Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiemamuśka

JAKI WÓZEK DLA DZIDZIUSIA WYBRAĆ???

Polecane posty

Gość prawiemamuśka

dziewczyny doradżcie proszę jaki wózek mam wybrac dla mojego maluszka.Będę miała chłopczyka:)termin-koniec maja. Chciałabym wózek dobry,ale nie za drogi,bo z funduszami u mnie nie najlepiej. Poradzcie mi prosze:):)

hej, ja mam tako jumper x. Jestem z niego bardzo zadowolona. Kupiłam zestaw 3 w 1 tj. gondola, spacerówka i fotelik samochodowy. Na wertepy i koślawe chodniki jest świetny. Jedyny minus to waga. Jest ciężki i znoszenie go np. z 4 piętra + dziecko daje w kość. Cena jakieś 1200zł.

Gość majóweczka:)
Witaj Toszi(cześć) a w jaki sposób kupiłaś ten wózek z allegro czy normalnie w sklepie?

Gość prawiemamuśka
ale fajne te wasze wózki i wcale nie takie drogie:) w sumie jest w czym wybierać.

Gość ja z doświadczenia
moge Ci doradzić inna opcję. sama rodzę w czerwcu to moje 2 dziecko i nie zamierzam kupować nowego wózka głęboko spacerowego, bo są one strasznie cieżkie, juz szukam po komisach i na allegro wózka używanego takiego za 200- 300 zł. Wystarczy dla niemowlaka na jakieś 7 miesięcy. Potem w lutym zamierzam zainwestować więcej i kupić fajną lekką spacerówkę bo w niej dziecko bedzie jeździć do około 3 roku życia.

Gość werkaa
tez polecam tako x jumpera...na polskie dziurawe i krzywe chodniki niezastapiony....jezdzi po kazdej nierównosci,po trawie,piasku itp:D duzy kosz na zakupy,regulowana raczkaogolnie swietny.