Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szpilkowa

Dziewczyny lubicie chodzic w szpilkach ???

Polecane posty

Niestety nieudolne poruszanie się co niektórych kobiet - dziewcząt w szpilkach doprowadza mnie do łez :D ze śmiechu oczywiście :D

Gość wybacz, ale nie siedzę tu
tylko po to, żeby konwersować z Tobą i czatowac, kiedy odpiszesz :) Wiec niech Ci będzie "jednak tak" Dobranoc, ochłoń :D

Gość sandraaaaaaaaaaaa
szpilki uwielbiam, zaczelam chodzic w wieku ok 18 lat. poszla od razu na wysoka wode i tak zostalo. ponizej 12 cm nie zakladam. im wyzsze tym lepiej wygladaja. mialam na tyle dobrze ze nie musialam uczyc sie chodzic. mam to w genach ;) ale z doswiadczenia kolezanek da sie nauczyc nawet na 17 cm chodzic wiec powodzenia ;)

tak to prawda faceci uwielbiaja ten stukot bylam wczoraj na szpilach na dyskotece i caly czas sie za mna ogladali...;) jak nigdy normalnie;)

Gość teeeeeeki
lubie trampki 🖐️

no co prawda nogi to mnie tak napierdalaly... ale warto było;)

Gość Shamla Ram
Generalnie - nie. Nie sa zbyt wygodne. Wole male obcasiki lub lekkie koturny - znacznie bardziej komfortowe. Natomiast takie prawdziwe wysokie szpile potrafia dac w kosc, ale zakladam takie czasem jak chce zrobic wrazenie albo do seksu czasami. Czuje sie wtedy bardziej seksowna i tak jakbym miala w sobie jakas tajemną, szpilkową moc haha.

Gość ffffewelajna
ja lubie, tylko nie wiem czy powinnam :P bo mam 170 cm wzrostu i trochę się dziwnie czuję..

Gość gość
Stanowczo to nie są byty dla mnie. Zabiłabym się na nich :D Nie umiem chodzić na szpilkach, zresztą uważam, że to głupota. Po co się męczyć skoro można ubrać któreś z tych ślicznych bucików: http://air-max.pl

Gość gość
Uwielbiam, ale to też rozsądnie. Nie kupuję bardzo wysokich obcasów. Mam od Merg 8 cm obcas - na takim jeszcze normalnie umiem się poruszać i jest wygodnie, ale 12-14 cm to już nie dla mnie. Nic nawet nie mówię na temat wyższych.

Gość gość
nie lubię i chyba nawet nie potrafię w nich chodzić (nigdy się nie uczyłam).

Gość gość
Ja baaardzo lubię ;) Te mega mi się podobają - www.kokietkowo.pl/moda/sliczne-szpileczki-z-kolekcji-sergio-rossio-wiosna-lato-2013/ Wiecie gdzie mogę je dostać? Wiecie może?????

Gość gabrysiek
Zazwyczaj zakładam szpilki na imprezy, ale też nie na całe. Jeśli na tańce, to zazwyczaj mam drugie na zmianę. A ogólnie szpilki lubię, mam też świetne czółenka Merg. Bardzo wysokie, a jednak daję w nich radę ;-)

Gość gość
UWAGA spamerzy odgrzebują stare tematy

Gość hatakaos
Zdecydowanie odpowiadają mi szpilki - mam czerwone, 12 cm, od Merg - w nich wyglądam super, ale zakładam je tylko na wybrane okazje. Oczywiście w szpilkach również najpierw trzeba się nauczyć chodzić.

Dnia ‎01‎.‎05‎.‎2010 o 00:33, Gość Szpilkowa napisał:

bo ja nie za bardzo ... to znaczy nie bardzo umiem czy mozna sie tego nauczyc?????????

Czy można zapytać kobiete o to , czy lubi chodzic w szpilkach