare taki zasad minimum to okolo 180

Gość ciotka klotka88
w ogóle kiedys od ciotki usłyszałam tekst, że wysoki = przystojny. tzn kiedys pokaząła mi faceta i mówi: "patrz jaki przystojny", ja patrze, a to taki konkretny pasztet i pytam ciotkę, co w nim fajnego, a ona "no jak to, wysoki jest" buahahaa

jakos mój facet jest wysoki i nie jest ani chudy, ani kloc..nie wypowiadaj sie na temat czegos czego niemasz pojęcia.. ciotka klotka88 filigranowych kobiet..takie male gówno z grubymi łapami moge kopnac w dupe

Gość a laski tez sie nie myja
bo przystojny to nie to samo co ładny

Gość ciotka klotka88
olka ciebie to juz kiedys spotkałam jak krytykowałas 18- latkę z trójką dzieci... właściwie nie krytykowałaś, tylko jej ubliżałaś . jesteś jakaś niezrównoważona. I chyba strasznie sfrustrowana. nie podejmuję dyskusji z tobą. gratuluje tego, że u ciebie jest wszystko najlepsze, a ty najlepiej wiesz co jest najwspanialsze

Gość ciotka klotka88
"nie masz" pisze się osobno olu:P skoczyło ciśnienie:)?

Gość do *BLE BLE*
ale chociaz moze wyksztalcenie masz dobre

nie a mialo wieśniaro, jak bym byla karakanem z tłustymi łapami jak ty, to napewno by skoczyło

wyższego faceta mogłabyś miec wiesz do czego?? do laski idealnie do tego sie nadajesz, nie musiałabyś klekac..idealnie co nie??? żegnam

Gość ciotka klotka88
dlaczego mi ubliżasz? nie pochodzę ze wsi:) i ważę 48 kg przy 160 kg. raczej nie mam tłustych łap:P Podejrzewam, ze mój obwód uda, to twój obwód łydki:D pozdrawiam cię sfrustrowana olu. i żal mi ciebie... w żadnym temacie nie potrafisz nic mądrze napisać, wszędzie każdego krytykujesz... to przykre, ze nie potrafisz nic konstruktywnie napisac, tylko od razu każdemu ubliżasz. dla przypomnienia jak ola rzucała "dziwkami" i "kurwami" http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4448633

Gość ciotka klotka88
oj olu olu gdzieś ty się wychowała? w burdelu? bo chyba tam operują takim językiem:P tata bił mamę/ tata alkoholik/ mama cię nie kochała? zaznacz poprawną odpowiedz:P