Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nika 39

Szukam kobiet, które mialy romans z młodszym i..

Polecane posty

Gość Nika 39
Wiesz rgerge nie wiem skąd przyszłaś, i po czym, ale, chyba nie masz się czym chwalić.. i tyle na temat

Gość rgerge
Nika 39 a czy ja sie chwale :-) ja tylko pisze to co chciałas przeczytac :-) Przeciez p[isałas,ze chcesz pogadac z kobietami ktore maja romans z młodszymii ;-)

rgerge ..ale masz fantazje...nie sądze zeby chciał ktoś cie przeleciec starak krowo

Gość rgerge
nika 39 :-) wodac,ze jakis młodszy sie do ciebie podwala a ty biedna dopisujeszsobei juz scenariusz na reszte zycia w jego ramiionach:-) na starej pioczy młody chuj sie cwiczy,zapamietaj :-)

Gość rgerge
Olka11305:-)oni i ja mamy z tego korzysc:-)

mlodszy pewnie... o dwa lata...a jak o 10 to juz pasztet taki dla ciebie, jezli cie taki pasztet przeleci...to niemartw sie on tym bardziej nie myśli zeby byc z toba... na starej piczy sie ćwiczy, co nie

Gość rgerge
Olka11305 :-) młodsi o 24 lata,o 20 lat i 15 lat :-) i prawda,ze na starej poiczy młody chuj sie cwicz:-)ale za to ta stara picza ma z tego pozytek ;-)

do niki 39.. . ja byłam 2 lata z młodszym i było wszystko ok ale niestety ludzka zawisc i zazdrosc nie dały nam spokoju , zazdrosne panienki co troche podsuwały mu nr tel dziewczyn młodszych ode mnie ale nic to nie dało bylismy dalej razem poznał moje dzieci ,było super ... no ale coz wszystko co piekne sie konczy ...doszłam do wniosku ze nie chce go do siebie wiazac bardziej,jest młody wiec co mu po mnie . nigdy nie powiedzial ani nie dal mi odczuc ze wiek jest dla niego przeszkoda ale ja go kocham on chyba tez .. tak mowił i jednak rozstalismy sie , z uwagi na wspolna prace widujemy sie codziennie i to jest najgorsze .. te jego smutne spojrzenia ,moje zreszta tez , rozmawiamy i cierpimy ale tak musi byc , moze robie zle moze dobrze ze skonczylam to , ale nie załuje ze miałam tak wspaniałego faceta i przede wszystkim najlepszego przyjaciela

Gość rgerge
taka sobie nic tak sobie tłumacz,jakby ten młodszy naparwde cie kochał,to nigdy nie pozwoliłby ci odejsc

Gość Nika 39
rgere, no nie... ja nie dopisuję scenariuszy i bardzo mnie dziwi taki scenariusz, jaki ty piszesz..

no mówie, pasztety, i prawiczki..taki jest odpowiedni dla ciebie

Gość rgerge
Olka11305 :-) olcia,akurat nie prawiczki :-) takei ogiery,ze hej,tylko z nimmi sie młocic :-)

rgerge ..nie szydź tu z kazdego kto napisze..bo ty sama pewnie pomarszczona zadrościsz im..na ciebie zaden mlody nie spojrzy..na urodzinki zamów sobie piątą klepkę

Gość rgerge
Olka11305 a co,nei wolno mi jszydzic :-) ja pomarczona stara gruba baba z celulitem lubie sie posmiac z durnych starych bab -)

Gość rgerge
udaje sie do łożaswojego starego meza :-)

Gość rgerge
a wy stare baby wibraror w dupe i cipe i jechac :-) marzeniami o młodych :-)

na jawię w snach moze cie posuwa mlody, ale w rzeczywistosci twoj stary, ale mam polewe z ciebie

debilka sama masz 44 lata stara krowo, ja jestem dwie dekady od ciebie mlodsza, umiesz liczyc to licz

Gość Nika 39
Taka sobie nic.. Będzie dobrze , tylko napisz wiecej, bo jak widzisz musimy lekceaważyc taki idiotyczne wpisy :)

ja to zrobiłam dla niego ,miałam juz dość tych plotek zeby sie zastanowił co robi , ile ja mam lat itp...i to ja odeszłam on sie dostosował do mojej decyzji nie bylo łatwo wiem ze mnie kocha codziennie to powtarza i pisze mi ,ja tez go kocham i bardzo za nim tesknie brakuje mi go , ale tak bedzie lepiej , mijam go w pracy i czuje jego piekny zapach i wspomnienia wracaja , nalega ale nie chce sie z nim spotkac poza praca bo pewnie bym pozwoliła mu wrocic , kusi mnie to bardzo ale narazie sie trzymam jakos swojej decyzji a jak bedzie to sama nie wiem...

dzieki nika za zrozumienie ... widzisz trudno jest o kims tak od razu zapomniec , ide spac z mysla o nim i budze sie myslac o nim ,dodam ze nie mieszkalismy razem ,szanował mnie i moje dzieci i moje decyzje ze nie jestem gotowa na wspolne zamieszkanie.Bywal u mnie codziennie razem do pracy razem z pracy ,wspolne posilki i wieczory , roznica wieku jest duza co tu ukrywac mam tego swiadomosc , kocham ,tesknie , cierpie ,mysle i co mam zrobic? wlasnie napisal mi smsa ze kocha i teskni! nie odpisuje mu bo tak chyba lepiej bedzie...

Gość jjjryr
Pare lat mlodszy ujdzie..gorzej kiedy z 10 lat.

Gość ojej czyli 14 lat młodszy
"Nika 39 ON 25 LAT" to dużo jak na kobietę

Gość zgłaszam się ;)
ja mam faceta 7 lat młodszego - romans przerodził się w związek. Mieszkamy razem od dwóch lat

Gość mialam 3 lata mlodszego
..

Gość maleństwo0
ja mam doświadczenia z młodszymi byłam meżatką on żonaty 36 i 25 lat, bylismy 2 lata ze sobą,wydało się,rozeszliśmy się dla dobra rodzin, po roku on się rozwiódł mówił że nie potrafi żyć beze mnie,więc i ja się rozwiodłam, było sporo nieprzyjemności po drodze,szczególnie jego rodzina była przeciwko mnie, potem wszystko się ułożyło, skończyły się problemy,rodzina nas akceptowała w 100% i nagle mój kochac powiedział mi z dnia na dzień "dowidzenia" poznałem młodszą, odszedł a ja cierpiałam, niewyszło mu,chiał wrócić ale ja go już nie chciałam po dłuższym czasie bycia samą znów wdałam się w romans z młodszym, tym razem o 15 lat, facet jest bezdzietnym kawalerem, ja jestem wolna więc niby nic nie stoi na przeszkodzie by być razem ale ja...ja nie potrafię już zaufac do końca, spotykamy się,często pomieszkujemy razem,są propozycje slubu a nawet dziecka :) ale we mnie coś pękło, boje się wiązać na stałe z kimś młodszym, taki układ mi odpowiada, fakt: jest super,powiedziałabym że idealnie aż dziw że nic nas nie poróżnia, co będzie? nie wiem,nie planuje, nie zastanawiam się ,natomiast nasze rodziny są akurat zadowolone z naszego związku ani moi ani jego rodzice nie maja nic przeciwko, wręcz lubimy się i twierdza że i tak będziemy razem więc nie mam marudziec o wieku bo to tylko wymówka z mojej strony,

Gość maleństwo0
dlaczego mamy zostawiac młodszych w spokoju skoro to oni za nami się uganiają, dziejsza 40 to nie kaszalot, to kobiety pewne siebie,piękne i zadbane,maja ulozone zycie, przedewszystkim sa zdecydowane,wiedza czego chca no i sa pewne swojej wartości,dlaczego to dziwi kogos ze sa tacy faceci którzy wolą dojrzałe kobiety od często niezdecydowanych,mało atrkacyjnych równolatek? nie te czasy, pozatym wiadomo, nikt nikogo do niczego nie zmusza,każdy ma wola wolę,jedno zycie i to jego wybór z kim chce byc,czuje sie dobrze i szczęsliwie

Gość CO WAM STRZELA
do glowy.Taka sobie nic,,ja mam meza o 5 lai mlodszego i jakos zyjemy,Mamy dziecko,I co mi do tego kto tam co mysli.A tym bardziej wyrzekac sie milosci przez plotki,totalny idiotyzm

Gość czterdziestotrzyletnia
Ja mam, poczytajcie moje

Gość do czterdziestotrzyletnia
jestes szurnieta