Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nika 39

Szukam kobiet, które mialy romans z młodszym i..

Polecane posty

Gość Nika 39

Szukam kobiet, które mialy romans, przygodę, incydent.. i mogłyby się podzielić ze mną swoimi doświadczeniami.Zapraszam do dyskusji o blaskach i cieniach takiego zwiazku. Chętnie bym porozmawiała z kimś takim i wymieniła myśli...

Gość autorko ile masz lat?
:D

Gość Nika 39
Mam tyle lat ile mi się wyświetla w nicku.. Pytam te osoby, które mają coś do powiedzenia, a pozostałym bardzo serdecznie dziękuję

Gość on25lat
autorko pomoz mi w moim temacie bardzo Cie prosze chyba sp[adlas mi z nieba..prosze

Gość on25lat
Chyba jestem tylko romansem,byc moze tylko kochankiem:(

Gość Nika 39
UP

witam.. ja miałam romans z młodszym ja ma 40 on 26 lat i było super... nadal cos nas do siebie ciagnie

witam.. ja miałam romans z młodszym ja ma 40 on 26 lat i było super... nadal cos nas do siebie ciagnie

Gość on25lat
hmmmmm....Nika no..prosze:)mam spory dylemat.Jestem z kbietaws spory czas ona ma meza i 2ke dzieci nasz roznica wieku to 8 lat.Kocham ja ona ponoc mnie.Ale nie chce wziasc riozwodu,..molwi ze yylko ze wzgledu na dzieci na razie bo sa za male ale maja jeden 9 a drogi 11 lat.oprocz tego chowa mnie przed znajomymi tylko gartstak najbardziej zaufanych jej osob wie ze jestemy razem..a tak nawet w pracy nikt nie wie..choc lubie jej pracowniczki...mowi ze nie wiedza o mnie bo sa jej pracowniczkami..kiedy wspominam o rozwodzie drazni ja ten temat..Nika prosz e o pomoc.czy jetem kochaniem?

Gość on25lat
czy moge myslec o nien powaznie?czy wy juz tak macie dorosle kobiety ze..jakby to ujac..jak mam was zrozumiec..pomozcie mi chocaiz w tym jezeli nie ejstem kochankiem..moja ma ze mna slabszy kontakt praktycznie 0wy sotatnio mowi ze obowiazki..czy ma sie bac ze nie am zcasu na napisanie sms albo dzwoni bardzo bardzo zadko..jak ma ja dos iebie przekonac..prosze o rtady w nieswoim temacie bo tylko tu spotkam madre kobiety

Gość zamieszkajcie razem i powiedz
ze tak Ci nie odpowiada i chcesz zeby zlozyla rozwod, zapytaj kiedy to zrobi

Gość rgerge
on25lat :-) a ty co,desperat,nie dosc,ze 8 lat starsza chcesz to jeszce z dwojgiem dzieci :-)

Gość rgerge
on25lat ---rzadko i wziąć :-)

Gość on25lat
pytalem i zerwala ze mna na 4 misiace..bylem zazdrtosny o jej meza..i ja to wqwialo i zerwala ze mna..juz soe boje tego pytac..a.czy to jest oznaka ze jestem kochankiem?Chyba jasna..

Gość on25lat
poprostu ja kocham:(i to bardzo:(stało sie...malotego oswiadczylem sie jej pomimo ze ma meza i sie zgodzila

Gość rgerge
on25lat--te,desperat analfabeta:-) czyzby młoda Cie nie chciała.Nie dziwie sie :-)

Gość on25lat
o jejku bez jaj ja tu n apowaznie pisze:(aq na beldy w pisaniu nie patrze zcasmi klawisz nie wskakuje

Gość rgerge
on25lat niestety,na wszystko trzeba patrzec :-) nie chec cie zadna młodsza to za stara rura zacząłes ganiac :-)

Gość Nika 39
ON 25 LAT, ja tu nie jestem od tego by doradzać.. ja tylko chciałam powymieniać doświadczenia z osobami, które mają coś do powiedzenia na temat

Gość edka fredka
do on 25.... tak jestes tylko kochankiem.Sorki ale taka jest prawda.wez zapomnij o niej bo ona nie zostawi meza dla ciebie

Gość rgerge
Nika 39 stara a głupia :-) a co Ci przyjdzie jak ktos napisze,ze miał do czynienia z młodszymi :-)

Gość Nika 39
Jakiś taki rgerge , albo jakaś taka rgerge itp.. a może jednak.. , skąd ty wiesz co mi z tego przyjdzie??

starak krowo poszukaj sobie facetów w Twoim wieku...tylko mi nie mów ze atrakcyjni młodzi meżczyźni na ciebie leca...bo sie uśmieje

Gość rgerge
Nika 39 :-) no to co Ci przyjdzie z tego,ze napisze Ci,ze mam 44 lata i lubie sie poseksic z młodymi ogierami :-)

Gość rgerge
Nika 39--:-) durna babo,kazdy zwiazek czy to przelotny czy bardziej stały jest inny i na nic Cis ie przydadza wynurzenia kobiet ktore beda opisywały jak to młodzi za nimi szaleja :-) Szaleja,bo one same chca aby za nimi szaleli :-) jest chetna i znajdzie sie chetny;-) Na starej piczy młody chuj sie cwiczy :-)

Gość Nika 39
Niektóre kobiety swoje frustracje wyładowują na absolutnie nie związanych z tematem sprawach. Czy ja komuś przeszkadzam, że pytam?

Gość rgerge
Nika 39 ze niby ja sfrustrowana :-) kobito:-) a niby czym miałabym byc :-) mam humorek,własnie przysżłam z melgo co nieco :-) i smiejes ie zawsze z takich kobiet jak Ty jak bardzo powaznie przezywaja romanse z młodszymi facetami ;-)

Gość rgerge
Nika 39 a niby o co Ty pytasz?:-) Co Ci przyjdzie z tego,ze wymienisz sie doswiadczeniem z paniami ktore maja zwiazki z młodszymi :-) czy dzieki temu twoj zwiazek bedzie leszy czy gorszy :-)

Gość Nika 39
rgerge... no nie wiem czy jesteś kobietą

Gość rgerge
Nika 39 100 % 44 letnia kobeita,mezatka,majaca 1 dorosłe dziecko,lubiaca sobie pogalopowac z młodymi ;-)i nie bioraca na powaznie takich zwiakow ze szczeniakami :-) bo taki to nadaje sie tylko do przelecenia :-)sorry za szczerosc,ale mam humorek i jestm pod humorkiem:-)