Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudozwiazek

Przemyslenia dot. mojego zwiazku, niech ktos mnie wyslucha...

Polecane posty

Gość pseudozwiazek

Nienawidze Cie za to co mi robisz od dluzszego czasu. Wiem, ba, jestem pewien ze juz dawno sie odkochalas, ale boisz sie sama przed soba przyznac (a co dopiero przede mna...), bo przeciez naopowiadalas tyle wielkich slow, nawet na blogu je pisalas. Oby spotkala Cie za to zasluzona kara. Ale ja jestem pierdolonym naiwniakiem, i mimo ze wiem jaka jest prawda - a jest taka, jak napisalem akapit wyzej - to bede sie oszukiwal nadal, ze ja wystarcze za nas dwojga. A miedzy nami nie ma nic. Zrozumienia, obupolnej milosci, bliskosci cial i duszy, wspolnych chwil. Wszystko to zniknelo. Na czym my sie opieramy? I to na pewno nie jest moja wina. Co ja moge wiecej zrobic niz Cie kochac? Niz dazyc do tego, zebysmy sie zachowywali jak normalna para? To Ty ciagle jestes we wszystkim na NIE. Nie powiesz mi, ze to tez moja wina. Chuj, jutro wstane i dalej bede sie oszukiwal, ze to tylko chwilowe problemy. Mimo ze gleboko w sercu bede znal prawde, ktora wlasnie opisalem.

Gość pseudozwiazek
moze ktos doda pare slow...

Gość ile ma to dziewcze lat?

Gość pseudozwiazek
21...

dlugo to jestescie razem? dlaczego jest ciagle na NIE i pasuje Ci to?

Gość pseudozwiazek
Rok. Oczywiscie ze nie pasuje. Ale ja ją kocham i nie potrafie przyznac, ze ona juz dawno nie zachowuje sie jak zakochany czlowiek. I bede sie ludzil nadzieja, ze niedlugo jej przejdzie az mi w twarz nie powie, ze mnie juz nie kocha.

po co czekasz az Ci to powie, moze specjalnie tego nie robi... wykonczysz sie, jesli tylko Tobie bedzie zalezalo

Gość pseudozwiazek
nie wiem...milosc jest slepa po prostu :/

to otworz oczy albo zdejmij te okulary :P popatrz na to z boku i jak bys komus doradzil

Gość pseudozwiazek
latwiej doradzac innym, niz sobie...

Gość do autora wątku
tak jakbym czytała sama siebie:( nie można kochać za dwoje w różnym wieku miłość nieodwzajemniona boli trzeba z tym skończyc bo faktycznie wykończę się

Gość pseudozwiazek
Najgorsze jest to, ze ona ciagle utrzymuje ze mnie kocha...chociaz jej zachowanie na to nie wskazuje. Naprawde wole uslyszec ze jej uczucie sie wypalilo - wtedy nawet nie bede mial takich pretensji, jakie mam teraz.