Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia_087

On chce seksu

Polecane posty

Gość monia_087

Mam 19 lat. Jestem z moim chłopakiem ponad trzy lata. Jakoś rok temu kochalismy się po raz pierwszy, od tamtego czamu kochalismy sie tylko kilka razy a od pół roku już wogole. I to nie jego wina ze się nie kochamy tylko ja tego nie chce ( i nie chodzi o to ze moj chłopak mnie nie posiąga) po prostu na początku chciałam zobaczyc jak to jest ale teraz sie obawiam ciąży. Wiedziałam ze jak już pierwszy raz bede się z nim kochać to on będzie chciał to robić już częściej. Czasem kiedy mu odmawiam widze że już nie może wytrzymać i bardzo chce sie kochac.Ale ja tego nie chce.Obawiam sie że przez to może mnie zdradzić.

Gość FachowiecSportowiec
I zdradzi.. Wkoncu to facet;]

No i czemu się dziwisz? Dorosły facet w związku , wiec potrzebuje seksu. Skoro ty nie dorosłaś do współżycia może czas kończyć zabawę w "dorosły związek"?

No i można sie zabezpieczyć w taki czy w inny sposób. A co do twego chłopaka...hmmm, może specjalnie nie będzie szukał...ale jak trafi mu sie okazja....to raczej na pewno z niej korzysta i obyś wtedy nie była zdziwiona tym faktem.

Gość skrzywdzony przez nią
normalny - u mnie było zupełnie tak samo :(

Gość agata bbb
z tabletkami mozna wpasc szybciej niz z gumka

Pomyśl o zabezpieczeniu -jak nie gumki, to tabletki, jeśli i tak się boisz to można oba razem stosować... Akurat teraz nie ma większych problemów z dostępnością środków antykoncepcyjnych... Ale chłopakowi to serdecznie współczuję!

Może ona czeka, że on się z nią ożeni? A nie tak sobie seksi ją bez zobowiązan?? Może tym swoim" jestem chyba w ciąży" daje mu subtelnie do zrozumienia....że chce by związek był inny? ślub, dom wspólny? do autora/autorki..jesteście zaręczeni???

Gość Do agatybbb
Ale bzdury wypisujesz.Doedukuj sie zanim zaczniesz komus tak mieszac w glowie:o

może autorka nie chce byc panną z dzieckiem...bo faceci na wiesc o ciązy uciekają... Myślę, że autorka bada tak faceta czy zwieje...i daje mu znak, że ma się decydowac na poważnie. A nie tak sex i mieszkamy osobno.

w wieku 19 lat ze ślubem, wspólnym domem i wychowywaniem dzieci może być mały problem, chyba że masz starszego o ok 5 lat faceta. ale kurcze, facet się wystraszy, że cnotką pozostaniesz nawet i po ślubie... ehh. Albo postaw sprawę jasno, może coś razem zaradzicie. a najlepszą metodą antykoncepcji jest ciąża! masz 'spokój' przez tyyle czasu :) (to był żart, żeby nie było ;) )

Gość monia_087
Ja mam 19 lat a on jest ode mnie 5lat starszy, traktujemy się poważnie ale nie zamierzamy narazie brać ślubu ani narazie ze sobą mieszkac, planujemy to dopiero za 2-3 lata. Pozatym ja chodze jeszcze do szkoły. A co do antykoncepcji to stosowaliśmy gumki, ja brałam tabletki ( brałam różne ale po wszystkich czułam się fatalnie) wiec tabsy to chyba nie dla mnie niestety... Wiem że on ma potrzeby w końcu jest dorosłym facetem, ja też czasami chętnie bym sie na niego rzuciła ale (jakoś z trudem)sie powstrzmuję...

Gość misiabelaaaa4532
Dorosły facet musi sobie poużywać, co mu sie dziwisz!

Gość katastrofa5jff
Ale masz problemy dziewczyno

Gość po co zaczynałas
skoero nie czujesz sie na tyle dojrzała (strach przed ciązą) polecam metode obserwowania temperatury i sluzu oraz szyjki macicy jeśli masz regularny okres + gumki :P to jest bardzo pracochłonne i przez pół roku trzeba co najmniej tak zapisywac :P no nie wiem... masz 19 lat i nie znasz swojego organizmu ? dziwne... : P

Gość jezeli po tabletkach zle
sie czujesz to moze gumka +globulka podwójne zabezpieczenie działa najlepiej ja tak stosowałam gdy byłam w twoim wieku

Gość milanoalo
Ja tym tak nie wytrzymał, poważny zwiazek tego wymaga, sex to podastawa