Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opraopra

do czego potrzebne są pająki??

Polecane posty

Gość opraopra

strasznie sie boję pająków, i tak się zastanawiam po co one sa? dlaczego wchodzą do domu? czemu siedzą w tych kątach? i dlaczego ich codziennie z lęku wypatruje?

Gość kafe prześmiewca
Pająki są potrzebne do naturalnej selekcji rozhisteryzowanych idiotek. Jak taka zobaczy pająka, to pada z przerażanie i umiera- dzięki czemu przeżywają tylko jednostki silne! Te co mimo wszystko przeżyją, siedzą na kafeterii.

Pająki te które są w domu nic ci nie zrobią , nie ma co się bać

Gość bambaryła zielona
błogosławiony dom gdzie pająki są:D

każde zwierzę, ptak, roślina pełni jakąś określoną rolę w ekosystemie i tak np. pająki ,,łapią" owady, ale są też pokarmem dla innych zwierząt

czego się jeszcze boisz własnego cienia? pająk to pająk przecież Cię nie zje!

ja to tego pytania w tytule topiku dołaczyłabym zaby, myszy szczury komary muchy i inne paskudztwa :o

Gość magdazzzzz
pająki nie są może przyjemne ale ich nie zabijam,raczej wynosze na gazecie na balkon.Wole pająki niż komary.

Gość mucha bzyczy i wkurwia
pająki to super sprawa nigdy nie powinno sie zabijać pająków w domu i napwet wskazane jest zostawiac ich sieci, co ci zrobi maly pająk w stosunku do takiej upierdliwej muchy, ktora mi lata kolo laptopa kiedys ja pierdolne i bede 3tys stratny za lapa a takie pajączki to je skrupulatnie wychwytują PAMIETAJ ZE TO CO LATA BZYCZY a pająki są cicho, jak chcesz sie przestac bac pajakow to pomysl ze w nocy zjadlas ich ze 100 w swoim zyciu :D pozdro

a slyszeliscie o czyms takim jak arachnofobia??? no chyba nie.. , ja sie pajakow boje panicznie, nie moge na nie patrzec, nie moge o nich sluchac. i na nic sie tu zda gadka typu "przeciez pajak cie nie zje".

Ja też się panicznie boję pająków,zawsze jak zobaczę to się drę żeby mój mąż zabił a on mnie oszukuje i kłamie że zabił ale tak naprawdę dobrze robi bo pająki jedzą mszyce.