Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frrr

a kto na metallicę jedzie?

Polecane posty

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ja bym pojechałą ale na sama Metallice

żłujesz bardzo? czrane glany? przecież i tak będze widać zespoły z kilkudziesięciu metrów, przynajmniej ja będę w tej odległości:(

nie znam mastodonu i anthrax, chociaż anthrax znam z nazwy;P

Widziałam już Metallicę na żywo nie raz i powiem Ci, że nieważne z jakiej odległości, ale warto :) Cała atmosfera i w ogóle-no super :)

ja pojadę pierwszy raz wielkim fanem nie jestem, choć lubię metallicę i głównie na ten koncert jadę...bilety kupiłem przez przypadek, bo na dżem miałem kupione, ale odwołali koncert z powodu żałoby narodowej, no to sru, mówię na metallicę jedziemy:)

Też wielką fanką nie jestem :) Ale raz na kilka lat Metallica gra prawie pod moim domem, więc grzechem jest przegapić ;)

fajnie będzie:) tylko niech więcej fanów się odezwie pogadajmy

ważniejsze rzeczy na głowie mówisz to co powiesz na to że ja 5czerwca biorę ślub potem się przeprowadzam a na metallice i tak jadę:-)

nigdy nie byłem na takim większym jakimś koncercie, metallica wpadła przypadkiem, mam nadzieję na udaną zabawę. czy znacie pozostałe zespoły grające na tym koncercie? bo jadę z fanem slayera, który czeka głównie na ten właśnie zespół, a jak wasze gusty?

[zgłoś do usunięcia] metallica ważniejsze rzeczy na głowie mówisz to co powiesz na to że ja 5czerwca biorę ślub potem się przeprowadzam a na metallice i tak jadę Wyjeżdżam i będę absolutnie poza zasięgiem cywilizacji :)

ja to głównie na dżem jeżdżę, ale lubię też metal punk i rock:)

ja na soad też bym z chęcią pojechała ale moim największym pragnieniem w sferze muzyki jest koncert disturbed ale na to się nie zanosi niestety

sam to już nie to samo, choć niezły...industrial? lubię soad, nawet uwielbiam, ale osobno to scars on brodway chyba lepszy jest od samego tankiana ale o koncercie 16 czerwca mieliśmy mówić

Gość kukunia
soad... to by bylo cos haha hihi hehe:>

no tak jakoś na kafe jest że większość tematów zaczyna się jednym a kończy zupełnie na czymś innym;-)