Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudia2323

Dziewczyny czy to normalne

Polecane posty

Gość Klaudia2323

Moj facet chce miec dziecko ja jeszcze nie chce wiec po cichu bralam tabletki antykoncepcyjne gdy sie o tym dowiedzial wpadl w szał skonczył sie na tym ze o malo mnie za to nie pobil teraz sie nie oddzywa choc juz go przepraszalam

to nienormalne, ze go oszukiwalas. zaufanie do podstawa zwiazku. chyba nie potraficie ze soba rozmawiac bo o tak powaznej decycji, jak dziecko, to sie rozmawia to musi byc wspolna decyzja a jego reakcja, coz zbyt wybuchowa, ale to Twoja wina

Gość Klaudia2323
to nie moja wina tylko jego caly czas zmuszal mnie do dziecka gdy mu mowilam ze jestem za mloda on tylko twierdzil ze go to nie obchodzi dlatego mu nie mowilam

Wiesz macie poważny problem skoro on Cie zmusza do macierzyństwa. Ile masz lat? Myślicie o zalegalizowaniu związku?

Gość Klaudia2323
ja mam prawie 20 lat i jak narazie nie myslelismy o slubie on jest starszy i chce juz dziecka

To musi być tez Twoja decyzja, ale radziłabym Ci go zostawić, widać że jest władczy, chce Tobą i Twoim życiem rządzić. To nie prognozuje dobrze na przyszłość. A Ty jeszcze młodziutka jesteś, całe życie przed Tobą