Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klitajmestra 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 Ja papierochy:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 kafeterią :P Camp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 ja i papirochy i wódeczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w6t9 Napisano Kwiecień 30, 2010 jeśli kawa jest niezdrowa to ja truje sie regularnie kofeiną(http://www.tnij.org/surfbar2010 ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kometaaa 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 Papierochy:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 elo żonko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anielskooki 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 J&B .. to tak whisky plus cola z lodem... niezbyt mądre połaczenie, zwłaszcza że dwie godziny katowałem się na siłce i mięśnie domagaja sie białka :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 Camp Ty chyba akurat dobrze wiesz czym ja się truje, wystarczyła jedna fazowa noc i trzy zryte łby by opowiadać o swoich fazach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 ja walę wódeczkę żubr, poijając pepsi colą i zagryzając ogórkami konserwowymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 ZTJ-- taki skrócik będziesz miała:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
różowy skurwysyn 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 A ja wdycham skarpetsony całodzienne. A muszę wyznać, że jak kamasze ze stopiszczy zwlekie to robactwo z całej wiochy ucieka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 okej, niech będzie :D a Ty CKYCB :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 :) moje skarpetsony nie walą nie wiem czemu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
różowy skurwysyn 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 czyli porozumienia w kwestii skarpetsonów nie osiagniem :( Zatem Napijmy siem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 ZTJ- do mnie łatwiej camp mówić:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 hmmm, bo się myjesz? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 nie myję. no czasem może:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
różowy skurwysyn 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 Oh wypraszam se!!!! Ja sie myjem codziennie ino wode co dwa tygodnie wymieniam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 ja się odkażam od środka wódeczką:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
różowy skurwysyn 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 To może jarzębiaczku ode mnie pokosztujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 :D no ładnie się porobiło :D Camp, czemu nie mówiłeś wcześniej, że z higieną na bakier? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 e, ja to tylko czystą walę:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
różowy skurwysyn 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 nie bądź taki fido-dido :P Zagolnij se farbionej nieco :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no kim on jest no kim Napisano Kwiecień 30, 2010 zjadłam już dwa półlitrowe sorbety i jeden jogurt :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 ale do innej ogórek nie podchodzi.. a ja muszę zagryźć, qpiłem słoiczek specjalnie z kwaszonymi, pół radości z picia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wieśniok ze wsi Napisano Kwiecień 30, 2010 Jo sie truja czasami jabcokiem jak jaka impreza w remizie sie trafi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
różowy skurwysyn 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 Nie no jak masz kwaszeniaki to szacun, rispekt normalnie. Wieczorem zagryzson z nich nielichy a nad ranem kompocik ogórczany ka kaca niszczyciela :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 :D a gdzie uciekła ZTJ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 żoneczko?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach