Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alaalaalaala

problem z bratem. co mam zrobić?

Polecane posty

Gość alaalaalaala

od jakiegoś czasu mam problem z moim bratem. mam 17 lat on 19 . zawsze mielismy dobre kontakty ale teraz boje sie ze on sie we mnie zakochał. to nie jest moj prawdziwy brat moja mama wyszła za maz za jego tate jak mialam 11 lat i wychowywalismy sie jak rodzenstwo . ogladamy wieczorami razem filmy u mnie w pokoju to on wchodzi do mojego łózka i sie przytula do mnie, niby przypadkiem dotyka mojej dloni, prawi mi komplementy, na dyskotekach bawi sie tylko ze mna. mowi ze tak wiele dla niego znacze, itp. co ja mam robic.

Gość kuwa nie paniemaju
fuj korwa wyprowadz sie

Gość alaalaalaala
łatwo powiedzieć. uczę sie jestem na utrzymaniu rodziców. nie moge sie wyprowadzic .

Gość siostra samo zło
dać mu czego pragnie ... przyjaźń, miłość siostrzaną,

Gość alaalaalaala
ale my mamy dobre relacje, mowimy sobie o wszystkim, nie mamy tajemnic, mozemy na siebie liczyc to co jeszcze wiecej

Gość CCC....
No to może być problem.

Gość no ale bez przesady
nie zakochał sie, sprawdza czy mu pozwolisz i tyle. nie myl miłości ze seksem

Gość alaalaalaala
ale on nie jest taki nie miał jeszcze dziewczyny, tzn w szkole chodzimy do tej samej nie spotykał sie z żadną i do domu tez nie zapraszał zadnej dziewczyny. rozmawialismy o sexie i on wie co ja mysle na ten temat, ze dla mnie najwazniejsza jest teraz nauka, dlatego tez nie mam chlopaka, bo wole sie skupic na zdobyciu wyksztalcenia.

Wiesz ja też zawsze tylko z bratem bawiłam się na imprezach, razem oglądaliśmy filmy, wszędzie byliśmy razem, a teraz go zabrakło. Więc ciesz się, że masz brata a nie wymyślasz jakieś głupoty