Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LODYKORAL

Zakończenei roku maturzystów

Polecane posty

Gość LODYKORAL

Przykro mi sie jednak zrobiło że więcej tych głupków nie zobacze.:( Zrzyłam się z nimi i tak nagle koniec. Będe płakać.........Jak sobie to wytłumaczyć?

Gość LODYKORAL
Macie jakies rady? jak wy wspominacie ten dzień? jest czego żałować?

Gość ogień zaporowy
ja tam niczego nie żałowałam. a właściwie się cieszyłam, że nigdy więcej nie spotkam tych dwulicowych mord 😠

Gość iks.igrek
heh, ja też się bardzo cieszę, że już ich nie muszę oglądac na codzień ;d, cieszę się baaaardzo!!

Gość LODYKORAL
wiem że byli fałszywi ale jednak żal. tyle czsasu się z nimi spędziło.

Gość LODYKORAL
Macie dobre podejście do tego i zaczynam już myśleć tak. dzięki poprawiliście mi nastrój :)

Gość jusiaaaa
ehhhh a ja już teraz tęsknie. i to bardzo, a dzisiejsze zakończenie takie piękne bylo

ja też już tęsknie :-O z moją klasą bardzo się zżyłam :( szkoda mi ;(

Gość jusiaaaa
wiem, że na pewno będą spotkania klasowe itp. ale jak sobie pomyśle, że nigdy już nie będzie zabawnych sytuacji na lekcjach, zawsze była taka masa śmiechu to przykro mi się robi :( po prostu pewien rozdział w naszym życiu się już skończył

Gość ło boze boze
Ja nie poszłam w ogóle na zakończenie roku, bo mi się rzygać chce jak widzę tych wyszykowanych pajaców :o blleeeee :o nawet im "cześć" na ulicy nie powiem :o

Gość ło boze boze
A za tymi z gimnazjum też tęsknicie? Bo ja nawet o nich nie myśle.. wy pewnie też nie.. jutro wstaniecie i stwierdzicie, że nie ma co rozpaczać tylko trzeba się uczyć do matury, po maturze zajmiecie się przygotowaniami do studiów, po wakacjach pójdziecie do pracy lub na studia, spotkacie nowych ludzi a o tych teraz zapomnicie :) także spoko jest :)

Gość jusiaaaa
ja do tej pory utrzymuje kontakt z kilkoma osobami z gimnazjum, a ludzi ze szkoły średniej to nigdy nie zapomnę

Gość trzeba znać dobrze chemię
u mnie na porządku dziennym było: - obgadywanie - wyśmiewanie - odsuwanie od grupy - lizanie dup nauczycielom - dbanie tylko o własne interesy Nie tęsknię za nimi. Wiele razy nie poszłam do szkoły bo nie chciałam ich widzieć. Prawie zwymiotowałam po feriach na pierwszej lekcji kiedy pomyślałam, że znowu z nimi jestem :o Nie zapieram się, że nigdy tak nie będzie, ale wierzcie, że naprawdę dużo musiałoby się stać na studiach żebym powiedziała, że wolałam ludzi ze szkoły średniej.

Gość rudeee girl
ja miałam dzisiaj zakonczenie i tak sie ciesze ze juz koniec!!!:D ogolnie to tak sie wynudzilam 2 godziny pierdolili jaki zal ze juz koniec bozeeee! teraz tylko szybko zdac mature i juz nigdy tam nie wrocic.... niesprawiedliwosc w mojej klasie taka panowala ze zal mi ich wszystkich:P niech sie wszyscy pocałują w zadek, na spotkanie po latach na pewno nie pójde:D a o tych z gim to wole nie wspominac:D jescze wieksze zale niz ci z liceum:D

dzis mialam zakonczenie. ciesze sie z tego.zawsze wiedzialam ze moja klasa jes obludna i zaklamana,poza kilkoma wyjatkami, ale dzis przekonalam sie o tym w 100 procentach. nie bede musiala patrzec juz wiecej na te falszywe mordy.