Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szpilkowa

Dziewczyny lubicie chodzic w szpilkach ???

Polecane posty

Gość Szpilkowa

bo ja nie za bardzo ... to znaczy nie bardzo umiem czy mozna sie tego nauczyc?????????

Gość BEZzmarszczkowa30 latka
mozna się nauczyć, chodze kiedy muszę :p

Gość pewnaDAMA
ja nawet bardzo im wyższe tym lepsze ale za to nie noszę niskich butów moze dlatego że sama jestem niska

Gość Szpilkowa
aha :))

Gość Szpilkowa
ja nie potrafie chodzic w szpilkach niestety a chcialabym ale nogi mnie bolą od razu po 5 minutach noszenia :(

Gość zależy jaki masz
chód czy lekko sie poruszasz bo nawet jak się nauczysz a chodzisz bez gracji (ciężko, stawiając szeroko nogi, wypinając tyłek) to lepiej sobie darować ja czuję się jak w szpilkach urodzona chodze leciutko ale np mam dwie lewe nogi do tańca i niewielkie wyczucie rytmu, więc sama się dziwię... :D

tez nie umialam nigdy na studniowke zalozylam takie na malutkim obcasiku... tera zaluje:( bo dzisiaj kupilam sobie buty na wysokim obcasie i przekonalam sie ze chodzenie w nich nie jest wcale trudne. ;)

proponuje wyjsc odrazu na gleboka wode i kupic jakies z wysokim obcasem. tylko mierz dotad az znajdziesz takie wygodne ze chodzenie nie bedzie ci sprawialo problemu;)

Gość boje się powiedzieć komukolwie
Chodzę, bo umię i lubię :) Ale nie polecam ...jak któraś porusza się na szpilkach jak na szczudłach, wtedy śmiechu pełna beczka :D

Gość Szpilkowa
hehe a ja jakos nie moge sie nauczyc chodze raczej lekko nie stawiam nóg szeroko hehe :D podziwiam dziewczyny które potrafia chodzic w 15 cm szpilach:D szacun :D

trzeb sobie poprostu dobrac takie odpowiednie zeby dalo sie w nich dobrze chodzic takie dla poczatkujacych;)

a ja lubie i chyba umiem :) najbardziej lubie jak stukają o chodnik tylko jak tak cały dzień sie chodzi to nogi puchną... noi trzeba uwarzać bo sie haluksy albo żylaki :( fuj

Gość Szpilkowa
chodzenie w szpilkach to sztuka :) chcialabym umiec bo uwilebiam szpilki świetnie wyglądają dziewczyny w nich :)

ano tak. poczytaj na ten temat moja koleżanka ma 22 lata bardzo dużo chodziła w szpileczkach a teraz ma zaczątki haluksow i wiktoria bekham też ma, ostatnio w gazecie czytałam dlatego musi odpocząć od obcasów

Gość boje się powiedzieć komukolwie
podstawa to ...prosty kręgosłup :D

no bo jeszcze od ciasnych butów, dawniej była taka moda na buty zwężane noski na palcach teraz takie też są modne

wole adidaski ale czasami mam ochote na szpilki i już. :) Tylko, że mam problem bo mam numer buta 35 i nawet nic fajnego znaleść nie mogę :(

Ja tam biegam na "kopytkach" od urodzenia :D i jakoś trwam :D

a ja na szwędanie sie po mieście też addidaski ubieram tylko że jestem niska i jak na swój wzrost za gruba... i taki babsztyl ze mnie bez obcasów...

Gość Wolvfram
a faceci uwielbiają ten stukot, gdy kobieta obcasami stuka o trotuar ; adidaski do lasu pozostawiam zostawić :)

Tak lubię chodzić w szpileczkach...Ładna sukienka to tego eleganckie pantofelki to jest to :)

Gość who dares wins
szpilki uwielbiam, ale to wcale nie znaczy, że z wzajemnością :P nogi mnie napieprzają i parzą niemożliwie, ale się nie poddaję i je katuję dalej. pomijam fakt, że z tego bólu chodzę jak pokraka no ale cóż, mam nadzieję, że nikt na mnie nie zwraca uwagi :D

Gość jade do Zakopca
Ja uwielbiam szpilki. Zwykle noszę takie okolo 8 cm. Chodze od czasu do czasu, choć wolałabym częściej ... ale tak, jak Panie pisały ciężko się poruszać na szpilkach w mieście po nierownych chodnikach :D Natomiast na całonocne zabawy w szpilkach polecam wkładki żelowe do bucikow