Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uzywa ktos he

MAJOWKA a ja jestem chora ;/

Polecane posty

Gość uzywa ktos he

wszyscy gdzies imprezuja, robia grille, piwkuja a ja musze siedziec w domu mam straszny katar i kaszel, zazywam antybiotyk i nie moge nigdzie wychodzic glowa by chciala a cialo nie moze ;/

Gość life's full of zasadzkas
A ja nie mam zadnych przyjaciol .

Gość Ty jestes gownojad
No wlasnie,co to sie dzieje,ze tyle ludzi teraz choruje?,gdzie nie sie nie obejze to jakis kaszlacy posmarkaniec,ale nie martw sie,kuruj sie spokojnie,bo pogoda bedzie deszczowa,dopiero w poniedzialek poprawa aury,przynajmniej tak zapowiadali w radio.

Gość wizytownik
a ja mam alergię, czyli wszelkie piwkowanie na powietrzu sobie z góry mogę odpuścić. wyglądam jak szczur doświadczalny, chyba z domu nie wyjdę przez weekend :(

Gość uzywa ktos he
i na to licze ze bedzie padac, przynajmniej nie bedzie mi przykro ze siedze w domu :D tez zauwazylam ze duzo ludzi chorych, byc moze to wina naglego ocieplenia mnie przewialo na lawece w parku, jak bylam na spacerze;/

Gość uzywa ktos he
ja dzis bylam w pracy, tez sie wstydzilam taka zasmarkana ;/ tez nie mam duzo znajomych, ale zawsze ktos sie znajdzie :) w dodatku bylam sie dzis obciac i tak mnie fryzjerka opitolila ze masakra ;/ wiec moze to lepiej ze siedze w dommu

Gość Laura1986
tezjestem chora, jedzenie mi nie podchodzi :O

Gość uzywa ktos he
ja tez malo jem, ale to akurat plus :D alez mi sie nudzi jejku siedze sama w 4ch scianach, co prawda mam co robic - ksiazki czekaja i sie usmiechaja do mnie, ale jakos nie moge sie zmusic do efektywnego pisania magisterki