Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eldwigaaa

no do cholery jak mam depilowac te bikini...

Polecane posty

Gość eldwigaaa

zeby nie miec podraznien. jest ktos, kto sobie z tym poradził? bo juz chyba lepiej byc tam zarosnieta niz pryszczatą:(

Gość mam ten sam problem
facetowi juz powiedzialam, ze moze zapomniec o tym ze bede tam kiedykolwiek calkowicie gladka... ciagle mam podrazniona skore, niewazne czym sie depiluje :(

Gość eee co by tu ...
po pierwsze czy po depilatorze masz tendencję do wrastania włosa ? jeśli tak to już z nim sie pożegnaj na zawsze ja po goleniu używam tonik a jak już się wchłonie czasem od razu a czasem wcale nie wiem czemu tak moja skóra reaguje smaruje miejsce golenia tam gdzie najczęściej pojawiają się krostki mascią na trondzik, rano jest gładko :) no i nie bzykam się tej nocy wiesz trzeba mieć na względzie że jest to dość silny środek i podziała nie ciekawie na pana peniska :) ;) to mój patent możesz sprawdzić może Ci pomorze :)

Gość Grzesiu z Essen
Mam ekstra super kosiarkę

Gość eee co by tu ...
z czasem skóra przywyknie do golenia i jak nastąpi coś... nie wiem co to takiego że mnie podrażnia, wtedy smar smar bikini i po sprawie. :) ej tylko małej se nie smaruj !!!!

Gość Znam ten ból i problem
Męczyłam się kilka lat. Dorobiłam blizn, przebarwień, itd. I ten ciągły dyskomfort wrastających i odrastających włosów. Tak było. Poddałam się depilacji laserowej. Mam spokój - jestem gładka. Nic nie drapie nie swędzi, nic nie odrasta. Pozostały tylko pamiątki w postaci blizn. :(