Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gvvvvvvvddd

śmieszne zwierzęta

Polecane posty

Gość gvvvvvvvddd

Nieraz można się uśmiać z naszych zwierząt :) Opisujmy tutaj śmieszne historię z naszymi zwierzakami :) Ja mam psa. Ostatnio przeprowadziłam się z domu do mieszkania w bloku i mój pies nigdy nie może trafić do naszego mieszkania, nieraz już wleciał do czyjegoś mieszkania gdy ktoś otworzył drzwi :p Ostatnio sąsiad który ma amstaffa otwierał drzwi a ja prawie wracałam z moim ze spaceru i oczywiście mój pies wleciał prosto do tego amstaffa który zadowolony nie był z jego wizyty ale na szczęscie sąsiad szybko zareagował i nic się nie stało. Trochę wstyd że mam takiego głupiego psa :p Poza tym mój pies nie lubi dzieci i jak słyszy głos dziecka to piszczy niesamowicie i gryzie wszystkie maskotki bo jest taki zły. Ma manie na punkcie piłek i jak na spacerze widzi że ktoś gra w piłkę to wyrywa się ze smyczy i piszczy jakby ktoś go bił :o Kiedyś tak piszczał pod blokiem że sąsiedzi wyszli do okna bo myśleli że ktoś psa bije :o Poza tym jest kochany :)

Gość cwieta
ja toże sie radujsia

Gość mój bokser jak ma o cos
pretensje, potrafi strzelic cale przemowienie z wyrzutem w głosie"yyyYYyYyYYyyY!!'

Ja mam dwa koty i osobiście uważam, że kot jest najzabawniejszym zwierzakiem na świecie. Ma inną niż pies inteligencję, jest odrobinę głupiutki, ale wiadomo - każdy głupi ma swój rozum:) Najśmieszniejsze jest, kiedy dorwą reklamówkę - koty uwielbiają reklamówki lub kartony. Ogólnie - cały dzień z kotem przynosi niezapomniane wrażenia. Śmieszne jest też lenistwo mojego dużego kota. Ma lat i jest tak skrajnym leniem, że żal człowieka ogrania:)

Gość gvvvvvvvddd
O tak, koty też są zabawne :) Rodzice mają w domu i zawsze jak jadę tam z moim psem to uwielbiają się razem bawić. Ten kot śpi zawsze w dziwnych miejscach, albo w pralce albo w misce na pranie, kiedyś nawet spał w piecu, takim na węgiel :D Poza tym do domu wchodzi zawsze przez dach. Rodzice mają 2 piętrowy dom i on zawsze wspina się na samą górę i tam oknem wchodzi, gorzej jak okno zamknięte bo z powrotem z dachu już zejść nie potrafi :)

Gość aha i ach
Też mam 2 koty. Może nie śmieszne dla mnie, ale dla innych BYŁO śmieszne. :o Mój starszy kot po obchodzie kuchni i wiedząc, że mu zaznaczać terenu w kuchni nie wolno (mogą sobie zaznaczać na podwórku do woli), ostentacyjnie podszedł do mnie, gdy myłam naczynia w zlewie i nie widziałam co robi. Tylko poczułam ciepło na łydce. Zaznaczył mnie sobie skubany. Jestem jego. :O

Gość gvvvvvvvddd
hahaha dobre :D

Gość gvvvvvvvddd
Aha i ostatnio ten kot a raczej kotka przyniosła do domu 3 małe śliczne rude kociaki :) Okociła się u sąsiada i przez ogrodzenie po jednym przynosiła i położyła je na bojlerze od centralnego bo tam ciepło było a że bojler jest wysoko to kociaki spadły ale na szczęscie nic się im nie stało.

Gość wygłodniała gąsienica
mój pies ma żelazny łeb - obija się nim dosłownie o wszystko, czasem w trakcie zabawy jak przypieprzy o ścianę to aż się boję czy mi tynk na łeb nie spadnie i czy ten wariat nie ma wstrząśnienia mózgu. i ogólnie jest mistrzem doprowadzania mnie do zawału - obrabia kość i zawsze walnie taką minę, że lecę na złamanie karku, bo jestem przekonana, że mu utknęła między zębami na podniebieniu, a się okazuje, że to tylko taka maniera. a znajomi do dzisiaj mają ze mnie polewę jak sobie przypomną, że się płaszczyłam na podłodze z miską i wrzeszczałam wniebogłosy: napij się wody, Antek! napij się wody, kurwaaaa! bo myślałam, że się dławi żarciem, a ten spojrzał jak na debila i poszedł :o no i sprytny jest piekielnie, bo potrafi zrobić szum w pokoju, żebym tylko odeszła od stołu i żeby on mógł zrobić skok życia i mi pieprznąć pół śniadania. i a propos odgłosów - pies mojego faceta ma ksywkę czołg, bo wydaje dźwięki jak przesuwanie lufy w czołgu. i się mój luby do dzisiaj nie może nadziwić, bo jest żołnierzem i mu się trafił czworonóg czołgista :P