Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mischka...

Jest tu ktoś kto nigdy nie był nad morzem ?

Polecane posty

Gość mischka...

Dziwna sprawa. Wyszłam z psem na spacer po plaży a tam kolonia, w parach dzieciaki stoją w kolejce i każdy podchodzi, dotyka morskiej wody i próbuje czy słona... Zdziwiłam się, bo pierwszy raz widziałam takie coś. Ci co nie byli, chcielibyście dotknąć morza i sprawdzić czy słone ?

A ty byłaś na Marsie? Dziwne, bo Marsjanie byli:o Nie każdy był nad morzem - może jest z biedniejszej rodziny, mieszka gdzieś w Bieszczadach...

Gość furgonetka
sama piszesz ze to były dzieci, może były 1 raz...Jesteś zdzwiona jakby to dorośli ludzie byli...

Gość uyroooieiieieie
a ja jadłam dzisiaj sushi a Wy nie

Gość mischka...
Przecież nie chodzi o to kto biedny a kto bogaty tylko o to, że nad morzem nie byli i zamiast szaleć po plaży to pili wodę do której sikają wszyscy podczas kąpieli :o Czy tak wyglądają kolonie nadmorskie ? :o

Gość inndygo
i co ? dobre było ?

Gość uyroooieiieieie
gubie biedne ludzie nawet nie wiedzom co to suszi

Gość inndygo
ja jestem nad morzem często - i zawsze mnie zdumiewa to ,ze woda w morzu jest slona :)

Gość góralkaniskopienna
ja mam 27 lat, nigdy nie bylam nad morzem i chyba gdybym byla spróbowala bym czy woda jest faktycznie slona....

Gość inndygo
shusi - wiem suszi -nie :)

w ub. roku poderwałem mężatkę, którą zabrałem na weekend nad morze... była tam po raz pierwszy... jest przed 40' :classic_cool: nawet nie wiecie jak mi dziękowała :classic_cool:

Gość nowosądeczanka
ja mam22 i też nigdy nie byłam i shuszi też nie próbowałam no chyba że takie psełdo z supermarkrtu. ale za to jaki mam piękny wdok z okna!! sama slodycz :)

też jeszcze nigdy nie byłam :( jeżdże tylko w góry w góry i tak do znudzenia...;) w warszawie też nie byłam :P

Gość Marrtino
Ja mam 29 lat i nigdy nie bylem ani nad morzem,ani nawet za granicą ani też nawet nigdy nie leciałem samolotem.Znam młodsze osoby,które były już za granicą i zwiedziły dużo ciekawych miejsc a ja niestety nie.A też chciałbym,bo chyba coś mi się też należy nie? Poprostu nie mam szczęścia do wyjazdów i nawet nie stać mnie na nie.To niesprawiedliwe!

Gość Marrtino
PS.Poprostu czuję się gorszy od tych zwłaszcza młodszych osób,które zobaczyły i zwiedziły wiele ciekawych miejsc,o których ja mogę sobie tylko pomarzyć.

Gość hdfwue3hr4utyh
a wyobrazasz sobie, ze w miescowosci oddalonej 10 km od morza mieszkala rodzina, ktora nigdy nad tym morzem nie byla? Bo nie mieli 3 zł na autobus (byli bardzo ubodzy...) a na piechote nie chcieli isc (to 2 godzinki spaceru), ponieważ byli takimi... co mysla, ze caly swiat zly i bali sie, ze po drodze cos sie dziecia stanie. TO JEST DZIWNE.

Ja akurat nad morzem mieszkam ale za to nigdy nie bylam w gorach i jakos mnie tam nie ciagnie