Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

konserwa

Nie ogarniam facetów:(

Polecane posty

Musze sie wygadać bo trzeba z siebie nieco wyrzucić!!! Taki jeden facet ostatnio tak sie zachowuje, ze nie jestem w stanie go zrozumiec w zasadzie to on zrobił wobec mnie pierwszy krok i ja po niedługim czasie okazałam mu zainteresowanie widujemy sie regularnie z racji wspólnego hobby między tymi spotkaniami jakis tam kontakt tel. był jak miało go nie byc to do mnie dzwonił byliśmy kiedys na spotkaniu no i w zasadzie jakoś sie kręciło bardzo powoli ale coraz bardziej sie na niego otwierałam i z jego strony zaczął sie proces odwrotny do tego stopnia, że ostatnio na tym naszych regularnych spotkaniach związanych z hobby w ogóle do mnie nie podszedł mimo, ze miał mi cos oddać i miał to z sobą i nie zrobił tego!!!!! Napisałam do niego z zapytaniem czy wszystko w porządku a on że tak no i wszystko na temat!!!!

dzięki za rade interpunkcyjną:) a co do niego to dałam sobie dzisiaj spokój bo jest jeszcze pare innych sytuacji z jego udziałem, ale nie chciałam przynudzać:)

wiesz a czego tu sie bać jest on mocno dorosłym facetem więc obawiam sie ze moze miec doświadczenia z przeszłości, które nie pozwalają sie mu otworzyć a przecież każdy z nas ma takie doświadczenia, więc trzeba iśc do przodu:)

Gość TH is IT OM
Widocznie doszedł do wniosku że mu nie odpowiadasz :)

Gość obserwator_dzikiej_przyrody
z racji tego, jak sama sie nazwalas, powiedzialbym, ze raczej Ty nie jestes otwarta... ale to tylko taki wtręt :)

Gość TH is IT OM
Koleś pogadał z nią i doszedł do wniosku że mu nie odpowiada. Czy tak trudno to zrozumieć?

Gość TH is IT OM
To dobrze że konserwa to zrozumiałaś. Koleś mógł myśleć że jesteś fajniejsza, bo mogłaś sprawiać takie wrażenie. Pogadał z Tobą i doszedł do wniosku że jednak jesteś nie fajna :P