Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet tak sobie mysli

nie mam szacunku dla kobiet ktore uprawialy seks tylko dla samego seksu

Polecane posty

Gość fajnakobietkaalesmutna
ale jestes ograniczony,,,, myslisz, ze kobieta to ma sie rozkraczac tylko wtedy gdy ty juz bedziesz tego tak bardzo chcial? i bedziesz widzial ta wielka milosc? jesli tak myslisz to jestes egoista,,, sama naleze do grupy kobiet ktore kochaja seks i nie maja go z kim uprawiac... wiesz, ze jak ide w spodnicy to czuje jak robi mi sie mokro w majtkach jak tylko pomysle sobie o seksie.., mam wielkie zapotrzebowanie na seks, nie uprawiam go bo nie mam z kim, ale gdybym teraz spotkala fajnego faceta, ktory by mi sie spodobal i zaczalby mnie bajerowac, narobilby mi nadzieji to zapewne chcialabym to robic, nie znaczy to ze bym go kiedykolwiek zdradzila! przeciez tak naprawde to kobieta wybiera sobie odpowiedniego samca..., wiec nie powinienes kolego tak sie bac, bo gdy jjuz ktoras nogi rozlozy to zapewne bedzie je chciala przed toba rozkladac ile tylko ty sam bedziesz chcial je w tym rozkladzie widziec

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
czekac na miłośc :D haha dobre autorze kogo obchodzi co myslisz, Ty mozesz umrzec nawet jako prawiczek, Twój wybór, moim zyciem ja kieruje i mało mnie obchodzi co o tym mysli jakis doopek

Gość Panieautorzetematu
Nie masz szacunku do kobiet które robią seks dla seksu bez miłości A co z twoim szacunkiem wobec mężczyzn robiących seks dla seksu bez miłości oczywiście....czy też nie masz do nich szacunku? Odpowiedz!

Gość my faceci
raczej ciezko nazwac porzadnego faceta, ktory chce porzadna facete (chodzi o autora) dupkiem. przeciez taki facet nie zalicza i krzywdy nikomu nie robi. ja chce miec porzadna kobiete, nie chce takiej co to i owo robila z niejednym w tango poszla

Uwielbiam jak lafiryndy tłumaczą sie tekstem '' Facet może sobie ruchać kogo popadnie a kobiete od razu wyzywają od puszczalskich'' Tak potrafi się tłumaczyć tylko kurwa.

a dlaczego kobiety nie mogą uprawiać seksu dla samego seksu? To coś złego? Mężczyźni jakoś mogą i się ich akceptuje, a kobieta uprawiając seks z takim ma mieć potem złamane serce?

Gość Kazdy potrzebuje seksu
Tak samo nie akceptuje tego u facetow i kobiet.

Po co mi facet co rucha wszystko co sie rusza i nie umie sie pochamowac?

Po pierwsze mężczyźni sie tak nie puszczaja jak baby. Między innymi z takiego powodu ze są bardziej uczuciowi, wrażliwi, a dla kobiety to zawsze seks i nic więcej. Więc mniej stereotypowego podejścia radze. Wszystkie kobiety pchają się na kutasa i to jest fakt. W dobie skutecznych środków anty, nie ma kobiety która by sie nie pieprzyła z obcym facetem.

tyle, że seks jest naturalną potrzebą ludzi i nic tego nie zmieni. A uczucia czasem lepiej odstawić na bok.

Kopulacja bo do takiego określenia kobiety seks u ludzi sprowadzily jest naturalną rzeczą u zwierząt. U ludzi czyli u mężczyzn, pierw dochodzi do zakochania a później do seksu.

A czy ja temu zaprzeczylam? Nie, wrecz przeciwnie. A zwierzatkiem jestes czy homo sapiens?

Do Ridi.

do zakochania? buahahahhahahha mężczyzna nie musi kochać by iść do łóżka, tylko że jemu nikt tego nie wypomina i nie wyzywa go od k...

Gość nie powinno się uprawiac
seksu bez miłości bo mozna sie zakochac. to się zdarza!! Ostrzegam

Gość MALA Zębatka
popieram zalozyciela tematu !!!!!!!! :))))) jak mozna robic to bez milosci?? dla samej tylko przyjemnosci ?? jaka z tego przyjemnosc jesli nie czuje sie do drugiej osoby nic ?? nie rozumiem. trzeba miec naprawde KUre*wski charakter i dziwkarskie zapędy ... trzeba miec nasrane we łbie zeby tak sie puszczac :)

Zgadzam się z pomarańczą. Kobieta pierw zaczyna od łożka i dopiero na tej podstawie może się zakochać. Innej kolejności nie ma, chyba że jest to płeć męska.

nie jestem zwierzątkiem, nie obrażaj mnie. W tym wszystkim chodzi po prostu o to żeby dobrały się dwie osoby, które myślą podobnie i wykluczają uczucia. A jeśli ktoś tego nie aprobuje to niech tego nie robi.

Oczywiscie, ze nie akceptuje tego u faceta (patrz posty wyzej, nie wiem po co mi taki facet co hujem mysli?).

Przyjemnosc z milosci jak najbardziej, do nizszego poziomu nie musze sie znizac.

Gość seks to sport

Kobiety od zawsze byly próżne, tylko skupialy sie na wlasnych przyjemnościach. Nie zważając nawet na to, że krzywdzą innych ludzi.

Czy ja wiem miłość jakoś nigdy nie poprawiła seksu, a teraz jest wspaniale

krzywdzą innych? A niby kogo ja krzywdzę postępując w ten sposób?

Gość mama kingusi:)
kurdse jak bym miala sie seksic z kims kogo kocham to do dzisiaj byla bmdziecewica a co sadzisz o facetach ktorzy bzykaja tylko dla zaspokojenia siebie ?

Skoro tak bardzo przeszkada ci, że jest spoleczne przyzwolenie na dymanie lasek przez facetów ile sie da, to przerób sie na faceta. Masz jakieś problemy emocjonalne z zaakceptowaniem swojej plci i tego co się z tym wiąże. Jak pisalem wcześniej stereotyp o facetach wciąż żywy ale obecnie strasznei zdewaluowany, to kobiety chcą seksu bez zobowiązań nie faceci.